Išbandėme Cucciolo priemones

Išbandėme Cucciolo priemones

03. Feb 2020, 12:58 LePukuota LePukuota

Cucciolo Natura House yra originali italų kosmetika skirta mamytėms ir vaikučiams. Esame jau bandę ne vieną produktą, bet šįkart gavome testuoti dar nenaudotas priemones.

Pirmiausia Cucciolo kūno losjonas nuo strijų, 300 ml talpos. Man labai patinka, kad šis losjonas pagamintas iš natūralių žaliavų (98,3%) su migdolų aliejumi, asiūklių, lenktasėklių pupelių, kininių ženčenių ekstraktu. Šis losjonas skirtas naudoti kasdien, geriausia du kartus per dieną įtrinant pilvo, krūtinės ir šlaunų sritį. Turbūt jokia priemonė 100% negarantuos, kad neatsiras strijų nėštumo metu, bet profilaktiškai tikrai verta palepinti ir padrėkinti, pamaitinti besiplečiančią odą, o kaip etiketėje rašo, šis losjonas gali sumažinti ir jau aiškiai matomas strijas. Tad patariama naudoti šią priemonę nuo pirmųjų nėštumo mėnesių. Losjono konsistencija lengva, greitai įsigeria, svarbiausia kad tiko mano jautriai sausai odai, po dušo pasitepus pieneliu tiesiog jaučiamas odos nuraminimas, kvapas švelnus, neerzina. Naudosiu ir toliau ir tikėsiu geriausiais rezultatais! 

Vaikai gavo išbandyti Natura House kremą nuo šalčio ir vėjo su sviestmedžių aliejumi, 50 ml talpos. Nors šiemet tikros žiemos nesulaukėme, bet vėjuotų orų užtektinai, pastebėjau, kad nenaudojant apsauginių priemonių veidukui, vaikų oda pradėjo rausti, šerpetoti. Šis kremukas pagamintas taip pat iš natūralių žaliavų (98,5%), su sviestmedžių, saldžiųjų migdolų aliejais, medetkų ekstraktu, alavijų geliu, vitaminu E, be dirbtinių konservantų, be parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikonų, PEG/PPG, parafinų, alergenų. Taigi sudėtis labai gera. Kremas pamaitina, drėkina, minkština bei ramina sausą vaikučių odą, sukuria apsauginį barjerą apsaugantį vaikų ir kūdikių odelę nuo nepalankių oro sąlygų.

Abiems mano vaikams patiko teptis kremuku, kvapas užburiantis švelnus, o priemonę galima naudoti ne tik prieš einant į lauką bet ir esant poreikiui. Labai rekomenduojame. 

Ačiū Mamyčių Klubui ir rėmėjams už galimybę testuoti naujus produktus ir dalintis savo patirtimi!