Kaip nusipirkti gerą arbūzą?

Kaip nusipirkti gerą arbūzą?

16. Jun 2012, 00:00

1.Norint nusipirkti arbūzą, pirmiausia reikia jį surasti. Arbūzas - žalias, apvalus, didelis ir dryžuotas. Agrastas taip pat apvalus, žalias ir dryžuotas.

 

2.Prieš pirkdamas jį, padėk arbūzą ant kontrolinių svarstyklių ir pasverk. Arbūzas turi sverti daugiau nei kilogramą. Jei jis sveria mažiau nei kilogramą, vadinasi, tai agrastas.

 

3. Padaužyk arbūzą. Turi pasigirsti garsas, lyg daužytum į tuščią daiktą. Jei jokio garso nebus, palik agrastą ramybėje.

 

4.Paprašyk pardavėjo perpjauti arbūzą ir pažiūrėk, kaip atrodo jo vidus. Jei vidus raudonas, viskas gerai. Jei žalias - pardavėja perpjovė agrastą.

 

5.Jei vadovausies šiais patarimais, nusipirksi gražų prinokusį arbūzą, jei patarimų neklausysi, vėl valgysi agrastus.

 

SKANAUS!

 

17. Jun 2012, 14:39

😃 😃 😃

16. Jun 2012, 13:45

geras 😃 bet drysciau suabejoti siek tiek del svorio😃 nes pati buvau uzauginusi mazyti arbuzeli, ir jis tikrai nesvere daugiau kilogramo😃 😃 tai gal visgi ten uzauginau agrasta???......😃

16. Jun 2012, 10:31

😃

16. Jun 2012, 09:47

siaip pagal ukrajinieciu patarimus reikia rinkti dar mergaite-kazkaip pas jos rodos Kavunica vadinasi 😀 Be uodegytes,o su uodegyte vyras-Kavun ( rodos ) ,jisai bus ne toks sultingas ir saldus,ir cukrinis ( jie vadina saharnyje ).Netgi arbuzai moteriskos lities skanesni uz vyriskus 😃