KLAR produkcija mūsų namuose

KLAR produkcija mūsų namuose

24. Nov 2019, 22:50 Makovske Makovske

Labai džiaugiuosi, kad gavau tris priemones ir progą išbandyti jas savo namuose. Tokių gerų rezultatų tikrai nesitikėjau!

Pirmiausia, išpakavus siuntinį iškart labai patiko pakuočių (buteliukų) išvaizda, paprastas ir labai lengvas dizainas išskirti aiškūs ir trumpi pliusai. Minimalistinė etiketė - švari ir lengva, pirma mintis - visiškai mano stilius!

Pradejau nuo vonios valiklio, po mažylio maudynių reikėjo išplauti vonią, aš tai padariau! Džiaugiuosi, nes KLAR vonios valiklis išvalė geltonas dėmes, kurios buvo susidariusios nuo vandens, kuriame gausu geležies. Išvaliau jas iš pirmo karto, naudojant kempinėlę. SUPER! Malonus lengvas kvapas (nesijaučia jokios chemijos ir valanr gali laisvai kvėpuoti). 

Nekantravau išbandyti WC valiklio, jo kvapas šiek tiek aštresnis, bet valymo rezultatas vėl 10 balų! Tos pačios geltonos juostelės nuo vandens - išsivalė su ta pačia kempinėle. Bet kas mane labiausiai papirko tai spalva, tas puikus permatomas gelis, kuriuos padengiau abiejų WC klozetus, labai mėgstu paprastumą, o KLAR būtent tai turi, paprasta spalva, paprasta pakuotė. 

Na ir po kelių dienų atėjo skalbimo diena, kada išbandžiau KLAR skalbiklį, skalbiau mažylio rubelius, o vėliau ir savo, vyro. Man patiko, kad skalbiklis putoja, kai kurie ekologiški skalbikliai neputoja, kas man atrodo, kad tada ir išplauna nekokybiškai. KLAR skalbiklis įveikė  maisto tyrelių ir daržovienių dėmes nuo rūbelių ir seilinukų, pirma mintis - JĖGA! po antro skalbimo nekantravau pažiūrėti kaip mano maikutė ant kurios buvo dėmė nuo aliejų mišinio, ištraukus iš džiovyklės maikutę, tikrai labai nustebau, nes dėmės nebuvo (prieš tai naudotas skalbiklis dėmės neišplovė). Visiškas pasitenkinimas, gavau tris KLAR PRODUKTUS dovanų ir jie 100% pasiteisino! Prisipažinsiu, aš nesitikėjau, kad bus taip gerai!

REKOMENDUOJU! labai rekomenduoju išbandyti.