DALYVAUK IKI RYTOJAUS - Įspūdingas Velykų konkursas!

DALYVAUK IKI RYTOJAUS - Įspūdingas Velykų konkursas!

08. Apr 2014, 16:24 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kaip gyvuotų Mamyčių klubas, jeigu nepaminėtų ir nepažymėtų įspūdingais konkursais svarbiausių mūsų švenčių? Tradicijų nelaužome ir kviečiame dalyvauti tris savaites truksiančiame DIDŽIAJAME VELYKŲ KONKURSE!

Šiemet Velykas švęsime labai vėlai - balandžio 20-21 dienomis - tad pasiruošti joms galime kartu. O tai darant - smagu gauti ir įspūdingų dovanų. Prizinis fondas šįkart labai turtingas ir įvairus. 

Tris savaites pateiksime jums po užduotį, o savaitės pabaigoje apdovanosime savaitės nugalėtoją. Balandžio 23 dieną išrinksime pagrindinio prizo laimėtoją, kuri bus geriausiai pasirodžiusi VISAS tris savaites.

Šios savaitės užduotis: "MANO VAIKYSTĖS VELYKOS"

- Spauskite įkelti STRAIPSNĮ

- Pasirinkite kategoriją MOTERŲ KLUBAS ir žymas "VELYKOS" ir "KONKURSAS". Nepažymėjusios jų - konkurse nedalyvauja

- Papasakokite mums apie savo Velykas, kaip švęsdavote jas vaikystėje, su savo tėvais, kokias turėjote tradicijas, kokius skanėstus gamindavote ir kaip margindavote kiaušinius. Jeigu turite - pridėkite ir nuotrauką.

- Spauskite IŠSAUGOTI! 

- Užduotį atlikite iki balandžio 9 d.

Pirmosios savaitės nugalėtojai atiteks 50Lt vertės apsilankymas bet kuriame restorane "Charlie pizza", "La Crepe", "Katpėdėlė", "Carskoje Selo".

20140402090240-97524.jpg

Pagrindinį prizą dovanoja fotostudijos Gfoto įkūrėja Greta Skaraitienė - ji jūsų šeimai dovanoja įsimintiną fotosesiją!

Sekite fotostudijos Gfoto puslapiuką Facebooke, kur rasite įvairių vizijų, patarimų, akcijų ir nuolaidų!

20140402140113-24186.jpg

Fotosesijos akimirkas įamžins ir TV laidos "Mamyčių klubas" vedėja Eglė Skrolytė su filmavimo grupe.

Kitus savaitės prizus paskelbsime kiekvieną savaitę, bet galime prasitarti, kad juos įsteigė veltų grožybių kūrėja Meilė iš "Veltukų" ir stalo žaidimų profesionalai D6.

Vienas du trys - pradedam!!!


08. Apr 2014, 16:57

Sudalyvaučiau, bet jokių įsimintinų Velykų niekada nebuvo . . .vienintelis prisiminimas apie tai, kai atėjo kaimynė su verba, ir taip pažadino plakdama, vėliau margučiais apsimainyti reikėjo 😀 Nei į bažnyčią kas ėjo, nei šventinių pusryčių ar pietų - mušami margučiai ir viskas ką gražaus prisimenu, daugiau - NIEKO . . . Ne šeimos susėdusios klegančios linskmai, nei nei . . .