Jei vaikai nevalgo arba...kaip paruošti slibiną?

Jei vaikai nevalgo arba...kaip paruošti slibiną?

16. Nov 2015, 10:24 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos, mamos ir ne tik :)

Mūsų šeimoje ruošiant maistą, o ir dirbant kitus darbus norisi tai daryti kuo linksmiau. Pasitelkus fantaziją, pats procesas labiau džiugina, o rezultatas visuomet būna puikus.

 Svarbiausia yra tai, kad tokiu būdu galima surasti sprendimą tarp tėvelių ir vaikų, norint pakeisti jų nemėgstamą maistą įdomiu ir skaniu.

 Nors mūsų sūnelis dar per mažas šitokiems patiekalams suprasti, bet mums su vyru valgant fantastinius patiekalus tiesiog smagiau gyventi. O jums, mielos mamos, tikiuosi pametėti puikią idėją...


Taigi, kaip paruošti slibiną?



Reikės:


Mėsytei paruošti:


Dvylikagalvio slibino mėsos (puikiai tiks drakoniena ar vištiena)

2 šaukštai debesų arba grietinės

2 šaukšteliai mėnulio dulkių. Jei nepasiseks gauti - kario.


Daržovėms paruošti:


Marsiečių antenų (žalių ir geltonų)

Žirnių dedamų po princesės čiužiniais.

Saulės pinigėlių.

Pieno upės skysčio.

Saulės sirupo kamuolio.


Jei šių produktų neturite, puikiai tiks šparaginės pupelės, žirniai, morka, grietinėlė ir apelsino sultys.


Garnyrui:


Skaldytos Everesto viršūnės arba ryžių :) 


Paruošimas: 


Mėsytė:


Slibinieną supjaustome gabalėliais, pasūdome ir šiek tiek apkepame (geriausiai iš karto puode). Įdedame debesų ir mėnulio dulkių. Paliekame troškintis. 


Daržovės:


Viską pasūdome ir apkepame. Savo nuožiūra įpilame pieno upės ir įspaudžiame ketvirtį saulės sirupo kamuolio. Paliekame troškintis.


Garnyras:


Skaldytą everesto viršūnę virkite lygiai taip pat, kaip verdate ryžius.


Išvirus ir išsitroškinus galite patiekti :) 



Smagių ir skanių Jums ir kitų sugalvotų fantazijų :)