Išsiaiškink savo kosmetikos sudėtį! Rašyk mamai Laurai: kosmetika@mamyciuklubas.lt

Išsiaiškink savo kosmetikos sudėtį! Rašyk mamai Laurai: kosmetika@mamyciuklubas.lt

04. Mar 2014, 13:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kasdienybėje naudojame be galo daug įvairių kosmetinių ir higienos priemonių, per daug nesureikšmindamos, kokia jų sudėtis, kiek natūralios jos yra, kiek gali alergizuoti ir pan. O juk naudinga ir įdomu būtų sužinoti, ką reišia vienas kitas simobolis ant  pakuotės, ar pvz. „eco“ tikrai reiškia, kad priemonė natūrali ir ekologiška, kiek visokių „E“ gali būti leidžiama ir pan.

Taigi, nuo šiol, jei norėsite daugiau sužinoti konkrečiai apie savo kurios nors naudojamos kosmetinės priemonės sudėtį, sveika ją naudoti ar ne ir pan., galite rašyti nauju e-paštu: kosmetika@mamyciuklubas.lt Su mūsų ekspertės, šios srities žinovės, dviejų vaikučių mamos Lauros pagalba tai sužinosite.

Ką rašyti laiškuose:

-Parašykite kosmetinės priemonės (suagusiems ar vaikams skirta) pavadinimą, gamintoją, sudėtį (galite ją tiesiog nufotografuoti, bet su sąlyga, kad ryškiai matytųsi)

-Pridėkite ir 1-2 gaminio nuotraukas

-Laura, kuri turi chemikės specialybę, remdamasi savo įgytomis žiniomis ir patirtimi, atsakys Jums, parašydama savo nuomonę apie tai.

-Mes apie tai pasidalinsime Mamyčių klubo portale.

Laura: "Norėčiau jūsų naudojamas kosmetikos priemones paanalizuoti ir tiesiai šviesiai pasakyt - kokios firmos kokia priemonė man atrodo niekam tikus ir kodėl :) Naudodamasi savo sukauptomis žiniomis ir patirtimi visa tai pasistengsiu įvertinti, kokios atsiųstos kosmetikos priemonės sudedamosios dalys nepatinka, kodėl, duosiu patarimą naudočiau arba nenaudočiau pati šią priemonė ir kodėl."

Išsiaiškink savo kosmetikos sudėtį!

Rašyk ekspertei, mamai Laurai: kosmetika@mamyciuklubas.lt