Ištiesk gerumo ranką

Ištiesk gerumo ranką

03. Dec 2020, 21:15 RenataŪselienė RenataŪselienė

Duoti = gauti. Sutinkate?

Sakoma, kad viskas grįžta bumerangu. Ir tai ne tik apie blogus poelgius, bet ir apie gerus. Pasidžiaugsi su kitu ir džiaugsmas taps dvigubas, pasiguosi, ir sakoma, kad tas liūdesys taps mažesnis. Gerumas visada grįžta gerumu Aš tuo tikiu.

Kalėdos – gerumo metas. Bet ar susimąstėte, kad ne visi turi, kas jiems padės ar pagelbės. Vieniši senjorai, tai kategorija žmonių, kurie nebeturi artimųjų, kurie galėtų jais pasirūpinti, juos nudžiūginti, ar dar blogiau- juos pamaitinti. Ir jie gyvena iš to ką jiems paaukoja, atneša. Apie tą vienišumo jausmo net nereikia kalbėti, kad jiems trūksta bendravimo, dėmesio, tiesiog gero žodžio ar šilto palinkėjimo.

Maltiečiai organizuoja akciją ištiesk gerumo ranką. Tai graži iniciatyva palaikyti vienišus vyresnio amžiaus žmones, kuriems galima paaukoti, padovanoti maisto, reikalingų buities ir higienos priemonių ar nusiųsti gražų palinkėjimą.

Mes prisidedame prie šios iniciatyvos su džiaugsmu. Ne tik todėl, kad galime padėti tiems, kam to labai reikia. Bet ir ugdydami vaikams vertybę, kad reikia ne tik laukti tai, kol jie gaus, bet ir turi žinoti, kad reikia duoti tam, kuriam reikia pagalbos.

Prisidėdami prie šios iniciatyvos visi kartu galime suteikti Kalėdinį stebuklą žmonėms, kurie dar juo tiki.

Simonadub Simonadub 04. Dec 2020, 22:34

Jo . Jie ir rašė, kad labai daug darbo ir būdavo kurie neišpildydavo. Man atsiųsdavo tu vaikų foto , akimirkas nufilmuotas . Tai aš negalėdavau ašarų sulaikyti kiek džiaugsmo
Jų mažose akelese❤️

RenataŪselienė RenataŪselienė 04. Dec 2020, 17:57

Simona, ir mums labai patiko. Iš tiesų gaila, kai dingsta tokie projektai. Nors tikiu, kad ir darbo nemažai reikalavo. Teko savanoriauti, tai užtrunka kol suvedi visas svajones, o dar jei tuščiai žmonės pasirinkdavo ir nepildydavo, tai liūdesys.

Simonadub Simonadub 04. Dec 2020, 17:36

Man labai gaila kad nebera vaikų svajone . Daug metu pildėme vaikuciu svajones☹