Reikia:
- Pangasijos (galima bet kokios kitos mėgstamos žuvies)
- žuvies prieskonių
- druskos
- majonezo
- kiaušinio
- miltų
- aliejaus
1. Pamarinuojame žuvį pagal skonį įdėję žuvies prieskonių ir druskos.
2. Tuo tarpu užmaišome tešlą: majonezą, kiaušinį, miltus ir prieskonius išmaišome. Tešlos tirštumas turi buti kaip grietinės.
3. Mirkome žuvį i tešlą ir kepame kol apskrus.
Skanaus!
oij, lupyte tai pasakiska😃 grazu
siaip as perku pangasija mazesniais gabaliukais, ji lesesne. mums labai patinka, taip pat ketu ir menke, juros lydeka. o del nuiotrauku tai man kazkodel neleidzia ideti daugiau ☹ turejau daug foto
man ji irgi riebi ir neskani.brrr
pirmiausia truputį suprieskoniuoju😀gal mes pripratom,mums patinka😀
istikruju nelabai ir man tesigauna iskept pangasiju file nes kiek bekepciai visalaik atsiduoda dumbliais.gal ja pries kepant reik kazkaip ja paruost?
Nežinau kodėl, bet kiek kepus pangasiją, man ji visada dumblu, žemėm atsiduoda, gal kažkur ją reikia pirmiausia pamirkinti?
man ši žuvis labai patinka,dažnai ją perku ir taip kepu,skanu😀
man irgi pengasija labai riebi
o as niekada neragawau pangasijos 😃 perkam arba lasisa, arba walgom tetuko sugauta 😛
aha, pengasija kaip lasiniai , bent jau man...😀 bet skanu
👍