Vieną vakarą mes su vyru turėjome pustuštį šaldytuvą, o valgyti vis tiek norėjosi:)
Taigi, radome
Rokiškio sūrį (apie 300 g),
1 kiaušinį ir maltus džiūvėsėlius.
Iš pradžių supjaustėme sūrį vidutinio dydžio riekelėmis.
Tada suplakėme vieną kiaušinį.
šiek tiek maltų džiūvėsėlių.
Tuomet kiekvieną sūrio gabaliuką įmerkėme į suplaktą kiaušinį, apvoliojome maltuose džiūvėsėliuose ir kepėme įkaitintame aliejuje.
Kai sūris gražiai apskrudo iš abiejų pusių (o tai įvyksta labai staigiai, spėji tik įdėti sūrį į įkaitintą aliejų ir jau reikia apversti), išėmėme ir vakarienė buvo paruošta.
Mums gavosi 2 porcijos.
1 porcijos (5 vnt.) kaina - 2,90Lt, 1 vnt. kaina 0,58 ct.
Skanaus:)
As irgi kai atlikinejau praktika picerijoje teko daryti surio lazdeles tik kad daugiau paniruotes dedavom ten😀
skanumelis 😀 mes valgom juos su padaziuku.majonezas,p.padazas ir cesnakas 😀
as taip pat 😃 nebuvau istraukus, tik va kavineje dirbau tai teko kepti 😃
niam niam.... meginsiu
viltekamile 100 metu nebuva istraukius fritiurines, aciu uz ideja, butinai isbandysiu😉
tik labai graziua forma igauna jei supjaustot pailgais storais grezineliais ie i fritiurine 😀
oi cia skanu, prie alaus 😀