Kalėdinis futbolas

Kalėdinis futbolas

13. Dec 2018, 17:55 RenataŪselienė RenataŪselienė

Kalėdinis švenčiu maratonas startuoja. 

Niekada negalvojau, kad tas šurmulys, kuris šiuo metu vyksta mūsų gyvenime atneš tiek daug teigiamų emocijų mūsų šeimai. Vis tik turėti daug vaikų labai smagu, bet kartu ir didelis darbas. Pradedant nuo vakar, kasdien vyksta kažkoks veiksmas ir judesys.

Gabrielės darželyje vyko Kalėdinis Futboliuko vakaras. Jame turėjo dalyvauti vaikai ir tėveliai. Mes delegavome savo tėtį atstovauti šeimai ir Gabrielė pasikvietė senelį, kuris įamžino daug gražių akimirkų, kuriomis ilgai galėsime džiaugtis.

Deja, mudu su Ignuku 'transliaciją" stebėjome namuose, gaudami įrašus ir nuotraukas. Kodėl? Nes mažas ponulis nusprendė pradėti kosėti, tad saugodami jį prieš šventes, pasiruošėme mūsų "vaistų" artileriją ir tausojantį rėžimą.

Oooo, kiek teigiamų emocijų užplūdo mūsų damą, kuri šventėje buvo su dviem mylimais vyrais. Ech..tas moteriškas žavesys jau formuojasi nuo mažų dienų. Tiek tėti, tiek senelį, ji gali apvesti aplink pirštą nuo gimimo. Ir kaip ji tuo naudojasi...

Dažnai stebiu dukrytę ir savo tėtį, ir toks šiltas jausmas apima, kai matau, kad jai jis leidžia viską, ko neleisdavo man, ir suteikia tas pačias emocijas, kurias suteikdavo man mano senelis (dėl kurių, beje, mano tėtis labai pykdavo). Ir kaip gera...Gera, kai vaikas turi ką "išnaudoti", su kuo džiaugtis, su kuo mėgautis savo žaidimais, prie ko prisiglausti ir kieno būti palepintai. O taip, ji tikra senelio lepūnėlė.

Taigi, grįžtant prie maratono. Futboliuko šventė praėjo labai sklandžiai. Vaikų ir tėvų laukė futbolo mini varžybs daug estafečių, Kalėdų Senelis, dovanos ir fotosesija. 

Šią savaitę mūsų laukia dar vyriausio vaikinuko gimtadienis, krepšinio turnyras, ir minėjimas su artimais draugais. Taip žingsnis po žingsnio artėjama link labiausiai laukiamų metų švenčių, kurios suburs visą šeimą būti kartu.