Kai norisi atsinaujinti arba atnaujinti

Kai norisi atsinaujinti arba atnaujinti

22. Feb 2018, 10:20 RenataŪselienė RenataŪselienė

Aš ko gero iš tų žmonių, kuriems atėjus tam tikrai mėnulio fazei, norisi vis kažk pakeisti, atnaujinti. Kadangi savyje eksperimentuoti nėra su kuo (plaukų spalvai esu konservatyvi, su nagais pažaidžiu,-o visa kita liesti griežtai draudžiama), belieka prisiliesti prie namų interjero. Na, o čia tai atrodo tik pradėk. Ir ten kažką pakeisčiau, ir ten, ir dar va va ten.

Taigi, pamačius nuostabių idėjų internete, vienos mamytės bloge, pasisėmiau minčių, ir užsisakiau puikių dažų. Kuo man jie patiko? Jie puikiai tepasi, jie greitai džiūna, ir jie neturi įkyraus kvapo. Galėjau jais dažyti ir būnant vaikams namie. 

Darbo ėmėmės su dukryte. Pradėjom nuo rėmelių. Jų pas mus visa galybė. Tik bėda, kad visi skirtingų spalvų, ir tai labai rėžia akį, nes nėra bendro jaukaus, ramaus vaizdo. Virtuvėje, valgomojo zonoje, nusprendžiau visus perdažyti švelniai rudo atspalvio dažais. Tikslingai pradėjom nuo rėmelių, įvertinti kaip mums seksis, kaip ilgai džiūs dažai ir kokį įspūdį palisk galutinis rezultatas.

20180222101614-91472.jpg

Jis mums patiko. Toliau, pasitarusi su vyru, ir ėmiausi židinio. Truputį bijojau, kad nenuviltų rezultatas. Deja, neturiu gebėjimo matyti idėjos tol, kol ji neįgyvendinta. Galiu fantazuoti, kurti,bet bendro vaizdo neįsivaizduoju. Vyras taip pat iš pradžių baugiai priėmė mano idėja, bet pamatęs kaip atrodo nudažytas židinys - pritarė, kad dabar geriau. Vaikai taip pat sužavėti. O Gabrielė jau kesinasi ir į sienų perdažymą:)

Pasiteisinus mano sugalvotai veiklai įsitikinau,kad dažų per mažai užsakiau:) Reikėjo imti visą litrą šios spalvos, ens dar yra kur pereiti su teptuku. Tad teks užsakinėti ir vėl. Simonas pateikė pageidavimus atnaujinti ir jo kambario spalvų gamą, rinkdamasis balta-mėlsva spalvų gamas, Gabrielė išliko ištikima savo baltai-rožinei, o Ignukui po pirmojo gimtadienio planavome šį bei tą keisti kambaryje, tad pasirinkau balta-pilka spalvas.

Ir žinot,kas man patiko labiausiai dažant? Tai taip atpalaiduoja ir ramina...