Kiaulienos kumpis ar kita mėsa;
3 skiltelės česnako;
Mėsos prieskoniai;
Vyšnių ir kaukazietiškų slyvelių be kauliukų po pusę stiklinės
Kumpį supjaustyti nemažais griežinėliais, įtrinti mėsos prieskoniais, smulkintais česnakais ir apibarstyti vyšniomis su slyvutėmis, įdėti mėtų šakelę, aplašinti medumi ir pabaigoje užpilti vynu. Nebūtinai kad apsemtų, tačiau vis reikėtų pamaišyti, kad gerai įsimarinuotų.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kepti orkaitėje 180 laipsnių apie 50-60 minučių inde su dankčiu
Žinoma, nepavyko išgauti Portugalijoe ragauto skonio, bet gal dėl to,kad jie kepa vulkaninėse duobese ir net pusę paros, bet ir šis skonis tikrai dėmesio vertas. Kas neragavo originalo, mano ruoštas - sužavėjo.
oho 👍
Mmmm... Atrodo ir skamba skaniai 🌷