Jordan pas mus švenčia įkurtuves :)

Jordan pas mus švenčia įkurtuves :)

10. May 2019, 20:02 kodelcia kodelcia

Labas ,

Sveiki vaikų dantukai - viena iš didžiausių tėvelių siekiamybių. Štai maniškis jau yra tokių metų, kai krenta pieniniai ir vietoj jų įsitvirtina nuolatiniai. Ir priežiūra tik dar svarbesnė. 

Mums į pagalbą atskubėjo JORDAN dantų priežiūros priemonės. Prekinis ženklas pažįstamas, nes su vaikais teko naudoti labai minkštus, patrauklius ir pakankamai saugius dantų šepetukus 0-2 m. 

Štai MK dėka turėjom  galimybę išbandyti ir prisijaukinti naujas priemones.  Pas mus atkeliavo dantų šepetukas ir dantų pastos mėginėlis, skirti vaikams nuo 6 metų.

Mano aštuonmečiui labai patiko šepetukas- iš karto pastebėjo, jog minkštesniais šereliais nei turėtasis. Patogus paimti, valytis, patrauklus dizainas.  Nuoširdžiai džiaugėsi šepetuku. 

Dantų pasta (6-12 m. vaikams) pirmiausia patraukia linksmu dizainu.  Kvapni- toks mano vaikystėje kramtytos gumos kvapas. Su kristaliukais. Skonis saldokas, putoja gerai (pati rinkčiausi gaivesnį, bet vaikui patiko). Sudėtis neverčia nerimauti (be parabenų, fluoro kiekis pakankamas). Jo komentaras: "Kai pabaigsiu šitą, galėsim tokį pat nusipirkti?". 

Taigi šiandien jau nusipirkome :) Naudosime, kol atsibos ar norėsis vėl išbandyti ką nors naujo.

Mielai rekomenduojame ir siūlome išbandyti!