Kaip prižiūrėti odą su išsiplėtusiais kapiliarais: kosmetologės patarimai

Kaip prižiūrėti odą su išsiplėtusiais kapiliarais: kosmetologės patarimai

05. Dec 2013, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamos Latrobe klausimas:

Kaip prižiūrėti odą su išsiplėtusiais kapiliarais? Kokias priemones naudoti? Ko saugotis? Prieš maždaug 6 metus norėjau juos panaikinti lazeriu, bet neiškenčiau skausmo ir procedūra buvo baigta, vos tik jai prasidėjus. Gal dabar jau yra koks nors kitas, neskausmingas būdas išsiplėtusiams kapiliarams panaikinti ir Ikiek tai kainuotų. Labai ačiū!

Konsultuoja „Bomond“ grožio salono kosmetologė Tatjana Klimašauskienė:

Odos su išsiplėtusiais kapiliarais priežiūroje labai svarbus etapas - prevencija. Reikia naudoti priemones, kurios padeda spręsti šią problemą. Patariu ieškoti priemonių kosmeceutikos linijose.

Kosmeceutika - tai kosmetologinės priemonės, kuriose naudojami farmaciniai ingredientai ir taikomi kokybės bei gamybos reikalavimai tokie patys, kaip vaistų.

Jau esantį tinklelį galite pašalinti koaguliacijos budu, t.y. lazeriu arba elektrokoaguliacija. Jums ši procedūra skausminga. Pasitarkite, gal prieš ją galite išgerti nuskausminamųjų. Deja, aš šios procedūros neatlieku.

Turint odą su išsiplėtusiais kapiliarais, reikėtų vengti temperatūros pasikeitimų (karšta-šalta ir atvirkščiai), karštų gerimų, alkoholio, rūkymo, pirčių, stresų, saulės ir t.t. Kapiliarus sustiprinti padeda vitaminas C ir E (geriausia serumuose).

Taip pat yra sukurta daug profesionalių procedūrų, padedančių sustiprinti kapiliarus bei pagerinti odos būklę. Mūsų salone tokių procedūrų kainos nuo 120 Lt.

Sėkmės.

Ekspertai

Tatjana Klimašauskienė

„Bomond“ grožio salono kosmetologė
Tatjana Klimašauskienė in-vecaku-skola