Klaipėdos centre – nemokami jogos užsiėmimai

Klaipėdos centre – nemokami jogos užsiėmimai

11. Jul 2013, 14:46 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt
Šios vasaros savaitgaliais uostamiesčio širdyje karaliaus joga.
 
Klaipėdos visuomenės sveikatos biuras kviečia į "Yoga Guru" studijos vedamus rytinius jogos užsiėmimus, kurie vyks priešais miesto Rotušę, Atgimimo aikštėje. Užsiėmimai rengiami nuo šio šeštadienio iki rugpjūčio 31 dienos, kiekvieną šeštadienį, 9 valandą ryto. Juos ves studijos vadovė bei jogos instruktorė Gražina Genė.
 
„Nors daug žmonių valgo nesveiką maistą, ne itin domisi meditacija, vis dėlto mielai užsiima joga. Kad ir kokios gelmės būtų praktika, žmonės jaučia pokyčius: sustiprėja raumenys, nurimsta chaosas mintyse, aštrėja intuicija ir įžvalgumas“, – pasakojo „Yoga Guru" studijos vadovė Gražina Genė.
 
Jogos praktikuotojai pastebi – vos tik pradėjus lankyti jogos pamokas, ima stiprėti imuninė sistema, palengva, o kartais ir staiga, žmogus atsitokėja. Jis ima suvokti, kad turi keisti savo mitybą, tapti pozityvesniu, priimti skaidresnius sprendimus ir atsisakyti ydingų įpročių. Praktikuojant jogą, įmanoma išmokti senti neprarandant gyvybingumo, išlaikant ramybę ir proto skaidrumą. Joga padeda žmonėms suvokti, kokia svarbi asmeninė atsakomybė ir, kaip svarbu išmokti valdyti save.
 
„Už "Yoga Guru" studijos iniciatyvos "Joga mieste" palaikymą nuoširdžiai dėkojame Klaipėdos miesto merui Vytautui Grubliauskui, o už pagalbą organizuojant užsiėmimus miesto centre - Klaipėdos visuomenės sveikatos biurui. Tikimės, kad žmonėms padėsime atrasti sportavimo džiaugsmą ir prisidėsime prie jų geresnės savijautos", - sakė jogos instruktorė. 

Išsamesnė informacija apie nemokamus jogos užsiėmimus: Gražina Genė  +37068726108