TESTAVIMAS: Dr. Sea aukščiausios kokybės kosmetika iš Izraelio

TESTAVIMAS: Dr. Sea aukščiausios kokybės kosmetika iš Izraelio

06. May 2021, 14:54 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Visos norime turėti gražią ir sveiką veido bei kūno odą. Tad šįkart pristatome aukščiausios kokybės Dr. Sea kosmetinius produktus iš Izraelio ir kviečiame išbandyti.

Dr. Sea universalus kremas kūnui su šaltalankiu ir mango

(200 ml)


Malonios konsistencijos kremas, puikiai paskirstomas ant odos, gerai įsigeria. Praturtintas šaltalankio aliejumi ir mango ekstraktu. Glotnina odą, drėkina, padeda išsaugoti jos elastingumą ir stangrumą. Apsaugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio bei išsausėjimo. Taip pat atstato odą bei suteikia gaivumo ir komforto pojūtį.

Naudojimas: paskirstyti kremą ant švarios odos. Tinka naudoti kasdien.

Atsargumo priemonės: tik  išoriniam naudojimui. Nenuryti. Saugoti akis. Saugoti nuo vaikų. Atsiradus odos sudirgimui, nedelsiant nutraukti naudojimą. Individualus jautrumas atskiriems komponentams.

Dr. Sea drėkinantis ir maitinantis kremas veidui su avokadu ir alaviju (50 ml)

Skirtas visų tipų odos priežiūrai. Lengvos konsistencijos, praturtintas avokado aliejumi ir alavijo ekstraktu. Intensyviai drėkina, minkština ir maitina odą. Pasižymi gaivinamosiomis ir atstatomosiomis savybėmis.

Naudojimas: paskirstyti kremą ant švarios veido ir kaklo odos. Siekiant geresnio rezultato rekomenduojama naudoti ryte arba vakare kartu su valomosiomis priemonėmis iš serijos Dr. SEA.

Atsargumo priemonės: tik  išoriniam naudojimui.  Nenuryti. Saugoti akis. Saugoti nuo vaikų. Atsiradus odos sudirgimui, nedelsiant nutraukti naudojimą. Individualus jautrumas atskiriems komponentams.

Dr. Sea stangrinamoji kaukė veidui su granatu ir imbieru

(100 ml)

Skirta visų tipų odos priežiūrai. Praturtinta granato ir imbiero ekstraktais. Kaukė puikiai maitina, stangrina, glotnina ir tonizuoja odą, apsaugo nuo senėjimo požymių atsiradimo. Pasižymi atstatomosiomis ir raminamosiomis savybėmis.

Naudojimas: tolygiai paskirstyti kaukę ant švarios veido odos, vengti akių srities. Po 2-5 min. nuplauti šiltu vandeniu. Siekiant geresnio rezultato po kaukės naudojimo rekomenduojama naudoti Dr. SEA veido serumą bei drėkinantį ar maitinantį kremą.

Atsargumo priemonės: tik  išoriniam naudojimui. Nenuryti. Saugoti akis. Saugoti nuo vaikų. Atsiradus odos sudirgimui, nedelsiant nutraukti naudojimą. Individualus jautrumas atskiriems komponentams.

Dr. Sea serumas veidui su auksu ir vitaminu E

(30 ml)

Aukščiausios kokybės saugantis nuo amžiaus poveikio veido kremas-serumas su koloidiniu auksu ir peptidų kompleksu. Kremas giliai drėkina, stangrina odą, puikiai maitina ir stiprina. Aukso nanodalelės minkština, stiprina odą, suteikia elastingumo.
Peptidų kompleksas stiprina odos stangrumą ir kovoja su raukšlėmis. Žemo molekulinio svorio hialurono rūgštis lengvai prasiskverbia giliai į odą, ją drėkina ir sudaro nematomą plėvelę, kuri apsaugo nuo drėgmės praradimo. 

NORDICS dantų pasta jautriems dantims

(75 ml)

Nordics dantų pasta jautriems dantims skirta jautrių dantų ir dantenų priežiūrai. Sudėtyje dilgėlių, šalavijo ekstraktai bei vitaminas E. Pasta ramina dantenas, mažina jautrumą ir sudirgimą. Švelni ir efektyvi priežiūra. Jūsų šypsena bus sveika ir graži. Tinka naudoti veganams. Sertifikuota Ecocert.

Dantų pasta jautriems dantims yra tūtelėje, pagamintoje iš 100% cukranendrių!

Šiais laikais visi nori žinoti ne tik tai, kas yra jų pasirinktuose produktuose, bet ir tai, iš ko yra jų pakuotėse. Yra didžiulis iššūkis kurti ir gaminti geriausius produktus kuo tvaresnėse ir ekologiškesnėse pakuotėse, bet taip, tai yra įmanoma! Cukranendrės per kelis mėnesius visiškai biologiškai suyra, todėl neteršia aplinkos. Be to, medžiaga yra visiškai perdirbama, leidžianti įmonėms ir klientams pakartotinai naudoti medžiagą kelis kartus.

NORDICS dantų pasta KOKOSAS+MĖTA, 75 ml

Kaip pretenduoti į testavimą?

Parašykite mums e-laiške, kokį iš minėtų Dr.Sea produktų norėtumėte išbandyti ir kodėl. Laišką siųsti: redakcija@mamyciuklubas.lt