Keptas sūris

Keptas sūris

19. Oct 2010, 08:00

Vieną vakarą mes su vyru turėjome pustuštį šaldytuvą, o valgyti vis tiek norėjosi:)

 

Taigi, radome

Rokiškio sūrį (apie 300 g),

1 kiaušinį ir maltus džiūvėsėlius.

 

Iš pradžių supjaustėme sūrį vidutinio dydžio riekelėmis.

Tada suplakėme vieną kiaušinį.

 šiek tiek maltų džiūvėsėlių.

Tuomet kiekvieną sūrio gabaliuką įmerkėme į suplaktą kiaušinį, apvoliojome maltuose džiūvėsėliuose ir kepėme įkaitintame aliejuje.

Kai sūris gražiai apskrudo iš abiejų pusių (o tai įvyksta labai staigiai, spėji tik įdėti sūrį į įkaitintą aliejų ir jau reikia apversti), išėmėme ir vakarienė buvo paruošta.

 

Mums gavosi 2 porcijos.

1 porcijos (5 vnt.) kaina - 2,90Lt, 1 vnt. kaina 0,58 ct.

 

Skanaus:)

 

19. Oct 2010, 20:54

As irgi kai atlikinejau praktika picerijoje teko daryti surio lazdeles tik kad daugiau paniruotes dedavom ten😀

19. Oct 2010, 18:35

skanumelis 😀 mes valgom juos su padaziuku.majonezas,p.padazas ir cesnakas 😀

19. Oct 2010, 14:55

as taip pat 😃 nebuvau istraukus, tik va kavineje dirbau tai teko kepti 😃

19. Oct 2010, 12:02

niam niam.... meginsiu

19. Oct 2010, 08:52

viltekamile 100 metu nebuva istraukius fritiurines, aciu uz ideja, butinai isbandysiu😉

19. Oct 2010, 08:18

tik labai graziua forma igauna jei supjaustot pailgais storais grezineliais ie i fritiurine 😀

19. Oct 2010, 08:16

oi cia skanu, prie alaus 😀