Kaip SELGA ilgam įsitvirtino mūsų šeimoje

Kaip SELGA ilgam įsitvirtino mūsų šeimoje

16. Dec 2015, 13:03 Gerda_M Gerda_M

Mano šeima - patys tikriausi smaližiai! Kiekvieną vakarą, gerdami arbatą, pasigardžiuodami suvalgome bent po vieną sausainėlį arba plytelę šokolado. Ir aš tame nematau nieko blogo - po dienos darbų, įspūdžių ir patirtų emocijų, tokios akimirkos paprasčiausiai suartina.

Vieną tokių žvarbių vakarų, kai vyras išvirė arbatos su medumi, nusprendėme paragauti naujųjų Selga sausainių. Šeimyną įspėjau - jie nebus saldūs. Atvirkščiai, tiks mano skoniui (nes man geriau pikantiški poskoniai, o ne saldėsiai), bet ne vaiko ir vyro.

Taigi... Tadam! Selgos sausainių su jūros druska ir sėklomis pakuotė - puiki. Man labai patinka tokio tipo dėžutės, nes jas galima panaudoti ir vėliau. Kokiu tikslu? Kad ir segtukams, sagoms, smulkiems žaisliukams susidėti. Puikiai tiks ir mažosios dailininkės pieštukus ar kreideles laikyti.

Patys sausainiai, kaip ir tikėjausi, patiko man vienai. Vyras, paragavęs sausainėlį, ėmė svarstyti, kad ant jo visai tiktų patepti uogienės ar medaus. Et, tas smaližius... Į sporto klubą, o ne uogienių!!! :)

Mažoji visai atsisakė ragauti, nes buvo nusiteikusi žaisti LEGO, todėl sausainį jai pasiūliau kitą rytą prie arbatos. Pamačiusi jo formą, apsidžiaugė, tačiau kai paragavo, tvirtai ir moteriškai suraukusi nosytę tarė FUUUU! Ir viskas. Jos degustacija šioje vietoje baigėsi.

O man? Taip... man naujieji Selgos sausainiai tinka ir patinka prie kavos bei arbatos. Tik aš juos dažnai pagardinu lydyto sūrio užtepėle. Jie puikūs, norint pakeist standartinius duoniukus. Ir yra gerokai sveikesni dėl juose esančių sėklų ir jūros druskos.

Ačiū Mamyčių Klubui už galimybę išragauti naujienas!