Keliaujame po Lietuvą. Naisiai

Keliaujame po Lietuvą. Naisiai

14. Jul 2020, 13:32 picama picama

Mums Naisiai labai gerai pažįstami:

-kelis metus iš eilės visi šeimos vyrai dalyvaudavo šventėje "Naisių vasara" organizuojamame bėgime (šiemet šventė dėl korona viruso atšaukta ir vyksta tik koncertai- kelis penktadienius iš eilės vyks po vieno atlikėjo koncertą);

-važiuojant pas gimines tenka po kelis kartus pravažiuoti šį kaimelį;

-dažnai čia užsukame pasivaikščioti/ pasimaudyti, kai jau būname tame krašte.

O jie vis būna kažką sugalvoję naujo!! Pernai atidaryta žaidimų vaikams aikštelė, pasodintas obelų sodas, įrengtas vienintelis Lietuvoje gyvų lelijų muziejus. Na, o šiemet atidaryta kavinė Baltas gandras ir mus nustebinusi supynių alėja!

O taip, ne vienas, ne keturias ir be penkias supynes, o visą alėją ėmė ir įrengė! Pačios sūpynės gana paprastos ir smagios, bet yra ir išskirtinių- mums patiko tokios, kur suaugęs gali suptis pats ir kartu priešais save supti vaiką- tokių supynių dar nebuvau mačiusi niekur kitur! Dar patiko tos sūpynės, kur pastatytos didžiuliu ratu, tad susėda ant supynių kelios šeimos ir visi supasi, bendrauja, vieni kitus mato priešais. Super! Ir sugalvok tu man tokių įdomybių! Ačiū Naisių bendruomenės aktyviesiems, tikrai verta apsilankyti.

Taip pat aplankėme Zuikių/ angelų salą, kurioje gyvena tikri zuikiai ir stovi angelų skulptūros. Sukdami ratą aplink zuikius ir angelus dar pasigrožėjome vandens lelijomis! Jos jau tuoj bus pačiame žydėjime! Labai gražios! Kaip iš paveiksliuko, kuriame jos pavaizduotos su aprašymu ir pavadinimu.

P.S. O vaikams vis dar pramoga nusiridenti nuo Baltų arenos kalno! Ir juokinga, ir baisu.