Ilzenbergo dvaro ūkio gėrybės - AČIŪ

Ilzenbergo dvaro ūkio gėrybės - AČIŪ

12. Oct 2016, 23:42 Sonrisita Sonrisita

Vasarą buvau laimėjusi čekį Ilzenbergo dvaro ūkio produkcijai. Šią savaitę pasinaudojau juo :) Skonis nenustebino, nes tikėjaus geriausio ir gavau geriausią :)
Kadangi vyras paėmė siuntinį ir parvežė tik vakarop, tai šiandien vakarienės ruošti nebereikėjo  :) Deimantas valgo tik labai skanius kibinus - šio nepaliko nė trupinėlio (Y) Iš tiesų, sužavėjo įdaro skonis, o  kaip vyras sako, vištiena yra tokia mėsa, kurią reikia mokėt paruošti, kad skonis būtų puikus. Ilzenbergo dvaro ūkis tikrai moka :)

20161012233053-32131.jpg


Nors šiandien duonos pakuočių dar nepradarėme, bet žinau, kad ji man labai patiks. Vertinu gerą duoną, o ir kažkurią rūšį neseniai ragavau parodoje "Rinkis prekę lietuvišką" :) Buvo galimybė tada išmėginti daug Ilzenbergo dvaro produktų (varškės keksas, sūris, agurkai pamidorų padaže ir t.t.) - nei vienas nenuvylė, priešingai, visi džiugino savo skoniu, toli gražu neprinančiu maisto iš prekybcentrių :)
Marinuotus burokėlius ragausime šiek tiek vėliau, nes parodoje neatsispyriau ir prisipirkau raugintų kopūstų - panašu, kad dar kurį laiką niekaip neatsivalgysiu jų :)
Per klaidą koldūnai neatkeliavo su šiuo užskymu, tad jie bus kažkurios kitos savaitės  sąraše :)

Sonrisita Sonrisita 13. Oct 2016, 09:48 saulelydis123

Dėkui 😀 Kad ir ką išsirinksit, bus labai skanu 😀

saulelydis123 saulelydis123 13. Oct 2016, 00:05

Mmmm, kaip skaniai Jus 😍 Labai graziai parasyta, iskart leidzia skaitanciajam pazint nemazai produktu ir padeda issirinkt, ka isigyti dar net neragavus 😀 Mes irgi jau greitai gausim savo Ilzenbergo ukio krepseli ir galesim ivertint, bet skaitant tokius puikius atsiliepimus, net neragavus jau yra isankstine nuomone- tik spirgete spirgam ir mes kaip ir visi paskanaut ir pasidziaugt . Kita savaite jau tikrai galesim ir mes papasakot 👍