IŠŠŪKIS MAMOMS: Norite padailinti kūno linijas - išbandykite „Nutriless“ produktus!

IŠŠŪKIS MAMOMS: Norite padailinti kūno linijas - išbandykite „Nutriless“ produktus!

22. Jun 2015, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip padailinti nėštumo metu pakitusias kūno linijas – suka galvą ne viena mamytė. Toms, kurios nori, kad apmintys mažėtų, o organizmas gautų visas reikiamas maistines medžiagas, skandinavų mokslininkai sukūrė „Nutriless“ produktus. Tai patikimas, patogus ir net labai skanus būdas svoriui mažinti bei kontroliuoti. 

Nutriless labai mažo kaloringumo mitybos metodas VLCD (angl. Very Low Calorie Diet) - tai specialiai sukurti produktai labai mažai kalorijų turinčiai dietai, kurie padeda sumažinti kūno svorį ir jį kontroliuoti. Visas per dieną suvalgomas įprastinis maistas gali būti pakeistas Nutriless VLCD produktais!

Iššūkio sąlygos:

Kviečiame TRIS mamas priimti Nutriless iššūkį VIENĄ SAVAITĘ, t.y. visą per dieną suvalgomą įprastinį maistą pakeisti Nutriless VLCD produktais!

20150617140404-83365.jpg

  • 5 Nutriless VLCD valgymai kas 3 valandas. PASTABA: Norint labiausiai pastebimų rezultatų, gamintojas rekomenduoja šio metodo laikytis 3 savaites. 
  • Pasirinkus labai mažo kaloringumo mitybos metodą ir visas įprasto maisto porcijas pakeitus Nutriless VLCD produktais, su kiekvienu valgymu organizmas gauna apie 110 kcal. Taip per dieną žmogus gauna tik 560-730 kcal vietoj įprastų 2000-2500 kcal! Organizmui sukeliamas energijos deficitas, kuris ir lemia greitą svorio mažėjimą.
  • Dėl labai mažo per parą gaunamo kalorijų kiekio VLCD metodą būtų galima pavadinti itin griežtu ir labai ribojančiu. Tačiau būtent dėl organizmui sukelto energijos deficito ir galima pasiekti norimų rezultatų.
  • Be gydytojo konsultacijos, VLCD metodą nerekomenduojama taikyti ilgiau kaip 3 savaites. Taip pat svarbu gerti daug gryno vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per parą) ar kitų mažo kaloringumo skysčių. Laikantis Nutriless VLCD metodo, labai aktyvi fizinė veikla nerekomenduojama.
  • Jei Nutriless produktus vartosite taip, kaip rekomenduojama gamintojo, Jums tikrai pavyks pasiekti trokštamų rezultatų!

Svarbu: Nutriless VLCD metodas gali būti taikomas normalaus kūno svorio, antsvorio turintiems ar nutukusiems žmonėms, kurie neturi jokių kitų sveikatos sutrikimų. Nėščiosioms ir žindančioms moterims, vaikams, paaugliams, vyresniems ar sveikatos sutrikimų turintiems žmonėms produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju. Sergantiems diabetu ar turintiems kitų medžiagų apykaitos sutrikimų Nutriless produktus vartoti tik su gydytojo rekomendacija ir priežiūra.

KAIP DALYVAUTI ŠIAME IŠŠŪKYJE?

Komentaruose parašykite:

-kodėl norite dalyvauti?

-ar esate išbandę kitų lieknėjimo būdų?

-ar girdėjote apie naujus Nutriless produktus svoriui mažinti (jei taip, iš kur)?

Visos mamos, norinčios dalyvauti šiame iššūkyje, rašykite savo komentarus iki birželio 22 dienos imtinai. Tris dalyves atrinksime ir paskelbsime birželio 23 d., antradienį.

Daugiau informacijos www.nutriless.lt

20150616101537-82647.jpg

20150616094813-75372.jpg


podarki podarki 28. Oct 2021, 18:24

Liekninančios tabletės - http://acaiberry900.lv mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

29. Jun 2015, 10:08

Su nereikalingais kilogramais kovoju savo visą gyvenimą nuo pat jaunystės. Visada turiu žiūrėti ką ir kiek valgau. Internete paskaičiau apie Nutriless ir labai norėčiau juos išbandyti, galbūt jie padėtų man atsikratyti nereikalingų papildomų kilogramų bei padailinti savo kūno linijas.

25. Jun 2015, 18:57

Turiu tris dukrytes maziausiai 3menesiukai sunku gryzti i senas kuno linijas ,subalansavau maista stengiuosi sportuoti namu salygom svoris sustojo o dar liko iki savo uzsibrezto tikslo 13kg .... Noriu isbandyti jusu produktus gal jie man pades vel patikti sau ,ir ilysti i sena garderoba 😀

kristinalt kristinalt 22. Jun 2015, 16:11

Aš taip pat norėčiau pabandyti šį produktą, gal jis padės išsiskirti su po gimdymų likusiais nereikalingais kilogramais. Šiek tiek sportuoju, bet svoris nuo to nemažėja. Apie šiuos produktus esu skaičius internete nemažai teigiamų atsiliepimų.

22. Jun 2015, 15:00

noreciau pabandyti ir as. Po savo pametinukiu damuciu liko gerokai nereikalingu kg. Ir tikrai nedziugina skaiciukai. Noreciau labai isbandyti nutriles, esu bandziusi visokiu dietu, bet valios mazai gal nutrles man padetu😀

21. Jun 2015, 22:56

Turiu nemaza virsvori, kurio atsikratyti niekaip nepavyksta, dar ir stresa megstu uzgesinti kokiu saldesiu su kava, o auginant du vaikucios jo netruksta. Dietos laikytis truksta valios, diena kita pasulaikau, o po to paslystu, taip ir nepavyksta atsikraryti tu nelemtu kilogramu ☹ apie Nutriless prosduktus suzinojau is kilo.lt puslapio, bet isbandyti dar neteko. Labai noreciau isbandyti, gal pavyktu numesti nors dali svorio.

21. Jun 2015, 21:15

As auginu tris vaikus ir priaugau 13kg ansvorio.bandau laikytis ivairiausiu dietu,bet ilgai neistveriu.Labai noreciau pabandyti si produkta.

19. Jun 2015, 16:06

Kaip ir daugelis mamyčių kompleksuoju dėl likusių po gimdymo nereikalingų kilogramų,.nors esu po antro gimdymo praėjus metams atsikračius svorio, bet sunku pasiekti tikslą (numesti bent 5kg iki norimo), nes,.kol maitinau mažylį pradėjau šiek tiek sportuot, mitybą žiūrėtis, deja nustojus maitint vėl svoris šoktelėjo ir kartais atrodo kąsniai taip ir prilimpa ten kur nereik... Buvo tikslas iki kito mėnesio jubiliejaus numesti tuos nelentus kilogramus ir džiauktis vasara taip, kad nereiktų suveržt pilvūzo ir vaikščiot įtraukus, o nesigėdinant atsisėst. Didžiausia problema tai ir yra. Tiesa sakant jau rankas nuleidus esu, bet laaabai norėčiau "pribaigt" save kamuojančią bėdą ir kalbant su žmonėm pamiršt, kad reik pilvūzą įtraukt 😀
Bandžiau ir dietas, ir sportą, bet...yra kaip yra, reikia postūmio-rezultato, kuris tikiu nenuvils ir užves į savęs mylėjimo kelią, tad labai džiaukčiaus papuolus į laimingųjų gretas ir pasiruošus iššūkiui.
Apie Nutriless sužinojau iš MK, skanios sultytės ir sriuba 😀 tad, manqu malonumas būtų ta savaitė 😀

sraigiukas sraigiukas 19. Jun 2015, 13:47

Noriu išbandyti, nes po antro gimdymo likę kg niekaip nenori nukristi, o suplanuotos atostogos Lisabonoj, tai norisi ir bikini apsivilkti. Esu išbandžiusi ne vieną dietą, tačiau po kurio laiko svoris vėl grįžta.
apie nutriles esu girdėjusi tik per Tv reklamą.

19. Jun 2015, 12:51

Noriu laimeti,kadangi noriu isbandyti Nutriless ptodukta.gal but jis man padetu atsikratyti nepageidaujamo svorio,iki nestumo sveriau 64 kg dabar mano svoris po beveik 5 metu yra 94kg☹ kas man tikrai trukdo. Bandziau yvairiu dietu,tableciu bet tik beltui isleisti pinigai,kilogramai netirpsta,bet gal sis produkyas man padetu... Apie Nutriless girdejau tik is reklamu.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 19. Jun 2015, 12:37

Sveiki,na gal si karta pavyks pabandyti ziauriai siuo metu reikalinga produkta,be galo norejau laimeti praeita karta,taciau nepasiseke...Esu sestame menesyje ir jau priaugau net 8kg...Noreciau labai padailinti kuno linijas,nes atrodo,kad saves jaunebemyliu ir niekada daugiau nebesugrys tos linijos...arba labai sunkiai..;/. Praeita karta kai buvo paskelbtas testavimas,nors ir nebuvau isrinkta,bet vistiek parasiau tai kompanijai,bet kaipaskambino ir pasake kaina,tuomet teko atsisakyti,nes buvo brangoka...Bet labai noreciau isbandyti si produkta,nes jis man bus labai naudingas,iki siol apie tai nieko nebuvau girdejusi,o dabar cia paskaiciau ir apgalvojau kad pats tas siuo metu man tiktu ir vyras pazadejo,jog jaigu laimesiu ir tiks ar patiks jis man tokiu daugiau nupirks. 😀

19. Jun 2015, 11:40

Labai noreciau sudalyvauti... esu prradusi viltis grizti i savo senas formas po dvieju vienas po kito gimdymu... isbandyta daug dietu, deje, rezultatas nera toks, kokio tikejausi. nukrenta kazkiek bet nezymiai, efektas minimalus,s arba visai jo nera. zodziu priaugusi esu 30 kg, numeciau per metus tik 7 ☹ sios produkcijos nesu bandziusi, nesu ir girdejusi apie ja nieko.... noriu dalyvauti, turiu ryzto ir noro, noriu nebejausti komplekso uzsideti maudymosi kostiumelio, noriu jaustis gerai, nejausti sunkumu nugaros srity del padidejusio svorio.... manau si karta, kad jau riba ir tikrai reikia kazka daryti. dabar sveriu 108kg, o ugis 182cm

mama ingrida mama ingrida 19. Jun 2015, 11:22

Labai norėčiau ir aš išmėginti Nutriles svoriui mažinti.Dabar sveriu 92 kg o tai geeerokai per daug pagaal mano ūgį.Nesu laikiusis jokių dietų,stengiuosi vakare nevalgyti,nors šiaip labai mėgstu skaniai pavalgyti😀Šiaip dėl viršsvorio didelės problemos nedarau,bet dėl geresnės sveikatos norėtūsi numesti svorio.Tirpsta labai rankos,o kai po gimdymo svėriau 82 kg buvo geriau😀Apie Nutriles sužinojau iš MK per gimtadienį gavus mėginėli ir po to skaičiau keletą straipsnelių.Tikiuosi pasiseks pakliūti į dalyvių sąrašą😀

19. Jun 2015, 11:14

Sveiki, pries nestuma sveriau 70kg. Dabar 75kg. Visad norejau padailintu ir pamazinti savo kuno apimtis. Noreciau isbandyti ir padaryti vyrui staigmena numesdama svorio 😀

Jovita Vladičkienė Jovita Vladičkienė 19. Jun 2015, 11:04

Laba diena, 😀
Norėčiau numesti svorio ir aš.
Prieš dukrytę svėriau 64kg, praėjus beveik 3 metams po gimdymo sveriu 70kg. ir labai sunku nemesti tuos 7 kilogramus.
Pagal savo masės indeksą, turiu antsvorio.
Kitų lieknėjimo būdų neesu bandžiusi, bijau labiau save sužaloti. Norėtusi mesti svori jau bandyta ir pagrįsta metodika.
Norėčiau dalyvauti nes aišku, kad kiekviena norime numesti svorio, taip pat ir aš, norėtusi numesti svorio lengvai ir be sunkumų. 😀
Mano tikslas yra pradėti lankyti sporto klubą, sutvirtėti, tačiau prieš tai norėčiau sugrįžti prie savo pradinio svorio kuris buvo prieš nieštumą.
Būtu begalo smagu jei tarp tų 2 moterėlių trečia būčiau aš. 😉

19. Jun 2015, 10:31

Noriu laimeti nutriless, nes po gimdymo jau praejo 11 menesiu, pavyko atsikratyti 7 kg paciai, iki seno svorio liko tik 5 kg, . Niekada nebuvau labai kuda, visados buvau apvalaus kuno sudejimo, tad dietu esu isvandziusi 1000, svori pavykdavo numeti bet viskas ir vel gryzdavo... Labai noreciau isbandyti si buda, galbut jis bus lemiamas! 😉

19. Jun 2015, 10:24

As labai stambi esu noriu laimeti nutriless noriu numest svori aciu kad mane isrinksite

19. Jun 2015, 10:24

Sveiki, kaip ir visos noriu dalyvauti nes noriu padailinti kuno linijas. Po gimdymo jau praejo metai, svoris tapo toks kaip pries gimdyma, taciau normalu formos pakito. Niekaip nepavyksta susireguliuoti mitybos ir sunazinti apetito, nustojus maitinti jauciu jog tampa sunku kontroliuoti svori.
Anksciau esu bandziusi obuoliu sidro kapsules, labai nepatiko mane pykindavo, galiausiai skrandi skaudejo. Taip pat bandziau Oridlame siulomus kokteilius kuriais taip pat pakeisti maista galima, gal buvo ir nieko taciau labai neskanu

19. Jun 2015, 10:17

Labai labai norėčiau laimėti šį iššūkį. Juk vasarą norisi atrodyti gražiai. Esu bandžiusi seniau vieną dietą, bet tai laikinas dalykas. Dabar bandau kažkuek maistą prisižiūrėti kiek tai leidžia galimybės. Bet jei laimėčiau būtų super :-)

lina_baj lina_baj 19. Jun 2015, 09:57

Noriu dalyvauti, nes norisi atstatyti kūno formas, buvusias iki nėštumo. Nes mergytei jau 7 mėnesiai, o man visa dar visko ant manęs per daug 😀 Jau pradėjau riboti ryžius, miltinius patiekalus, bet norisi ko nors rimčiau. Be to, laukia dukrytės krikštynos, tad iki jų norisi atgauti dailias formas ir tilpti į gražius drabužius 😀
Kitų lieknėjimo būdų be sporto ir mitybos derinimo nesu bandžiusi.
Apie šią produkciją pirmiausiai išgirdau iš mamos, kuri ją jau naudoja. O paragauti galimybę suteikė MK 😀 tad esu pasiruošusi savaitės iššūkiui ir nusiteikusi pasijusti ir atrodyti sveikiau!