Ką vaikui reiškia "draugiškas šampūnas"?

Ką vaikui reiškia "draugiškas šampūnas"?

12. Nov 2015, 15:10 eriqutia eriqutia

Kas gi teisingiau gali įvertinti vaikams skirtus produktus, jei ne jie patys? :)

Taigi, šįkart mano mažasis pagalbininkas šešiametis sūnus Jonas testavo TINDI 2 in 1 šampūną bei prausiklį, o man beliko tik pridurti kelis pastebėjimus.  

Testuotojui smagiai besipliuškenant vonioje paimu nediduką (200 ml talpos), aptakios formos šampūno buteliuką ir pristatau, kad šiandien išbandysime kiškučio TINDI šampūną.

– O koks žalias buteliukas! Ar ir šampūnas bus žalias!? – smalsauja Jonukas. Nedelsdama į delną įpilu truputį šampūno  spalvai “patikrinti” – išbėga skaidrus, bespalvis  ne per daug tirštas skystis.

O koks gaivus kvapas ima kutenti mūsų nosis! Matau nušvitusį mažojo testuotojo veidą: mmm… kaip kvepia! Norisi suvalgyti :) Ne, ne šampūno neragausim, o naudosim pagal paskirtį, kuri ,beje, yra dvejopa – tinka ir plaukams  trinkti ir kūnelį nuprausti.

Išmuiluoju testuotoją nuo plaukų galiukų iki kojų ir laukiu reakcijos. Na kaip?! Gerai, labai švelnus - rimtai taria Jonukas. Tai ar draugausime su kiškučiu TINDI? – Žinoma, jis bus geriausias mano draugas vonioje! :)

20151112150812-25596.jpg

Panašu, kad šampūnas+prausiklis vaiko testą praėjo ir gavo puikiausią įvertinimą . Tačiau, man kaip mamai, rūpi šiek tiek daugiau ;)

Jonukui sausai nusišluoščius kūnelį, džiovintuvu „išpučiu“ plaukus ir apžiūriu sūnaus odą bei plaukus. Jonuko kūno oda linkusi sausėti, panaudojus netinkamą šampūną galvoje atsiranda pleiskanų. Bet šįkart galiu pasidžiaugti kartu su sūnumi, nes plaukučiai tapo švenlūs, pleiskanų nematyti, o kūnelio oda švenli. Tiesą sakant tokio rezultato nesitikėjau.  Imu atidžiau apžiūrinėti buteliuką: draugiška sudėtis, švelnus akytėms, praturtintas alyvuogių aliejumi ir medetkų ekstraktu. Puiku, ir man belieka pritarti draugystei su kiškučiu TINDI!

20151112150924-45191.jpg

laura ir noidas laura ir noidas 25. Nov 2015, 11:21

mums tindi sampunas ir kartu prausiklis tikrai patiko ir tiko labia draugiskas akytems ir grazioje pakuoteje ir patogu jy atidaryt bei naudot tikrai mums tiko jis ir patinka rekomenduoju jy visoms

eriqutia eriqutia 13. Nov 2015, 13:36

;-)

pypse pypse 12. Nov 2015, 21:14

Foto liux

eriqutia eriqutia 12. Nov 2015, 15:15

Oj, per daug foto įkėliau.. Gal žinote, kaip pašalinti?