IŠBANDO MAMOS. Šį kartą aktyvių mamyčių klubo mamų taikinyje LUPILU (LIDL) produktai

IŠBANDO MAMOS. Šį kartą aktyvių mamyčių klubo mamų taikinyje LUPILU (LIDL) produktai

07. Feb 2018, 08:50 Indre Kavaliauskaite Indre Kavaliauskaite

Mamyčių klubo aktyviausios mamos neretai dalinasi įvairių produktų ir prekių vaikams patyrimais. Mes stengiamės skatinti mamų betarpišką dalinimąsi patirtimi ir visuomet pastebime aktyviausias mamas. 

Šį kartą mamyčių klubo mamų taikinyje: LUPILU (platinami prekybos centruose LIDL) produktai, o atsiliepimai apie juos itin pozityvūs. Dalinamės mums atsiųstais mamyčių komentarais, jei ir jūs bandėte šio prekinio ženklo produktus, pasidalinkite savo nuomone komentaruose. 

Įprasta manyti, kad negali būti trijų elementų viename: pigu, greitai ir kokybiškai - schema, kuri niekada neveikia visomis trimis kryptimis. Jei bus kokybiškai ir pigiai, tada dažniausiai tam reikės sugaišti labai daug laiko, pavyzdžiui, pačiam megzti kokybiškiausias kojinaites savo atžaloms. Jei norėsime čia pat ir greitai - tai būtinai bus labai brangu. 

Bet ar tikrai? Panašu, kad mamos išbandžiusios LIDL produktus susidarė kur kas geresnę nuomonę, nei mes galėjome tikėtis. Prekybos centrai visai čia pat, todėl viskas greitai, pigiai ir iš pozityvių komentarų sprendžiame, kad kokybiška. 

Mama Renata pasakoja:

Lupilu produkciją žinojau tiek, kiek teko naudoti Lupili rūbelius jaunesniems vaikučiams. Tad gavusi šio gamintojo kelnytes ir smėlinukus nuoširdžiai apsidžiaugiau, nes jau žinojau,kad tai kokybiška prekė, kuri nedirgina vaikelio odos, leidžia jai kvėpuoti ir puikiai skalbiasi. Gauti rūbeliai mums pasitarnavo pižamos vaidmeny. Ignotas patogiai su jais jautėsi (jie kiek didoki dar), bet nevaržomas kūnas tarė mums ačiū  - patogesnis ir ramesnis miegas garantuotas:)

 20180207131635-99441.jpg

Apie kūdikių maisto liniją neteko nieko girdėti. Maloniai nustebau,kad Lupilu gali pasiūlyti įvairias tyreles. pirmąją išmėginome grūdinę košyte vanilės skonio. Pirmi šaukšteliai buvo įtariai ragaujami, čepsint, burnytėje tyrinėjant skonį. Bet su kiekvienu šaukšteliu vis skaniau ir skaniau keliavo Ignukui į skrandį. Pati taip pat paragavau šios košytės, prieš duodama sūnui, ji švelnaus,  neįkyraus skonio, be perdėto saldėsio.

 20180207131655-19079.jpg

LUPILU drabužėliais nenusivylė nei viena testavusi mama:

20180207132034-50956.jpg

„Į prekybos centrus užsuku dažniau, nei į kitas parduotuves. Kelis kartus per savaitę reikia nusipirkti reikalingų maisto produktų. Kai tenka apsipirkti kartu su kelių mėnesių vaikučiu ilgai nežiūrinėju prekių, perku ko reikia, ir skubame iš parduotuvės  turiningiau  praleisti laiką. 
Puiku, kad ,,Lidl" prekybos centras skiria didelį dėmesį jaunoms šeimoms, auginančioms vaikus. Nuo vasario pradžios ,,Lidl" parduotuvėse siūlo dar  daugiau „Lupilu“ vaikų prekių: įvairaus aukštos kokybės maisto, sauskelnių, higienos prekių, drabužėlių. Daug kasdien reikalingų prekių galima rasti kasdien. Vienu apsipirkimo metu galima nusipirkti ne tik maisto produktų sau, bet ir reikalingų aukštos kokybės prekių mažyliams už prieinamą kainą. 
Man labai patinka kūdikių drabužėliai iš ,,Lidl" parduotuvės. Mano sportiška dukrytė turi ,,Lupilu" ilgarankovius  smėlinukus ir  tampres. Džiugina kaina: kūdikių tamprės po 3 vnt. pakuotėje 5,99 Eur.” – rašė mama ir pridėjo nuotraukas.

20180207131730-35150.jpg

 20180207131935-31528.jpg

 

 

 

Mama Katerina labiausiai džiaugėsi neryškių atspalvių ilgarankoviai smėlinukai.

 20180207132001-16242.jpg

Tokie gražūs, nepersūdyti, neperkrauti kažkokiomis iliustracijomis, labai skoningi ir dailūs. Tiks prie bet kurio drabužėlio. Be to, mane nustebino medvilnės kokybė - rūbeliai iš storesnės, labai malonios liesti medvilnės. Aprengus kūdikėlį, taip ir norisi jį liesti. Puiki medvilnė gležnai kūdikio odelei. Be to, vieną smėlinuką jau spėjome ir išskalbti - niekas nepasikeitė, rūbelis nesiburbuliuoja, nesusiglamžo, kaip kai kurie plonos medvilnės drabužėliai. Kaina irgi labai gera - mačiau Lidl kataloge, penkių smėlinukų kaina - 11.99.”

Mamos gyrė tyreles

„Mums labiausiai patiko mėsiškos tyrelės. Viena buvo su kalakutiena, kurią, tik gavę, mergaitei davėme. Kita makaronų ir daržovių su kumpiu. 

Musų mergaite, kukiai yra metukai, labai nenoriai valgydavo kitų gamintojų mėsiškas tyreles. O šios labai patiko, suvalgė pusę indelio, kas mums yra labai didelis pasiekimas. Apsidžiaugėme, kad pasirodo, vaikas mėsą mėgsta, skanią mėgsta. Konsistencija tyrelės labai puiki, skirta vaikui nuo 8 mėnesių, su smulkiais gabalėliai bulvyčių.”

20180207132233-72122.jpg

Ką mamos mano apie minkštiklius ir skalbiklius

„Nežinau kodėl, bet visada bijojau naudoti minkštiklį skalbiant mažylio rūbelius, vis galvodavau, kad gali alergizuoti ir pan. Tad naudodavau tik miltelius. Bet išbandžius šį minkštiklį likau labai nustebinta jo kokybę. Labai patiko, kad produktas neturi kvapo ir visiškai nesijaučia išskalbus drabužėlių. O svarbiausia savo funkciją kuo puikiausiai atlieka. Rūbeliai minkštučiai, švelnučiai ir visiškai nealergizavo mano sūneliui. Tikrai užskaitau šį produktą ir rekomenduoju.”

 20180207132114-14397.jpg

O kokia jūsų patirtis? 

 

LePukuota LePukuota 08. Feb 2018, 14:10

Ir man labai patinka lupilu drabužėliai kūdikiams, o šią savaitę kaip tik išbandžiau skystą skalbiklį - super!!! Sekantį kartą ir minkštiklį įsigysiu pabandyti.

kodelcia kodelcia 07. Feb 2018, 23:49

Na, aš išties labai džiaugiuosi rūbelių kokybe: ilgarankovių smėlinukų medžiagytė neplona, minkšta, net po kelių skalbimų lieka švelni, nesusiburbuliavus. Iš 10 vertinu tik 10-uku!

Dovilė 1991 Dovilė 1991 07. Feb 2018, 15:14

Esu pirkusi vaikiškus rūbelius, bodžiukus ilgomis rankovėmis, bei berankovius, kelnytes, pėdkelnes ir šliaužtinuką. Pėdkelnemis esu nusivylusi, nes po pirmo skalbimo atsirado "burbuliukai", guma greitai ištampo. Plonos pėdkelnes patempus plyšo. Bodžiukai ilgomis rankovėmis ir kelnės tikrai buvo neblogos kokybės: po skalbimo nenubluko ir "nesiburbuliavo". Berankovių bodžiukų medžiaga pakliuvo labai plona, atsegant knopkytes suplyšo. Šliaužtinukai pusėtinos kokybės, labai plonos medžiagos.