Įspūdžiai iš virtualios realybės filmo „Angelų takais“

Įspūdžiai iš virtualios realybės filmo „Angelų takais“

28. Feb 2023, 23:06 floryte floryte

    Dovanų gavau bilietus į virtualios realybės filmą „Angelų takais“. Tiesą sakant, jau kurį laiką tik ir girdžiu žymių žmonių atsiliepimus apie šį filmą, kad tai - įspūdinga! Tiesa ta, kad geriau vieną kartą pačiam tai patirti, nei vis klausyti kitų žmonių įspūdžių. Taigi, nežinantiems primenu, kad filmas paremtas M.K. Čiurlionio kūryba. 

    Niekaip negalėjau įsivaizduoti, kad taip įtikinamai, subtiliai, fantastiškai, žiūrovą galima "įkelti" į pačius paveikslus. Tiesą sakant, seanso metu patyriau tiek ir tokių emocijų, kad VAUUUUUU....Ir galva svaigo nuo aukščio pojūčio, ir šiurpas per odą ėjo, ir vos neapsiverkiau... Ir išvis pagalvojau, kad tikriausiai ir yra toks pasaulis kažkur anapus, iš kurio mes atėjom, ir vėl ten sugrįšim. Tą įspūdį sustiprina muzika, o laiko suvokimas man stipriai sutriko. Nors filmas truko 25 minutes, aš buvau įsitikinusi - kad praėjo tik 5 minutės. Nesinorėjo "palikti" to stebuklingo pasaulio! Manau, kad tai - pats geriausias būdas pažinti M.K.Čiurlionio kūrybą! Beje, po seanso sumaniau, kad būtų puiku parodyti šį filmą savo devynmetei dukrai. Paklausus, nuo kokio amžiaus vaikams jis skirtas, gavau atsakymą, kad gali stebėti nuo 7 m., tačiau meno suvokimui rekomenduotinas amžius - nuo 12 m.

    Beje, šis filmas 2020 metais pelnė "Sidabrinės gervės" Profesinės meistrystės apdovanojimą, o 2018 m. sužavėjo ne tik Venecijos kino festivalio auditoriją, 2019 m. Jungtinėje karalystėje pelnė prestižinį už pasiekimus mene ir technologijose skiriamą apdovanojimą Lumen Prize for Art and Technology.

  Tad visi, kas dar svarstote, ar verta apsilankyti, nedvejokite nė sekundės - VERTA, VERTA, VERTA!!!!!

p.s. Nuotrauka pasiskolinta iš interneto.

Daiva55 Daiva55 17. Mar 2023, 03:32

Sveiki, gavau 25 000 00 € paskolą iš ponios Gabrielos Valeria. Buvau apgautas du kartus, bet Gabrielos Valerijos dėka man paskolino. Esu labai laiminga, galite susisiekti su ja tiesiogiai el. paštu: quick_credits@hotmail.com

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Mar 2023, 12:59

Buvau gal prieš metus gerus - tikrai verta! 😀