KONKURSAS: Ruoškimės Velykoms kartu!

KONKURSAS: Ruoškimės Velykoms kartu!

16. Apr 2019, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vos pora savaičių iki šv. Velykų - gražiausios pavasario šventės. Šiemet jos šiek tiek pasivėlino - balandžio 21-22 d. Tikiu, kad jau pradėjote galvoti, kaip papuošite namus (o gal jau ir pasipuošėte), kokius margučius sukursite ir kokiais šventiniais valgiais pradžiuginsite namiškius bei užklydusius svečius.

Tad per tas dvi savaites norime, kad įvykdytumėte dvi užduotis (galite abi užduotis padaryti per vieną savaitę, galite po vieną užduotį - kiekvieną savaitę, kaip jums patogiau).

Konkurso užduotys:

"Namai jau puošiasi Velykoms" - pasidalinkite idėjomis, kaip ypatingai susitvarkote ir pasipuošiate namus, o gal jau pradėjote marginti kiaušinius jūsų mėgstamu būdu - pasidalinkite idėjomis. Gal jau pasimerkėte karklo ar beržo šakelių, vaikai nupiešė atvirukų ir pan. Visos velykinės idėjos labai laukiamos.

"Namai jau kvepia Velykomis" - atsiųskite šios šventės jūsų mėgstamų patiekalų receptų - kuo daugiau, tuo geriau :) Galite visus surašyti į vieną blogą, galite atskirai. Nesvarbu, ar tai pagrindinis patiekalas, ar desertas. Ką šiemet gaminsite - pasidalinkite ne tik receptu, bet ir nuotraukomis.

Po Velykų, balandžio 23 d., rinksime net 4 laimėtojas - trys gaus švaros priemonių komplektus, o viena - specialųjų gardų prizą!!!

Itin turtingas PRIZNIS FONDAS

Savaitės laimėtojoms dovanų komplektus skiria NAUJOJI RINGUVA

...kad jūsų namai visuomet būtų švarūs

Na ir specialusis - gardusis prizas nuo 5dovanos.lt

Dovanų rinkinys JAUKUMAS

 

Kaip siųsti savaitės užduotis:

- Prisijunkite www.mamyciuklubas.lt

- Spauskite ant savo profilio, pasirinkite "Pridėti STRAIPSNĮ"

- Pasirinkite kategoriją MOTERŲ KLUBAS ir žymas "VELYKOS" ir "KONKURSAS". Nepažymėjus, jūsų blogas tiesiog pasimes portale.

-Parašykite tekstą, įkelkite nuotraukas.

-Spauskite IŠSAUGOTI! 

Sėkmės!