Paskutinį kartą tokių pusryčių valgiau dar vaikystėje. Ryte pravėrusi šaldytuvą neišvydau dažniausiai pusryčiams naudojamų produktų... Ir staiga šovė į galvą! Juk yra kiaušinių ir duonos.
Tai gi, duonoje išpjoviau skylutes.
''Paleidau'' į jas po kiaušinį ir apkepiau iš abiejų pusių.
Pirštelius apsilaižė net mažasis mano Augustinas :)
Mama Sigita (regina)
atsimenu kai maza buvau kepdavau😀 ir mes vadindavom tai "pirato akimi " 😃D
jei jau dauguma pasisako,kaip vadina si patiekala,tai as nezinau kodel,bet kai vaikysteje mumskepdavo mociute,tai sakydavo:mergaites,siandien pusryciams bus `gaidys`😃 neisivaizduoju kodel taip vadindavo 😃 paciai man juokingai skamba,o asociaciju- nulis 😃
megstamiausia mano brangiausiojo kiausiniene👍
Duonos pamirkyti nereikia. O batona galima piene pamirkyti - tada neprisigeria riebalu 😀
o duonos pamirkyt nereikia? kad butu misnkstesne
Mes jaučio😃 vaikystę primena😀
pasikepsiu vakarienei 😀
o mes vadiname Vilko akis 😃
iš vaikystės man prilipęs tik šis pavadinimas - Garbačiovo pusrytis 😀 ir mes ne skylutę darom, o pjaunam maždaug tokią formą, kaip ir pati riekutė 😀
o mes vadinam si patiekala- meskos akis😀
oj net nepaziurejau..... sori jei buvo😉
jau kazkas buvo idejes 😀
mes ir tokius megstam tik vadinam prancuziskais skrebuciais 😀 ypac vasara su katik nuskintu salotu lapu labai skanu 😀 mmmmmm......
super sumustinukai mes irgi tokius kepames 😀
Superiniai pusryčiai 😀 Mes toki patiekala vadinam "Pirato akis" 😃