Noriu pasidalinti skaniu, pigiu ir lengvu receptuku.
Reikės:
virtų bulvių,
miltų,
kiaulienos arba kitokio faršo,
svogūno,
druskos, pipirų pagal skonį
aliejaus kepimui.
Virtas bulves sumalti, įdėti druskos. Po to suberti miltų tiek, kad būtų minkoma tešla.
Faršą paruošti su svogūnais, druska ir pipirais. Vėliau formuoti iš tešlos gabaliukus, kočioti ir daryti rutuliukus. Į vidų įdėti faršo, o paskui koldūnus iškepti.
Skaniausia valgyti su grietine arba padažu.
Skanaus!
Irena Masidunskienė
nejaugi kiausinio nereikia?kazkaip atrodo gali nesiklijuoti...
skanu
na pabandisiu turi buti skanu ir pigu visai
as tai visada bulves verdu su lupena prie tokiu patiekalu ir juos sumalu tada geriau limpa...😃
skaniai atrodo.o klausimelis bulves virt su lupena ir tada malt ar paprastai kaip bulviu kose?
Cia man panasu i zemaiciu blynus,bet ideja grazi..
seiles tysta 😀
tikrai reikes isbandyti si recepta
labai mėgstu kas pigu ir lengva 👍 ir virškinasi lengvai 😃
būtinai pabandysiu,ačiū
as tai juos kepu visada,mano vaikams ir vyrui begalo patinka...ismokinau ta patiekala gaminti ir savo drauge tai jai ir juos seimynai irgi labai patiko😀
Ačiū 😀
mano vaikiukas megsta koldunus,virtinukus.as ju daug pridarau,ir uzsaldau porcijomis.
skanumelis.mano mociute juos be idaro virdavo,arba peciuje kepdavo.padarytavo rutuliuka,duobute ispaustavo.o skanu su padazu..minkstainiukais vadina.
manau turetu buti labai skanu!!!tex pameginti 😉 aciu uz receptuka 😀