Ir visgi gyvenimas yra gražus

Ir visgi gyvenimas yra gražus

19. Nov 2013, 17:34

ŠIANDIENA ,NUO PAT ANKSTYVO RYTO ,PAS MANE NUOTAIKYTĖ SUPERINĖ.Keletas žmonių paklausė:

-Kodėl šiandiena tu tokia laiminga??

o aš ramiai atsakiau:

-Argi turi būti kokia priežastis??Paprasčiausiai džiaugiuosi ir tiek.Ko čia liūdėti ,kaip aplinkui tiek daug gerų dalykų?BūTI LAIMINGAM NEREIKIA PRIEŽASTIES:)

JUK APLINKUI TIEK DAUG NUOSTBIŲ SMULKMENŲ,IŠ KURIŲ IR SUSIDEDA MŪSŲ GYVENIMAS.

Didžiausia mano laimė tai ;mano šeima.Savo artimųjų draugijoje galiu būti ,tas kas esu ,nereikia slėptis po kaukėmis .Galiu šnekėti nesibaimindama ,kad kažka netaip pasakysiu,ar šėlioti lyg būčiau maža mergaitė.Todėl esu begalo laiminga .ESU MYLINTI IR MYLIMA:)O ko daugiau gyvenime ir reikia??Drąsiai sakau ,jog gyvenimas yra gražus ,tik reikia mokėti juo DŽIAUGTIS:)JO GROŽIS SLYPI PAPRASTUOSE MAŽUOSE DALYKUOSE ,TAI :Šypsena,stiprus apkabinas ,bučinys ,ištartas ačiū,išgirstas žodis :myliu,buvimas su mylimu žmogumi,ir be galo be krašto dievinu saulėlydžius:)net ir lietus gražus..Vertinu tai ką turiu:)

Kai gyvenimas duoda tai, apie ką nė svajote nesvajojai, kodėl gi to nepriimti? Nereikia nustumti to, ir laukti, kankinti laiko, nes tavo mintyse užgimusi mintis tave stabdo: „O kas, jei tai tik sapnas? Kas jei tai tik eilinė klaida mano gyvenime?“ Negalvok. Tiesiog daryk. Leisk jausmams nutildyti protą ir džiaugtis nuotabiausiomis akimirkomis. Nes tai taip lengva ir gera. Tad, kodėl gi ne? Pamėginkim, gal nepasigailėsim.

pypse pypse 20. Nov 2013, 21:33

Gražiausi žmonės kurie spinduliuoja gyvenimą.