Išbandau Avent elektrinį pientraukį

Išbandau Avent elektrinį pientraukį

23. Feb 2018, 23:49 LePukuota LePukuota

Šį kartą į mano rankas pakliuvo nuostabus pagalbininkas maitinančiai mamai - elektrinis pientraukis! O kad mūsų mamos tokį būtų turėjusios... Labai ačiū MK ir Philips Avent už galimybę išbandyti elektrinį pientraukį "Comfort Single"!

Turiu gan nemažą žindymo patirtį, abu vaikučius sudėjus greit bus keturi metai, ir žindymo patirtys skirtingos. Su pirmąją dukra pradžia buvo sudėtinga, o vėliau viskas klostėsi puikiai, reikalui esant, turėjau du rankinius pientraukius, Canpol ir Tommee Tippee, na ir likę nekokie prisiminimai, nes traukimas buvo skaudus, užtrukdavo ilgai, o ir mažoji nenorėjo gerti iš buteliuko. Laukiantis sūnelio iškart pasidomėjau kitais pientraukiais ir įsigijau Avent rankinį pientraukį. Visai kita patirtis. Sūnelis labai dažnai streikavo ir neiimdavo krūties, tekdavo nusitraukti ir maitinti iš buteliuko, gerai kad tai nebuvo nuolatinis darbas, nes su rankiniu pientraukiu, kad ir kaip švelniai atliktų savo darbą, dar reikia pavargti pumpuojant ranka. Pientraukio prireikia žinoma ir norint palikti mažylį tėvelio ar močiutės priežiūrai, buvo ir atvejis, kai mažiukas jau paaugęs labai sirgo ir negalėjo nei žįsti, nei gerti iš puoduko, buvo pajungtas ant lašinių, tad kad "neužsidegtų" krūtys ir nedingtų pienukas nusitraukinėjau, o vėliau grįžom prie sėkmingo maitinimosi krūtimi. Greičiausiai pientraukio prireiks ir kai baiginėsim maitinimąsi motinos pienu.

20180223231404-71848.jpg

Na o dabar apie Avent elektrinį pientraukį. Pirmiausiai man patinka jo dizainas, patrauklus, kompaktiškas ir patogus paiimti, pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Išsami instrukcija lietuvių ir kitomis kalbomis. Visas dalis labai lengva surinkti, išardyti ir plauti, suderinamas su kitais Avent maitinimo gaminiais (išbandžiau su savo turėtu rankiniu pientraukiu, buteliukais). Pagrindinis blokas gali būti naudojamas ir elementų pagalba, kas labai patogu kelyje.

20180223233152-46436.jpg

Pienuką nusitraukti galima patogiai atsisėdus, nereikia pasilenkti, masažinė pagalvėlė labai gerai priglunda, nesuteikia šalčio pojūčio kai tik prilieti, yra minkšta ir komfortabili. Tik įjungus pientraukį veikė stimuliavimo funkcija, pasirinkau didžiausių lašiukų turintį traukimą ir kelių minučių bėgyje buvo nutrauktas reikiamas kiekis pienuko. Nejaučiau jokio diskomforto, procesas neskausmingas, patogus, tuo metu tereikia atsipalaiduoti. Tai idealus daiktas, dažnai pienuką nusitraukinėjančioms mamytėms!

20180223234000-57962.jpg

Su Philips Avent elektriniu pientraukiu laiminga mama - sotūs ir laimingi vaikučiai! :)