Kas laimėjo nemokamą kirpimą visai šeimai prestižiniame grožio salone "BOMOND"?

Kas laimėjo nemokamą kirpimą visai šeimai prestižiniame grožio salone "BOMOND"?

04. Sep 2013, 17:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Atėjus rudeniui Mamyčių klubas kartu su draugu BOMOND grožio salonu nutarė praskaidrinti jums nuotaiką ir surengti dienos žaidimą, kurio prizas - nemokamas apsilankymas pas kirpimo meistrą VISAI ŠEIMAI prestižiniame grožio salone "BOMOND" Vilniuje!!!

Dienos žaidimą sudaro tik vienas klausimas, tačiau šįkart atsakymo variantų į jį neduosime. Visi klausimai, kuriuos skelbsime kartą per mėnesį, bus susiję su šiuo grožio salonu. Tad norint teisingai atsakyti, kviečiame pirmiausia apsilankyti www.bomondsalon.lt

Į pirmąjį žaidimo klausimą "Kiek kainuoja kirpimas moterims ir vyrams "Bomond" grožio salone?" teisingai atsakė 35 mamytės.

Ačiū visoms dalyvėms ir ilgai nekalbėdami burtų keliu traukiame TĄ LAIMINGĄJĄ MAMYTĘ, kuri su vyru ir vaikučiu apsilankys "Bomond" grožio salone.

PRIZAS

Nemokamas kirpimas (mamai, tėčiui ir vaikui) prestižiniame Bomond grožio salone Vilniuje!

 

1

www.bomondsalon.lt

LAIMĖTOJA - mamytė ASTA (Asta Kat)!

Sveikiname!

Miela mamyte, atsiųskite savo kontaktus el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt, mes juos persiųsime salono šeimininkams, kad galėtumėte susitarti dėl apsilankymo. Po to labai lauksime jūsų įspūdžių su nuotraukomis :)

02. Oct 2013, 14:59

Laba diena,

Noriu labai padėkoti Mamyčių klubui už tokią puikią dovaną, o "Bomond" grožio salonui už šiltą priėmimą, nuostabią meistrę Nina, kuri taip kruopščiai ir atsakingai kirpo mano šeimą. Mano vyras Mindaugas pasakė - taip atsidavusios meistrės tikrai neteko matyti, man net prakaitas pradėjo lašėti, net nepatogu pasidarė, kad taip aplink mane "šokinėja". Kirpimu tikrai esu labai patenkintas 😀 Mano dukra Atėnė, labai nekantravo sėstis į kėdę ir vis klausinėjo: mamyte na kada jau ir tyliai man į ausį sakė, kokia graži ta mergaitė kur tėtį kerpa, o vaiko lupomis kalba tiesa 😀 Kai atėjo eilė kirptis dukrai - meistrė Nina paklausė: ar plausime galvą, dukra paprašė, kad būtų atliktos tos pačios procedūros kaip ir tėčiui 😀 Smagu buvo matyti vaiko blizgančias akutes 😀 ji kantriai sėdėjo ir stebėjo, kaip ją kerpa. O aš kadangi nelabai tikėjau, kad įmanoma laimėti tokią nuostabią dovaną, savaitę prieš tai buvau kirpykloje ir apsikirpau. Bet meistrė Nina man pasiūlė apsilankyti po mėnesio pas ją ir apsikirpti, buvau labai nustebinta ir pamaloninta. Sutarėme datą ir laiką, kurio aš labai laukiu 😀 Galiu pasakyti, kad tai grožio salonas į kurį norėtųsi grįžti 😀 Kadangi pačiame grožio salone neišėjo nufotografuoti siunčiu nuotraukas darytas iš kart po grožio salono. Ačiū ir didžiulės sėkmės! 🌷

jaldija jaldija 04. Sep 2013, 22:55

🌷

04. Sep 2013, 22:13

Kaip miela, kaip šaunu, kaip smagu, kad nusišypsojo laimė būtent mūsų šeimai!!! Ačiū iš visos širdies 😀 🌷