Julijos ir sūnelio savaitgalis su teatru

Julijos ir sūnelio savaitgalis su teatru

05. Oct 2011, 08:00

 

Turbūt pastebėjote, kad „Mamyčių klube“ padaugėjo progų laimėti kvietimų į teatrus ir koncertus. Džiaugiamės, kad konkursą laimėjusios mamos nepamiršta pasidalinti įspūdžiais, kaip sekėsi joms ir jų vaikučiams.

 

Savaitgalį mama Julija su sūneliu lankėsi Vilniaus „Lėlės“ teatro spektaklyje „Eglė žalčių karalienė“. Kvietimus į jį šaunioji mamytė laimėjo mūsų „Facebook“ puslapyje vykusiame konkurse.

 

Pasakoja mama Julija:

 

Pradėsiu nuo to, kad „Lėlės“ teatre mes lankėmės pirmą kartą. Iki tol labiau prie širdies buvo „Raganiukės“ teatras, bet po šeštadienio, manau, dar ne kartą apsilankysime ir „Lėlėje“.

 

Tik įėję pamatėme akvariumą su didžiule piranija. Mes irgi namuose auginame 3 piranijas, bet jos tik po 30 cm ilgio, o čia buvo, manyčiau, ne trumpesnė kaip 50 cm.

 

{smallpic:1}

 

Tik pasitraukus nuo šio akvariumo, išvydome kitą... Taigi, vaikui tai tikrai buvo atrakcija, nes jam labai patinka akvariumų žuvys.

 

Spektaklis nuo pat pradžių patiko ir man, ir mano sūnui. Kai scenoje pradėjo šliaužioti du šviečiantys žalčiukai, jis prisiglaudė prie manęs, o man tuo tarpu pašiurpo rankos... Sėdėjau ir stebėjau, kas gi bus toliau... Aktoriai vaidino be žodžių, tad aš tuo tarpu tyliai, tyliai aiškinau sūneliui, ką tai reiškia, kai jie atlikdavo kažkokį veiksmą.

 

{smallpic:2}

 

Spektakliui pasibaigus nuėjome į greito maisto restoraną. Pirkome vaikišką rinkinuką ir pasakiškai skanių ledų. Už tai mums dovanojo... kuponą trečiam nemokamam bilietui į cirką.

 

Nusprendėme juo pasinaudoti dar tą patį vakarą. Prie mūsų su sūnumi prisijungė mano mama ir mažoji dukrelė. Visi draugiškai nukeliavome į cirką!

 

Beje, valgant ledus kavinėje, kaip nekeista, sūnus daug neklausinėjo apie spektaklį, kaip būdavo anksčiau. Netgi aš jo klausinėjau labiau. Žinote, kokią padariau išvadą? - Kad mano mažasis berniukas pamažu tampa jaunuoliu, nes jau šį mėnesį jam sukanka 6 metukai!

 

Taigi diena buvo pasakiška, su daug įspūdžių.  

 

Ačiū „Mamyčių klubui“

Pagarbiai, Julija

 

Nuo redakcijos:

Ačiū, Julija, jums už išsamų pasakojimą.

 

Beje, šiuo metu taip pat vyksta vienas konkursas, kurio laimėtojas gaus bilietus visai šeimai į smagų koncertą. Informacija čia:
Laimėk kvietimus į koncertą vaikams Pasaka