Rytais su vyru mėgstam valgyti karštus sumuštinius, šįkart pasibaigė dešra, o sumuštinių norėjosi, tad padariau iš to, ką turėjau - su dešrele.
Jums reikės:
Batono
majonezo
kečupo
dešrelės
ridikėlių
svogūno
sūrio.
Batono riekes ištepam majonezu
tuomet sudedam supjaustytą dešrelę
uždedam ridikėlių, kadangi ridikėlių nemėgstu, sau darau be jų (ridikėliai iš savo daržo)
Tuomet uždedam svogūną, supjaustytą griežinėliais
Ant viršaus užpilame kečiupu ir majonezu - nedaug.
Ir galiausiai uždedam sūrio.
Kepam orkaitėje 180 laipsnių karščio, kepinam tik viršų, arba pasirinke grilį. Apie 5-8 min, kol ištirps sūris.
Štai ir viskas. Paprasta ir skanu.
Skanaus.
Rasa Karlonienė
teks pabandyti, tikiuosi mano gausiai seimynai patiks.D
As ir daznai gaminu 😀 man labai patinka.
aciu uz gera ideja pusryciams 😉
skanu indrex, jie juk tik truputi su6yla, nei6kepa juk per 5 min.
o kepti ridikeliai skanu?
mano vyras megejas karstu sumustiniu ,tai irgi visokiu taisau 😉
man ir tokie patinka, tik suri dar pabandykit uztarkuoti burokine tarka, as kai mazai surio turiu,tai uztarkuoju.pasiskirsto tolygiai, nors jei ir nedaug turiu surio.