Norite ne tik skaniai ir sveikai pavalgyti, bet ir pasimėgauti įvairių šalių kulinarinėmis kelionėmis? Užsukite į restoranus FORTAS visoje Lietuvoje! Tai socialiai atsakingas restoranas, Lietuvos atsakingų restoranų ir tiekėjų (LART) tinklo narys.
Anot FORTAS restoranų grupės vadovų bei virėjų, pirmenybė teikiama Lietuvos ūkininkų produktams, patiekalai atsakingai gaminami be pakaitalų ir sintetinių priedų, bei be GMO. Be to, viskas gaminama pačiame restorane.
"Mums svarbiausia – kokybiškas ir šviežias maistas. Todėl nenaudojame jokių sintetinių pakaitalų ar jų mišinių, skonio stipriklių, maisto dažiklių ir genetiškai modifikuotų produktų. Gaminame atsakingai ir esame priešiški centralizuotai virtuvei. Neperkame jokių paruoštų pusgaminių. Pirmenybę teikiame lietuviškiems produktams, nuolat bendradarbiaujame su ūkininkais. Būtent todėl savo svečius galime pradžiuginti pačiomis šviežiausiomis gamtos dovanomis iš vietos ūkių. Esame socialiai atsakingi: tausojame gamtos išteklius, rūšiuojame atliekas”, - teigė restoranų „FORTAS” vyriausiasis virėjas Arūnas Stoškus.
FORTAS - kasdienis restoranas, kuriame visuomet laukiamos šeimos su vaikais.
Restoranas FORTAS garsėja įvairių šalių dienomis. Kol vaikai studijuoja dailininko Rolando Bilinsko sukurtą Vaikišką valgiaraštį, tėveliai mielai susigundo pasimėgauti kulinarine kelione.
puikus restoranas, tik jei dar turėtų kokią erdvę vaikams, būtų visai puiku.