Išbandome Naujosios Ringuvos produktus

Išbandome Naujosios Ringuvos produktus

10. Nov 2015, 23:40 Egelė Egelė

 

Taigi taigi ir aš pagaliau atsiėmiau valiklius!!! kimbam į darbus, nes valymo namuose prisikaupė sočiai.

 

20151110233454-85621.jpg

 Valikliai buvo matyti prekybos centruose, bet vis „neužkibdavau“ jų pirkti ir išbandyti, nors naudoju Ringuvos skalbimo priemones ir visai neblogai jas vertinu, kitos jų produkcijos dar nebuvau bandžiusi, tad taisome padėtį.

Pakuotė:

Indų ploviklio Balance pakuotė graži, gana patogi, informatyvi, žodžiu traukianti akį. Tačiau man visada indų ploviklio norisi su dozuojama pompyte, kad nereiktų kiekvieną kartą kelti butelio norint užsipilti valiklio, pompinis dozatorius puiki išeitis, niekada neperdaugini ploviklio, tad visada persipilu į spec. indelį su pompyte.

Universalaus valiklio pakuotė patogi, šaunu, kad valiklis su purškikliu, man tai labai svarbu renkantis tokio pobūdžio prekę. Aiškus naudojimo aprašymas bei ženklinimas. Tik vienas niuansas niekada netikiu UNIVERSALIAIS valikliais. Jei tinka viskam, vadinasi netinka niekam, tad ko gero pamačiusi tokį parduotuvėje nesirinkčiau, bet bandysim ir žiūrėsim kaip su šiuo...

 Konsistencija, kvapas:

Indų ploviklis Balance bekvapis, bespalvis. Vidutinio tirštumo. Putoja negausiai. Tikrai nedirgina rankų.

 Universalaus valiklio kvapas neerzina, nesijaučia chemijos kvapo, puikiai tinka valyti, kad ir uždaroje mažoje patalpoje, tikrai nėra dusinačio (ką turi kiti valikliai) kvapo.  Purškiasi patogiai, purškimo srovė didelė. Dirbau be pirštinių, bet nesijaučia, kad šveičiau, rankos nesausėja, netraukia odos.

 Efektyvumas:

Indų ploviklis Balance gerai paluna indus, priemonės nereikia daug. Kol kas neturėjau galimybės išbandyti su itin riebaluotais indais, ypač ant plastiko.

Universalų valiklį pirmiausia išbandžiau vonios kambaryje. Šveisti jau tikrai buvo ką. Priemonė neblogai nuvalė kalkių apnašas nuo kranų, tačiau neįveikė muilo likučių ant vonios kraštų. Yprastai naudojamas kreminis „Cif“ valiklis tą padaro be didelio vargo.

Visai neblogai įveikė nedidelius nešvarumus ant vonios veidrodžių.

Medinius paviršius nuvalė puikiai. Kairė kėdė jau nuvalyta.

20151110233344-44121.jpg

Viryklė nušveista – priekaištų neturiu.

20151110233532-36455.jpg 20151110233620-37544.jpg

Deja, nešvarumų nuo gartraukio valiklis neįveikė :(

20151110233702-33682.jpg

 Išvados:

Indų ploviklis Balance man patiko, tikrai iš prekybos centruose esančių rinkčiausi šį. Vertinu 9 balais.

Universalus valiklis, mano manymu, skirtas lengvam, kasdieniam paviršių pavalymui, kai nešvarumų nėra daug. Tikrai malonus naudoti, tikriausiai norėčiau tokį valiklį turėti savo spintelėje, kadangi stiprios chemijos kiekvieną kartą naudoti nesinori. Iš dešimties balų šiam produktui skirčiau stiprų 8.