Koldūnai kitaip

Koldūnai kitaip

25. Nov 2009, 08:00

 

Noriu pasidalinti skaniu, pigiu ir lengvu receptuku.

 

Reikės:

 

virtų bulvių,

miltų,

kiaulienos arba kitokio faršo,

svogūno,

druskos, pipirų pagal skonį

aliejaus kepimui.

 

Virtas bulves sumalti, įdėti druskos. Po to suberti miltų tiek, kad būtų minkoma tešla.

 

Faršą paruošti su svogūnais, druska ir pipirais. Vėliau formuoti iš tešlos gabaliukus, kočioti ir daryti rutuliukus. Į vidų įdėti faršo, o paskui koldūnus iškepti.

 

Skaniausia valgyti su grietine arba padažu.

 

Skanaus!

 

Irena Masidunskienė

10. Jan 2010, 16:52

nejaugi kiausinio nereikia?kazkaip atrodo gali nesiklijuoti...

10. Jan 2010, 16:46

skanu

17. Dec 2009, 11:35

na pabandisiu turi buti skanu ir pigu visai

11. Dec 2009, 11:09

as tai visada bulves verdu su lupena prie tokiu patiekalu ir juos sumalu tada geriau limpa...😃

10. Dec 2009, 16:57

skaniai atrodo.o klausimelis bulves virt su lupena ir tada malt ar paprastai kaip bulviu kose?

02. Dec 2009, 18:59

Cia man panasu i zemaiciu blynus,bet ideja grazi..

27. Nov 2009, 15:44

seiles tysta 😀

26. Nov 2009, 11:26

tikrai reikes isbandyti si recepta

rainiukas rainiukas 25. Nov 2009, 23:15

labai mėgstu kas pigu ir lengva 👍 ir virškinasi lengvai 😃

25. Nov 2009, 17:21

būtinai pabandysiu,ačiū

25. Nov 2009, 15:00

as tai juos kepu visada,mano vaikams ir vyrui begalo patinka...ismokinau ta patiekala gaminti ir savo drauge tai jai ir juos seimynai irgi labai patiko😀

25. Nov 2009, 10:14

Ačiū 😀

25. Nov 2009, 09:27

mano vaikiukas megsta koldunus,virtinukus.as ju daug pridarau,ir uzsaldau porcijomis.

25. Nov 2009, 09:27

skanumelis.mano mociute juos be idaro virdavo,arba peciuje kepdavo.padarytavo rutuliuka,duobute ispaustavo.o skanu su padazu..minkstainiukais vadina.

25. Nov 2009, 08:52

manau turetu buti labai skanu!!!tex pameginti 😉 aciu uz receptuka 😀