IŠŠŪKIS MAMOMS: kas išbandys „Nutriless“ produktus lieknėjimo tikslais?!

IŠŠŪKIS MAMOMS: kas išbandys „Nutriless“ produktus lieknėjimo tikslais?!

23. Jun 2015, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip padailinti nėštumo metu pakitusias kūno linijas – suka galvą ne viena mamytė. Toms, kurios nori, kad apmintys mažėtų, o organizmas gautų visas reikiamas maistines medžiagas, skandinavų mokslininkai sukūrė „Nutriless“ produktus. Tai patikimas, patogus ir net labai skanus būdas svoriui mažinti bei kontroliuoti. 

Nutriless labai mažo kaloringumo mitybos metodas VLCD (angl. Very Low Calorie Diet) - tai specialiai sukurti produktai labai mažai kalorijų turinčiai dietai, kurie padeda sumažinti kūno svorį ir jį kontroliuoti. Visas per dieną suvalgomas įprastinis maistas gali būti pakeistas Nutriless VLCD produktais!

Iššūkio sąlygos:

TRYS mamos priims Nutriless iššūkį VIENĄ SAVAITĘ, t.y. visą per dieną suvalgomą įprastinį maistą pakeis Nutriless VLCD produktais!

20150617140404-83365.jpg

  • 5 Nutriless VLCD valgymai kas 3 valandas. PASTABA: Norint labiausiai pastebimų rezultatų, gamintojas rekomenduoja šio metodo laikytis 3 savaites. 
  • Pasirinkus labai mažo kaloringumo mitybos metodą ir visas įprasto maisto porcijas pakeitus Nutriless VLCD produktais, su kiekvienu valgymu organizmas gauna apie 110 kcal. Taip per dieną žmogus gauna tik 560-730 kcal vietoj įprastų 2000-2500 kcal! Organizmui sukeliamas energijos deficitas, kuris ir lemia greitą svorio mažėjimą.
  • Dėl labai mažo per parą gaunamo kalorijų kiekio VLCD metodą būtų galima pavadinti itin griežtu ir labai ribojančiu. Tačiau būtent dėl organizmui sukelto energijos deficito ir galima pasiekti norimų rezultatų.
  • Be gydytojo konsultacijos, VLCD metodą nerekomenduojama taikyti ilgiau kaip 3 savaites. Taip pat svarbu gerti daug gryno vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per parą) ar kitų mažo kaloringumo skysčių. Laikantis Nutriless VLCD metodo, labai aktyvi fizinė veikla nerekomenduojama.
  • Jei Nutriless produktus vartosite taip, kaip rekomenduojama gamintojo, Jums tikrai pavyks pasiekti trokštamų rezultatų!

Svarbu: Nutriless VLCD metodas gali būti taikomas normalaus kūno svorio, antsvorio turintiems ar nutukusiems žmonėms, kurie neturi jokių kitų sveikatos sutrikimų. Nėščiosioms ir žindančioms moterims, vaikams, paaugliams, vyresniems ar sveikatos sutrikimų turintiems žmonėms produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju. Sergantiems diabetu ar turintiems kitų medžiagų apykaitos sutrikimų Nutriless produktus vartoti tik su gydytojo rekomendacija ir priežiūra.

Norime padėkoti visoms mamoms, kurios panoro priimti šį iššūkį. Tačiau tik TRIMS galime suteikti progą jame dalyvauti.

Taigi, Iššūkyje dalyvaus ir Nutriless produktus vieną savaitę išbandys šios moterys:

UTOPIJA

JOVITA VLADIČKIENĖ

JOLANTELE69

Visą informaciją, kada gausite produktus, apie ką ir kaip rašyti - atsiųsime Jūsų el.paštu.

Daugiau informacijos www.nutriless.lt

20150616101537-82647.jpg

20150616094813-75372.jpg

Jovita Vladičkienė Jovita Vladičkienė 23. Jun 2015, 20:47 utopija

Ačiū. Tikiuosi sulieknėti iki sesers vestuvių. Laiko dar yra, ryžto irgi. Tikiuosi šie produktai pasiteisins. 👍
Sėkmės ir jūms. 😀

Jovita Vladičkienė Jovita Vladičkienė 23. Jun 2015, 20:46

Ačiū labai. Vykdysiu visus nurodymus 😀
Labai tikiuosi, kad viskas pasiseks 👍

mama ingrida mama ingrida 23. Jun 2015, 12:15

Sveikinimai pakliuvusioms,lauksime atsiliepimų😀

23. Jun 2015, 12:04

Vūhū ! Ačiū už galimybę pagaliau sudėt visus taškus ant "i", sėkmės kitoms mamytėms ir ryžto 😉 🌷 !!!