PRATĘSIAME KONKURSĄ: Laimėk knygų rinkinį konkurse "Ką aš skaitau"!

PRATĘSIAME KONKURSĄ: Laimėk knygų rinkinį konkurse "Ką aš skaitau"!

04. Jun 2014, 11:57 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Geras oras sutrukdė mamoms pasimėgauti knygos draugija, todėl nusprendėme pratęsti konkursą iki birželio 11 dienos!

Mamyčių klubas kartu su leidykla "Gimtasis žodis" paruošė jums neįtikėtiną dovaną vasarai - kuomet turėsite daugiau laiko poilsiui, pagulėjimui ir žinoma, skaitiniams. O skaityti mes siūlome labai naudingas knygas kiekvienai mamai, kurių rinkinį norime ir padovanoti vienai iš jūsų.

"Gimtasis žodis" išleido pasaulinį bestselerį apie tai, kaip išmokyti vaikus mėgautis maistu "Prancūzų vaikai valgo viską". 

Knygos autorė Karen Le Billon, dviejų mergaičių mama, trokšdama pabėgti nuo didelio miesto šurmulio, įkalbina savo šeimą persikelti gyventi į Prancūziją, mažą miestelį, kuriame užaugo jos vyras Filipas. Bet gyventi Prancūzijoje – visai kas kita, nei svečiuotis. Norėdama pritapti, ji su dukromis pirmiausia turės išmokti valgyti taip, kaip valgo prancūzai.

Per metus, praleistus Prancūzijoje, Karen šeima atranda dešimt prancūzų valgymo taisyklių – jos pakeis požiūrį į vaikus, maistą ir tėvystę.

Kita naudinga knyga - apie vaikų sveikatą "Ką gydytojas gali nutylėti apie skiepus". Knygos autorės Stephanie Cave ir Deborah Mitchell nerekomenduoja atsisakyti skiepų, tik siūlo tėvams susipažinti su kiekvienos vakcinos galima nauda ir rizika ir patiems apsispręsti, ar skiepyti savo mažylį. Be to, jos ragina skirti vaikams ne kombinuotas vakcinas, o atskiras, atidėti skiepijimą kaip galima ilgiau ir taip sumažinti šalutinių poveikių riziką.

Trečioji - naujiena ką tik pasirodžiusi nuotaikinga knyga apie nėštumo mitus "Bumpologija". 

Turbūt visoms besilaukiančioms mamytėms kyla begalės klausimų apie naują gyvybę. Jos ieško atsakymų, bet gauta informacija dažnai būna prieštaringa. Taip nutiko ir šios knygos autorei Lindai Geddes. Ji dirba žurnale New Scientist, todėl turėjo galimybę remtis pačiais šiuolaikiškiausiais ir naujausiais mokslinių tyrimų duomenimis. Žurnale prasidėjusi diskusija virto išsamiomis studijomis ir galiausiai puikia knyga. Joje rasite atsakymus į pačius įvairiausius klausimus apie nėščiųjų mitybą, kūno pakitimus, besivystantį vaisių, gimdymą.

"Ką aš skaitau" KONKURSO SĄLYGOS:

- Kelkite į puslapį savo pasakojimus ką šiuo metu skaitote, kaip patinka ta knyga, kokias knygas apskritai dažniau renkatės ir išvis kiek lieko laiko skaitymui.

- Straipsnį kelkite kategorijoje "Moterų klubas" ir nepamirškite pridėti žymų "Biblioteka" ir "Konkursas"!

- Birželio 11 dieną paskelbsime laimėtoją, kuriai ir įteiksime visas tris knygas! Žinoma, kaip visada, būtinai lauksime atsiliepimų apie jas :) 

Dalinkimės skaitymo džiaugsmu!

 

irmantaite irmantaite 05. Jun 2014, 06:54

Labai džiaugiuosi kad esu atradusi skaitymo džiaugsmą. Ačiū mamai, kad ji tuo "užkrėtė" nuo mažų dienų. Dabar kai pati esu mama, tikiuosi jog pavyks ir mažiesiems padėti atrasti knygos skaitymo džiaugsmą.
Šiuo metu skaitau Karen Winter ''Rygos ilgesys''. Įdomi, lengvai skaitoma knyga. Autorė nukelia į nuošalų Latvijos dvarą. Būtent čia prasideda keista ir paslapčių gaubiama šeimos istorija.
Su sūneliu kartu skaitom Kakė Makė ir didelė tamsa.
Skaitymui laiko stengiuosi rasti kasdien, kai mažasis miega, ar kai vaikai jau sumigę. Norėčiau skaityti daugiau, bet per metus pavyksta perskaityti tik virš 20 knygų, arba 2 knygas per mėnesį 😀
Labiausiai patinka romanai, knygos apie keliones.

04. Jun 2014, 17:49

Ecj, kad taip radus laiko prie pc prisėsti...

Lauksime jūsų pasakojimo ir atsiliepimų atskiru straipniu!

Tai tikimės sulaukti daugiau 😀

04. Jun 2014, 12:36

dvi dalyves buvo