Kaip paskatinti save patikėti savimi ir veikti

Kaip paskatinti save patikėti savimi ir veikti

01. Apr 2019, 09:22 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Labas rytas, na štai jau ir balandis. Ir nors tai jau antras pavasario mėnuo, orai mūsų dar nelabai nori lepinti. Nors šviečia saulė, bet lauke pasitinka žvarbus vėjas. O taip jau norisi tos šilumos, to pavasariško įkvėpimo!

Na jei gamta dar nelabai įkvepia pokyčiams ir naujoms svajonėms, tam yra atitinkamos veiklių žmonių iniciatyvos. Viena jų tai pokyčių iniciatyva "Išdrįsk veikti", skirta moterims, bet subalansuota ir vyrams.

"Išdrįsk veikti" pirmiausia suburia daug skirtingo amžiaus moterų po vienu stogu ir suvienija jas jų noruose keistis. Net jei nesate labai komunikabili, tokiose konferencijose jus išjundins ir privers susipažinti su šalia sėdinčiomis kaimynėmis, pasakyti joms komplimentus, apsikabinti, ir pajausti tą moterišką bendrumą. Tai puikus būdas susipažinti su naujais žmonėmis, susirasti draugų ir praplėsti akiratį. Tad net jei jums nereikia jokių pokyčių gyvenime, tai puikus būdas pakeisti aplinką ir gerai praleisti laiką.

Visgi pagrindinė renginio misija - padrąsinti moteris keisti savo gyvenimus,  paskatinti jas imtis naujų veiklų, patikėti savimi ir ismėginti kažką naujo. Be motyvuojančių kalbų čia galima išgirsti ir konkrečių patarimų, kaip tai padaryti.

O dar tai puiki erdvė naujoms praktikoms. Šio renginio metu dalyvės galėjo registruotis į įvairias dirbtuves ir užsiėmimus, kurių metu galėjo pasimokyti net labai skirtingų dalykų: tapybos, fotografijos, programavimo, viešojo kalbėjimo,  retorikos meno. Viskas, ko reikia - tik išdrįsti pradėti!

O kas smagiausia, kad ne tik gali pasikrauti pozityvo, įgauti įkvėpimo ir net ryžtis pokyčiams, bet parsineši namo prisiminimą apie gerą laiką, pasikabinti tą prisiminimą ant sienos ir taip save kasdien motyvuoti, kad tu is tiesų gali daug!