Kviečiu kurti eiles mamai!

Kviečiu kurti eiles mamai!

10. Apr 2019, 10:04 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Aš jau po pavasarinio eilėraščių konkurso iškėliau mintį, kad būtų faina, kad mamos rašytų eiles, bet dabar praplėčiau koncepciją - tegu mamoms rašo ir vaikai!

Savo facebooko bloge paskelbiau kūrybinį konkursą ir labai prašau ir MK mamas jungtis! Ne dėl prizų! Iš idėjos! Konkurso formatas čia tik dėl paskatinimo!

MK mamas kviečiu eiles rašyti tiesiog čia, komentaruose. O bloge tik atsižymėkite po konkurso postu, kad dalyvaujate MK puslapyje!

Aš tikiuosi Mamyčių klubas palaikys idėją! 

Pavasaris galima sakyti įpusėjo. Visus ir visas jau atsibudusius ir atsibudusias kviečiu pasitikti gražiausią pavasario šventę eilėmis! Ne. Ne Velykas. Per Velykas dažysim margučius. O MAMOS DIENAI kviečiu kurti eilėraštukus mamai!
Tai gali būti ketureilis, gali būti poema. Svarbu, savo kūrybos.
Kelkite savo kūrinius į komentarus ir būtinai parašykite autoriaus vardą ir amžių ( aš visus surinktus eilėraštukus surinksiu į PDF knygelę ), o leidykla Mažoji raidė įsteigė net keturis prizus - knygeles "Pamenukas ir dramblys", "Lugai. Tokia naktis", "Berniukas ir jūra" ir spalvinimo ir eilėraštukų knygelę "Namo istorijos"!
Užduotis kūrybinė, todėl jai paskyriau savaitę. Kitą trečiadienį rinksiu laimėtojus ❤️❤️❤️

Originalus konkursas vyksta čia:

https://www.facebook.com/1864389350494952/posts/2275551259378757/