Prisipažinsiu, patenkinti visos šeimynos gastronominius reikalavimus ir dar gaminti tai su meile - nemenkas iššūkis ‼ Todėl nusprendžiau šiandien pagaminti ką nors paprasto, bet kad tiktų visiems ;)
Begliuteniai makaronai su veršiena
1/2 pakelio Al Dante makaronų be gliuteno, 2 vnt. morkų, 250 g maltos veršienos, 2 skiltelės česnako, 200 g VALIO Atlet sūris be laktozės, alyvuogių aliejus kepimui.
Kol užverda vanduo, nuskutame ir sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome česnaką. Makaronus supilame į verdantį vandenį ir verdame 7-9 min. Tuo metu ant įkaitintos keptuvės pilame aliejų, jame apkepame morkas, vėliau česnakus ir maltą veršieną. Išvirusius makaronus nusunkiame, pilame į keptuvę su morkmis ir česnakais. Ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį.
Elementaru, Vatsonai ;)