Iš muzikos pamokėlės - pilni įspūdžių

Iš muzikos pamokėlės - pilni įspūdžių

03. Dec 2011, 00:00

Šįkart savo įspūdžius iš muzikos pamokėlės pasakoja mama Dalia, kuri lankėsi su 4 mėnesių dukryte Deimante, bei Marija su dukryte Gabriele.

 

Dalia ir Deimantė:

 

Pirmą kartą lankėmės muzikos pamokėlėje. Grupėje buvom jauniausios (Deimantei – 4 mėn. ), tad daugiausia stebėjom aplinką, dalyvius, nors, aišku, ir pačios stengėmės dalyvauti, kiek įmanoma :)

 

Man, kaip mamai, šis užsiėmimas patiko. Dainavom, šokom, žaidėm, klausėm vadovės Astos pasakojimų. Džiaugiuosi, kad Deimantė rami išbuvo visą užsiėmimą, o vakare neįprastai daug čiauškėjo. Turbūt tėtukui pasakojo pamokėlės įspūdžius ) :)

 

Dėkui Mamyčių klubui, mokytojai Astai, visoms mamytėms, vienam tėveliui ir visiems dalyvavusiems vaikučiams už gerai praleistą laiką.

 

Marija:

 

Mes su Gabriele buvome pirmą kartą tokioje pamokėlėje. Šokome, dainavome, žaidėme. Visas pamokėlės principas – ką bedarytume, ar žaistume, ar šoktume – viskas su daina! Pamokėlė labai patiko, norėtume lankyti ir daugiau, bet mums tik vieta itin nepatogi, daug persėdimų autubusu.

 

Mažoji Gabrielė taip pat labai patenkinta buvo, o nuo tiek įspūdžių nespėjo net iki namų privažiuoti – užmigo.

 

Manau, nepatikti ši pamokėlė niekam negalėjo, nes vaikučiai tikrai buvo apdalinti dėmesiu, visiems kartu ir tuo pačiu kiekvienam atskirai jis buvo suteiktas. Viskas labai šaunu!

 

Nuo redakcijos:

Visą informaciją apie papildomą gruodžio 8 -osios dienos muzikos užsiėmimą bei mamyčių sąrašą paskelbsime "Mamyčių klube" jau šį pirmadienį!