Jautienos troškinukas - a la čenachas

Jautienos troškinukas - a la čenachas

24. Apr 2010, 10:00

 

Ilgai galvojau, ką čia pasigaminti ir paprašius mamos pagalbos sugalvojau - reik pasidaryt čenachus. Bet neturėjau molinių indelių, tad dariau dideliame stikliniame inde.

 

Labai skaniai pavyko - vyras buvo labai patenkintas!

 

O gaminau taip:

jautienos 600 gr

svogūnai laiškiniai

bulvės 6

morkos 2

česnako skilteliu 3

poras 1

garstyčių šaukštas

grietinės porą šaukštų

druska

juodieji pipirai

sviestas

aliejus.

 

Mėsą supjaustyti, truputį pamušti ir apkepinti keptuveje. Sudedame į stiklinį didelį puodą. Tada supjaustytas daržoves ant viršaus, susmilkitą česnaką.

 

Tada dedame grietinę, garstyčias ir kokius 20 gramų sviesto. Įpilame vandens, kad apsemtų ir karštoje orkaitėje kepame 30 min.

 

Skanaus.

P.S. Esu naujokė gaminant, tai labai nesmerkite...

 

 

24. Apr 2010, 20:50

megstu tokias "pachliopkes" 😀

24. Apr 2010, 17:53

as kartais irgi darau troskini kai jau visaj nebesumastau ka padaryt valgyt 😀 kaip sakoma is bedos😃

24. Apr 2010, 14:06

labai skanus patiekalas, ir darbo nedaug😀

24. Apr 2010, 11:58

nea maziukai gabaliukai ypac jei jautiena,aciu mamytes kad skaitotee😀))

24. Apr 2010, 11:55

Ačiū 😀

24. Apr 2010, 11:04

tai galima ir su kiauliena. O mesytes gabaliukai turi buti kokio dydzio, kaip kepsniui?