Kristina Savickytė-Damanskienė: "Vyresnėlės mažiukui tiesos apie Kalėdų senelį neišduos"

Kristina Savickytė-Damanskienė: "Vyresnėlės mažiukui tiesos apie Kalėdų senelį neišduos"

17. Dec 2013, 16:42 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Turbūt sunkiausia, Kalėdų senelio istoriją pasakoti namuose, kuriuose auga itin skirtingo amžiaus vaikai. Tokia ir yra aktorės Kristinos Savickytės-Damanskienės šeima. Dvynėms Justinai ir Gabijai jau trylika, o štai mažasis Motiejus neturi dar dvejų. 

"Akivaizdu, jog mūsų merginos Kalėdų seneliu jau nebetiki. Bet jos ir pačios sako, jog Motiejui tikrai nieko apie tai neprasitars!", - džiaugėsi dukrų pasiryžimu, kurio tėveliai net neprašė, Kristina. 

Labai ilgai tikėjusios dovanėles nešančiu dėdule Justina ir Gabija pasidavė užpernai. 

"Jau užpernai jos išsakė labai dideles abejones. Turėjau idėją, kaip jas dar užgožti, bet vis dėl to nusprendėme, kad jau laikas žinoti tiesą. Buvau sugalvojusi, jog Kalėdoms galime padovanoti triušį. To iš mūsų jos visiškai nesitikėtų gauti, todėl tikėjimas, jog tai atnešė Kalėdų senelis, galėjo atgimti. Pasitarėme su vyru ir nusprendėme, jog vis dėl to šios idėjos atsisakyti", - pasakojo aktorė. Apie tai, jog senelio nėra dukros sužinojo iš draugų, bet Kristinos nuomone tikėjimas juo yra būtinas kiekvienam vaikui. Tiesa, Motiejus kol kas apie Kalėdų senelį neklausia, nes dar yra per mažas. 

Aktorė Kristina prisipažino, jog Kalėdų šurmulį nors ir jaučia, dovanomis po eglute dar nepasirūpino! 

"Dovanėlės dar nesuruoštos, nors jau žinom ko jos nori - dabar merginos yra atradusios apsipirkimo džiaugsmą, todėl smagiausia joms gauti pinigų. Ar tikrai juos dovanosime, dar nežinau, svarstau, bet po švenčių važiuojame slidinėti, todėl joms tikrai praverstų. Motiejui labai patinka knygelės, todėl galvoju apie knygelę - gražesnės ir didesnės tikrai nėra pigios", - atviravo Kristina.

Moteris laikosi nuomonės, jog Kalėdos tai tas metas, kai vaikams reikia pirkti tai, ko jie nori, o ne tai, kas naudinga.

"Niekad nepamiršiu, kaip jos norėjo baleto suknelių. Tais laikais nebūdavo parduotuvėse, ieškojau visur, kol galų gale jau susiruošiau pas M.K.Čiurlionio menų mokyklos direktorių paklausti gal jis žino. Eidama mokyklos hole pamačiau šokių parduotuvės nedidelį stendą ir radau! Nors kainavo beprotiškus pinigus, bet stengiamės įgyvendinti, nes vaikas nori", - teigė aktorė.