Kaip mano oda ODA bandė

04. Feb 2017, 12:07 Raudona braškė Raudona braškė

Mano ODA kosmetikos rinkinėlį sudarė 3 įprastos ir 2 mini (testeriai) pakuotės.
ODA AKTYVUSIS PRAUSIKLIS su glikolio rūgštimi 7%
20170204113114-31109.jpg
Pakuotė atrodo ypač profesionaliai. Be jokių papildomų detalių, neperkrauta. Tiesa, pirmą prabangos įspūdį šiek tiek sumažina plastikinis dozatorius. Taip pat norėtųsi, kad jis atsidarytų ne į šoną,o į priekį.
Nustebino, kad prausiklį reikia naudoti ant sausos odos. Visos naudojimo rekomendacijos tikslios ir aiškios.Ypač pagelbėjo ta, jog oda gali šiek tiek dilgčioti ir kad tai yra normali reakcija. Jei to nebūtų nurodyta, turbūt mano pažintis su šiuo prausikliu taip ir būtų nutrūkusi. Nuplovus vandeniu dilgčiojimas dingo. Oda tapo švelni.
Kvapas silpnas, šiek tiek primena kažkokius vaistus, bet neerzinantis.
ODA Atkuriamasis kremas normaliai/riebiai odai

 

20170204114143-82318.jpg

Daili ir elegantiška pakuotė. Lengvai atsisuka, lengvai užsisuka ir be didelių pastangų išssispaudžia nedidelis kiekis kremo. Kremas apsaugotas papildoma foline apsauga, kuri nesudėtingai nusiplėšė.
Iš pirmo žvilgsnio kremas atrodo gan klampokas, bet neriebus. Labai greitai susigeria į odą. Oda iškart apima gaivumo pojūtis. Kremas turi itin silpna kvapą.
Mano oda mišri ir pirmą kartą pasitepusi kremą pajutau, kad visa mano veido oda yra vienoda - skruostų netraukia, o prie nosies ir smakro net ir po 3 val neatsirado jokio riebumo. Labai patiko.
ODA Atkuriamasis serumas su vitaminu C

20170204115013-82740.jpg

Kaip ir kremo, pakuotės išvaizdai nieko netrūksta. Tačiau teko pavargti su foline apsauga, kuri buvo ypač sunkiai priklijuota, tad niekaip nenusiplėšė, o galiausiai visai nuplyšo.
Serumas kreminės konsistencijos ir šiek tiek priminė vazeliną. Kaip ir kremas itin silpno kvapo. Užtepus ant odos, pasidengė riebiu, blizgiu sluoksniu. Tačiau per stulbinamą laiką tas riebumas dingo, serumas susigėrė. Oda tapo matinė ir prisotinta.

ODA PAAKIŲ KREMAS su tetrapeptidais ir ODA DRĖKINAMASIS KREMAS su alavijais ir hialuronu
20170204115843-10321.jpg

Na ir dvi mažiausios, bet neprasčiausios kremukų pakuotės...
Net ir testinės ODA kosmetikos pakuotės spinduliuoja stilingumu. Nei per didelės nei per mažos. Lengvai atsukamos.
Paakių kremas lengvos konsistencijos. Lengai tepasi ir itingreitai susigeria.
Drėkinamasis kremas puikiai atliko savo paskirtį. Oda tapo minkšta akimirksniu. Jokio kvapo nepajutau. Kaip ir visi išbandyti ODA produktai susigėrė itin greitai.

IŠVADA: Po pirmo panaudojimo stebuklo aišku neįvyko, bet jausmas tikrai geras. Visų pirma dėl to, kad privertė pamiršti tą nemalonų tempimo jausmą skruostų srityse.  Su šiuo rinkinuku draugausiu ir toliau !!!

Raudona braškė Raudona braškė 05. Feb 2017, 17:49

Man,kaip ir kai kuriom kitoms ODA kosmetiką testavusioms mamoms iškilo keletas klausimų:
1) Ar atkuriamąjį kremą turiu naudoti visą mėnesį ? Kremo aprašyme parašyta jog kremą tepti pirmas 2-3 dienas po valymo prausikliu.
2) Kokia seka geriausia būtų naudoti produktus? Kadangi gavau prausiklį, porą kremukų ir serumą iškilo klausimas ką po ko? 😀