Įspūdžiai iš Vaikų šalies 2012

Įspūdžiai iš Vaikų šalies 2012

25. Nov 2012, 09:41 blogietee blogietee

Pagaliau ir mes Vaikų šalyje 2012. Iš tikrųjų laukiau, nes nežinojau, ką galiu čia pamatyti, ką sužinoti.

 

Parodą aplankyti nusprendėme antrą dieną, vos tik jai atsidarius, bet žmonių jau buvo gana daug, kol randi kur mašiną pasistatyti reikia šiek tiek pavažinėti.

 

Įėjus į Vaikų šalies salę iš karto už akių kliuvo žaislai.. Tai netruko pastebėti ir mūsų Augustas. O kadangi tėveliai norėjo apžiūrėti daugiau, nei tik mašinytes, teko šiek tiek susipykti, ir vaiką su savo ožiukais vestis toliau.

 

Žinoma, dėl tos priežasties jis nesutiko pasimokyti valytis dantukų "Dantukų klube". Bet nepabūgome Šreko ir su juo nusifotografavome, labai smagu, kad jie atsiųs savo darytą nuotraukytę nemokamai ;) 

 

Kad nenuobodžiautų mažyliai, kol tėveliai domisi naujovėmis, jų pramogoms taip pat buvo daug vietos, nes daug kas buvo įsirengę vaikų žaidimų kampelius.

Kas be ko, aplankėme "Laimingų vaikų kongresą" ir pasilabinome su Kristina ir Eglute. Raudonkepuraitė norėjo nupiešti veiduką mūsų susiraukėliui, bet jis dar labiau paniuro. Tad padovanojo iš baliono išlankstytą kardą. Sakė, kad tuo kardu turėtume išvyti ožiukus.

Kadangi artėja dovanų pirkimo metas, tai domėjomės, kas gi būtų įdomu mūsų vaikams. Pastebėjau, kad mediniai lietuviški žaislai visai ne tokie nuobodūs, o gana įdomūs.

Taip jau pataikėme, kad kaip tik tuo metu turėjo prasidėti ropliukų lenktynės. Ir kaip tyčia sutikome savo forumo mamytę Viktoriją su mažąja ropliuke Austėja.

Kaip joms sekėsi, pamatyti jau nespėjom, nes Augustas pakėlė tokią isteriją, kad teko šalintis iš parodos.. Kilo mintis atvažiuoti dar kitą dieną, tai žiūrėsim.. Iki vakaro laiko pamastymui dar turiu ;)

 

Rima

gintarerei gintarerei 25. Nov 2012, 18:30

oj tas Srekas man toks kraupus atrode, veidas idubes per puse 😃 kaip is siaubo filmo 😀 kaip jis ten vaiku neisgasdino?! 😀

kodelcia kodelcia 25. Nov 2012, 16:15

👍

25. Nov 2012, 14:22

mes tai nespėjom visko apžiūrėt, po ropliukų važiavom iškart namo, svečiai netrukus turėjo rinktis į gimtadienį 😀

Krisliukas Krisliukas 25. Nov 2012, 11:23

šaunūs įspūdžiai... o Šreko veidas koks suplotas 😃