Kaip elgtis, jei pasiklydote miške?

Kaip elgtis, jei pasiklydote miške?

02. Jun 2012, 00:00

Kaip elgtis, jei pasiklydote miške? Iš pradžių reikėtų patikrinti, ar jūs iš tiesų pasiklydote.

 

Požymiai: a) jūs esate vienas; b) jūs esate miške; c) ir aplinkui tyla. Pabandykite įkąsti sau į ausį. Jei pavyko, vadinasi jūs miegate. Miegokite toliau. Jei nepavyko, pats metas imtis priemonių.

 

1. SUŠUKITE "AUUU"! Įkvėpkite oro ir sušukite iš pradžių "Aaaa", o po to "Uuuu". Būtų gerai prieš tai pasitreniruoti namie. Geriausia - naktį ir tamsoje. Jei jūs gyvenate daugiabutyje, treniruokitės tol, kol į sieną pradės belsti kaimynai - tai reiškia, kad jūsų balsas girdimas jau pakankamai toli. Jei jūs atsidurtumėte kambaryje minkštomis sienomis ir grotomis ant langų, vadinasi, persitreniravote. Pailsėkite.

 

2. ĮLIPKITE Į EGLĘ. Jei nieko nematyti, vadinasi eglė per žema. Susiraskite kitą eglę. Jei jūs negalite įlipti į eglę, spjaukite į visa tai. Lipkite į beržą.

 

3. PABANDYKITE UŽKURTI LAUŽĄ. Jei jūs persistengėte, palaukite kol miškas baigs degti kokiame griovyje su vandeniu ir tuo metu paskaitykite kokį nors laikraštį. Jei vanduo griovyje užvirė, galite toliau neskaityti. Jei atvažiavo gaisrininkai, susitaikykite su jais ir toliau taip pat galite neskaityti.

 

4. NUSTATYKITE KRYPTIS. Atsistokite veidu į šiaurę. Tuomet už jūsų bus pietūs, dešinėje - rytai, kairėje - vakarai.

 

5. SAUGOKITĖS LOKIŲ. Jei jūs sutikote lokį, paaiškinkite jam, kad nenorėjot valgyti jo aviečių. Jei lokys nesupranta, paaiškinkite dar kartą jam suprantama kalba. Jei lokiui suprantama kalba yra nesuprantama jums - bėkite. Dabar bėkite greičiau. Kad teisingai pabėgtumėte nuo lokio, šis visuomet turi būti už jūsų ir po truputį mažėti.

 

6. IEŠKOKITE ŽMONIŲ. Jei jums pavyks sutikti žmonių, nieko, kas čia parašyta, neskaitykite.

02. Jun 2012, 16:54

👍 🤣

02. Jun 2012, 13:34

😃😃😃

02. Jun 2012, 09:56

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃