Kepta pangasija tešloje

Kepta pangasija tešloje

05. May 2010, 08:00

Reikia:

  • Pangasijos (galima bet kokios kitos mėgstamos žuvies)
  • žuvies prieskonių
  • druskos
  • majonezo 
  • kiaušinio 
  • miltų 
  • aliejaus

 

1. Pamarinuojame žuvį pagal skonį įdėję žuvies prieskonių ir druskos.

2. Tuo tarpu užmaišome tešlą: majonezą, kiaušinį, miltus ir prieskonius išmaišome. Tešlos tirštumas turi buti kaip grietinės.

3. Mirkome žuvį i tešlą ir kepame kol apskrus.

Skanaus!

17. Dec 2010, 18:22

oij, lupyte tai pasakiska😃 grazu

05. May 2010, 19:13

siaip as perku pangasija mazesniais gabaliukais, ji lesesne. mums labai patinka, taip pat ketu ir menke, juros lydeka. o del nuiotrauku tai man kazkodel neleidzia ideti daugiau ☹ turejau daug foto

05. May 2010, 19:07

man ji irgi riebi ir neskani.brrr

05. May 2010, 17:52

pirmiausia truputį suprieskoniuoju😀gal mes pripratom,mums patinka😀

05. May 2010, 14:01

istikruju nelabai ir man tesigauna iskept pangasiju file nes kiek bekepciai visalaik atsiduoda dumbliais.gal ja pries kepant reik kazkaip ja paruost?

05. May 2010, 13:12

Nežinau kodėl, bet kiek kepus pangasiją, man ji visada dumblu, žemėm atsiduoda, gal kažkur ją reikia pirmiausia pamirkinti?

05. May 2010, 12:11

man ši žuvis labai patinka,dažnai ją perku ir taip kepu,skanu😀

05. May 2010, 11:27

man irgi pengasija labai riebi

05. May 2010, 11:23

o as niekada neragawau pangasijos 😃 perkam arba lasisa, arba walgom tetuko sugauta 😛

05. May 2010, 10:21

aha, pengasija kaip lasiniai , bent jau man...😀 bet skanu

sun sun 05. May 2010, 09:37

👍