Laukiame Joninių reportažų!

Laukiame Joninių reportažų!

24. Jun 2012, 00:00

Kaip praleidote Joninių naktį? Ar buvote šventiniuose renginiuose? Laukiame jūsų nuostabiųjų fotoreportažų! Paskutinę birželio savaitę rinksime dvi mėnesio reporteres.

 

Dovanosime ne tik Mamyčių klubo puodelį, sugalvosime dar vieną dovanėlę abiems mamos-reporterėms. Taigi nesnauskite - imkite fotoaparatus visus ir visada, juk nežinia, kokia naujiena ar įvykis, ar šiaip ką įdomaus pastebėsite savo kelyje :)

 

Kaip tapti Mama-reportere?

 

Paprasta kaip du kart du. Apsidairyk, kas vyksta aplinkui, aprašyk aktualias naujienas ir atsiųsk į redakciją savo pasakojimą su nuotraukomis. 

 

Štai, pavyzdžiui, eini gatve ir pastebi įdomų skelbimą, įdomų ar keistą žmogų, namą.... Arba įlipai į autobusą, troleibusą ir ką nors ten pastebėjai, gal tave kas nors suerzino ar nudžiugino...

 

O gal tiesiog dalyvavai kokiame nors miesto, miestelio, kaimo renginyje, šventėje - pasidalink savo įspūdžiais.

 

Arba tiesiog pastebėjai naują suremontuotą vaikų žaidimo aikštelę, o gal, priešingai, apgriuvusią, kurioje vaikai žaidžia, o tai pavojinga ir pan.

 

Gal kokių naujienų išgirdai, pastebėjai poliklinikoje ir nori tuo pasidalinti?

 

Žodžiu, tapti reportere gali bet kas, svarbu aprašyti aktualias naujienas - tai, kas įvyko visai neseniai - ir atsiųsti į redakciją pasakojimą su NUOTRAUKOMIS.

 

Savo pasakojimus su nuotraukomis, kaip visada, siųskite per šį mygtuką, esantį dešinėje portalo pusėje:

 

 

Išrinksime DVI MĖNESIO geriausių, įdomiausių reportažų autores ir apdovanosime

 

UNIKALIU IR VIENINTELIU MK PUODELIU, iš kurio gerti kavą ar arbatą labai skanu :)

1

PAPILDOMA DOVANĖLĖ TEGU LIEKA PASLAPTYJE!