IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas nori išbandyti natūralią "Benecos" kosmetiką

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas nori išbandyti natūralią "Benecos" kosmetiką

06. Apr 2016, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

BENECOS yra nauja moderni dekoratyvinės kosmetikos kompanija, turinti natūralios kosmetikos (BDIH) sertifikatą. Benecos pagrindinis skiriamasis bruožas yra aukštos kokybės ir prieinamos kainos harmoningas santykis.

Siekdami padaryti natūralų produktą prieinamu bet kokios grupės žmonėms, sulaukė didelio pasisekimo ir toliau sėkmingai plečiasi ir pildo prekių asortimentą, todėl Benecos kainos yra neįtikėtinai žemos! Nuo šiol nebereikės išleisti solidžios pinigų sumos kokybiškai natūraliai kosmetikai ir tą jums garantuoja Benecos. 

Benecos kosmetika yra  be parafino, silikono, parabenų, sintetinių emulsiklių (PEG dariniai), sintetinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų bei konservantų.

Daugelis moterų stengiasi vengti dekoratyvinės kosmetikos. Priežastis labai suprantama, kadangi įprasta dekoratyvinė kosmetika duoda tokį įspūdį, jog esi su nepatogia veido kauke ir grįžus namo norisi kuo greičiau tą kaukę nusiplauti. Visiškai kitaip yra su ekologiška dekoratyvine, kadangi jos sudėtyje nėra odą dusinančių ingredientų. Oda laisvai kvėpuoja, nėra jokio kaukės efekto, nesikemša poros. Ir kas svarbiausia, ji ne tik mus grąžina iš išorės, bet ir puoselėja mūsų odą savo natūraliomis sudėtinėmis dalimis.

Efektyvumas yra subjektyvus matas, bet galime užtikrinti, kad pastovus ekologiškos kosmetikos naudojimas normalizuoja ir apsaugo odos funkcijas.

Kviečiame susipažinti ir išbandyti šiuos BENECOS produktus!

BENECOS Natūrali mineralinė pudra

20160404153250-73156.jpg

Natūrali mineralinė pudra sklandžiai pasiskirsto ant jūsų veido. 

BDIH - SERTIFIKUOTA NATŪRALI PRIEMONĖ!

Natūrali mineralinė pudra - nepamainoma priemonė kiekvienai moteriai. Švelnios ir lengvos tekstūros mineralinė pudra itin sklandžiai padengia veidą. Dėka sudėtyje esančių kruopščiai susmulkintų mineralų veidas tampa lygus ir skaistus, neužkemšamos poros, oda gali laisvai kvėpuoti ir neišsausėja. Vienas iš unikaliausių šios pudros efektų - natūralus, matinis įvaizdis. Išvengsite nemalonaus "kaukės" pojūčio. Ši priemonė atlieka tiek makiažo pagrindo, tiek maskuojamosios priemonės ar net kompaktinės pudros funkcijas. Be talko.

Tinka veganams. Be bismuto oksichlorido.

Sudėtis (INCI) žėrutis, ekologiškas Kukurūzų krakmolas *, kaolinas, octyldodecyl stearoil stearatas, glicerolio kaprilatas, Levulinic Acid, p-anyžinė rūgštis, natrio levulinatas, Vitaminas E ( tokoferolio acetatas), glicerinas, vanduo, Ryžių lukštų milteliai, Bambuko milteliai. 

* Išauginta sertifikuotuose ekologiškuose ūkiuose

BENECOS Natūrali kompaktinė pudra

20160404153542-90828.jpg

Tai šviesą atspindinti kompaktinė pudra, lengvos tekstūros. Ji veido odai suteikia matinį atspalvį.

BDIH - SERTIFIKUOTA NATŪRALI PRIEMONĖ!

Sudėtis (INCI): Talkas, žėrutis, kaolinas, Caprylic/Capric Triglyceride (drėkiklis, pagamintas kokosų ir palmių aliejaus pagrindu), makadamijų riešutų aliejus *, ricinų aliejus *, magnio stearatas, glicerilo kaprilatas, anyžių rūgštis*, tokoferolis (natūralus vitaminas E), saulėgrąžų sėklų aliejus *, sudėtyje gali būi: CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77007, CI 75470. * užauginta ekologiškuose ūkiuose


Ekologiškas blakstienų tušas SUPER LONG LASHES

20160404153102-38780.jpg


Šis BENECOS blakstienų tušas sukuria neįtikėtinai ilgų blakstienų įspūdį, kad jūsų žvilgsnis atimtų žadą kiekvienam praeiviui.

BDIH - SERTIFIKUOTA NATŪRALI PRIEMONĖ!

BENECOS blakstienų tušas sukuria neįtikėtinai ilgų blakstienų įspūdį, kad jūsų žvilgsnis atimtų žadą kiekvienam praeiviui. Sudėtyje esantys simondsijų (jojoba) aliejus, natūralus bičių vaškas, saulėgrąžų aliejus, Karnaubos vaškas, alavijas intensyviai drėkina ir maitina, o kvapniojo rozmarino ekstraktas stiprina jūsų blakstienas iš vidaus. Su vitaminu E

Spalva: intensyvi juoda

Sudėtis (INCI) vanduo, alkoholis*,  bičių vaškas *, glicerinas, polyglyceryl – 5 lauratas (tirštiklis), magnio aliuminio silikatas (vulkaninės kilmės natūralus molžemis), senegalinės akacijos guma, polyglyceryl-3 stearatas (emulsiklis), karnaubos vaškas *, hidrogenizuotas lecitinas, glicerolio kaprilatas (natūralus emulsiklis), Jojoba (Simmondsia chinensis) sėklų aliejus *, p-anyžinė rūgštis, rozmarinų ekstraktas, saulėgrąžų sėklų aliejus*,  natrio hidroksidas, tokoferolis, kvapai ( eteriniai aliejai), alavijo želė*, citralis, linalool. Sudėtyje (+/-) gali būti geležies oksidų (CI 77491, CI 77492, CI 77499), talko, titano dioksido (CI 77891).*Išauginta sertifikuotuose ekologiškuose ūkiuose.

Ekologiškas blakstienų tušas MULTI EFFECT

20160404202643-53484.jpg

Benecos universaliausia priemonė NATURAL MASCARA MULTI EFFECT tinka kiekvienai dienai ir kiekvienam efektui išgauti: suteikia apimties, ilgina bei užriečia blakstienas.

Spalva:  juoda

BDIH - SERTIFIKUOTA NATŪRALI PRIEMONĖ!

Benecos universaliausia priemonė NATURAL MASCARA MULTI EFFECT tinka kiekvienai dienai ir kiekvienam efektui išgauti: suteikia apimties, ilgina bei užriečia blakstienas. Sudėtyje esantis Simondsijų aliejus, natūralus bičių vaškas, saulėgrąžų aliejus, Karnaubos vaškas ir alavijas intensyviai drėkina ir maitina blakstienas. O Kvapniojo rozmarino ekstraktas stiprina blakstienas iš vidaus. Su vitaminu E

Patarimas: norint įspūdingesnio efekto, naudoti tušą du kartus, kai pirmas potėpis nudžius.

Sudėtis (INCI) vanduo, alkoholis*,  bičių vaškas *, glicerinas, polyglyceryl – 5 lauratas (tirštiklis), magnio aliuminio silikatas (vulkaninės kilmės natūralus molžemis), Senegalinės Akacijos guma, polyglyceryl-3 stearatas (emulsiklis), Karnaubos vaškas *, hidrogenizuotas lecitinas, glicerolio kaprilatas (natūralus emulsiklis), Jojoba (Simmondsia chinensis) sėklų aliejus *, p-anyžinė rūgštis, Rozmarinų ekstraktas, Saulėgrąžų sėklų aliejus*,  natrio hidroksidas, tokoferolis, kvapai ( eteriniai aliejai), alavijo želė*, citralis, linalool. Sudėtyje (+/-) gali būti geležies oksidų (CI 77491, CI 77492, CI 77499), talko,titano dioksido (CI 77891).

*Išauginta sertifikuotuose ekologiškuose ūkiuose

Testavimui atrinksime 6 mamas!

Jei nori dalyvauti testavime, komentaruose parašyk:

- kokius iš šių kosmetikos priemonių norėtum išbandyti ir kodėl?

- ar esi anksčiau bandžiusi Benecos produktų?

- ar esi pasiruošusi parašyti išsamų atsiliepimą su nuotraukomis apie Benecos natūralią kosmetiką


 20160313215733-95475.jpg

Menuliojureive Menuliojureive 11. May 2020, 17:33

Labai norėčiau išbandyti mineralinę ir kompaktinę pudras, kadangi visos dekoratyvinės kosmetikos pudros, makiažo pakrindai ir kita kosmetika alergizuoja ir labai sausina veido odą ?

Solveiga25 Solveiga25 05. Apr 2016, 23:03

Laaabai norėčiau išbandyti benecos kosmetiką !! Labiausiai norėčiau išbandyti ekologišką blakstienų tušą, nes šiuo metu esu visiškoje neviltyje, nes niekaip nepavyksta atrasti sau tinkamo. Žinoma, labai domina, tai, kad siūlomas akių blakstienų tušas yra ekologiškas, kas šiai dienai man yra labai aktualu 😀 Kadangi lyg šiol neatradau tokio tušo, kuris puikiai riestu, ilgintų ir tankintų blakstienas, gal tai bus Benecos firmos blakstienų tušas, kuris atitiks šiuos poreikius! Dar neesu bandžiusi Benecos firmos kosmetikos priemonių, bet esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų, todėl ir pati noriu įsitikinti bei žinoma, tai patvirtinti išbandžius Benecos, parašydama išsamų atsiliepimą 😉

kodelcia kodelcia 05. Apr 2016, 21:02

Kiek prisimenu laiką, kuomet pradėjau šiek tiek dažytis, iki šiolei neatrandu mano jautrioms akims tinkančio tušo. Labai norėčiau išbandyti Multi efect blakstienų tušą. Apie šią produkciją sužinojau iš Mamyčių klubo, naudojusi nei gyvai mačius, susidūrus dar nesu. Mielai parašyčiau pasakojimą apie savo patirtis pažindinantis su minėta produkcija 😀

LePukuota LePukuota 05. Apr 2016, 16:41

Apie Benecos kosmetiką išgirdau Mamyčių klube, bet dar neteko pačiai bandyti ar matyti kosmetikos parduotuvėse. Kasdien naudoju makiažo pagrindą ir blakstienų tušą, tad ir išbandyti norėčiau Benecos natūralią kompaktinę pudrą, o blakstienoms paiilginti - ekologišką blakstienų tušą Super Long Lashes. Aprašymas tikrai labai viliojančiai skamba 😉 Ir žinoma, pasižadu parašyti atsiliepimą apie bandomus produktus 🌷

lina_baj lina_baj 05. Apr 2016, 15:37

Labiausiai norėčiau išbandyti natūralią mineralinę pudrą. Mano oda jautri, linkusi parausti. Praktiškai nerandu sau tinkančios pudros, o taip norisi pagražinti tą paraudusią veido odą. Galbūt tai būtų tas man skirtas produktas? Bet mielai išbandyčiau bet kurį produktą, nes šios produkcijos dar nesu bandžiusi! Kas beko esu pasiruošusi aprašyti bandomą produktą ir jo poveikį 😀

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 05. Apr 2016, 14:03

gera idejapirma kart girdziu toki zodi-net geda..,noreciau labai isbandyti Ekologiškas blakstienų tušas SUPER LONG LASHES,nes tik tusa ir naudoju,bei butu idomu susipazinti ir ivertinti naujai isgirsta firma,gal but labai patiks ir tresime toliau ju naudojima,visada uz ekologiskus daigtus.;]super pasiulymas.

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 05. Apr 2016, 13:50

Anksčiau šios firmos produktų nebuvau bandžiusi, bet labai vilioja galimybė išbandyti šią natūralią kosmetiką. Labiausiai norėčiau išbandyti BENECOS natūralią mineralinę pudrą, juk visos moterys nori kiekvieną dieną atrodyti puikiai ir gaiviai, aš ne išimtis. Ir žinoma parašyčiau išsamų atsiliepimą, bei įliustruočiau jį nuotraukomis 😀

sraigiukas sraigiukas 05. Apr 2016, 13:19

norėčiau išbandyti tušą, Benecos kosmetiką esu bandžiusi, tik Mamyčių klubo organizuotoje paskaitoje.

Sveiki, labai sudomino pasiūlymas išbandyti Benecos ekologiškus produktus. Pastaruoju metu rinkdamasi kosmetikos priemones vis dažniau atkreipiu dėmesį į ekologiškas, tačiau iš Benecos asortimento dar nesu nieko turėjusi.
Pimenybę teikčiau mineralinės pudros testavimui, antroje vietoje liktų blakstienų tušas 😀

irmantaite irmantaite 05. Apr 2016, 12:42

Iš šių Benecos kosmetikos priemonių labai norėčiau išbandyti Ekologišką blakstienų tušą MULTI EFFECT ir BENECOS Natūralią kompaktinę pudrą. Nebandžiau dar jokio ekologiško tušo, įdomu pamatyti jo privalumus ir kitas giriamas savybes. Dar labai įdomu kaip gerai jis išsilaiko visos dienos metu. O tušas mano kasdienis draugas.
Šiuo metu dairausi naujos kompaktinės pudros, kodėl neišmėginus šios? 😀
Apie Beneca produktus pirmą kartą perskaičiau MK portale. Dar net ''gyvai'' nemačiau šios kosmetikos gaminių ir neteko bandyti, bet labai sudomino. Mėgstu testuoti ir esu pasiruošusi parašyti išsamų atsiliepimą su nuotraukomis apie Benecos natūralią kosmetiką 😀

05. Apr 2016, 11:51

Nesu bandžiusi dar benecos kosmetikos, bet ji jau, kuris laikas, mano norų sąraše.
Norėčiau išbandyti:
Ekologišką Blakstienų tušą Multi Efect, nes tušas mano kosmetinėje užima viena svarbiausių vietų.
Ir Benevos natūralią birią pudrą, kadangi labai mėgstu birias pudras ir vertinu galimybę naudoti, kaip pagrindinę veido odos makiažo priemonę.
Mėgstu testuoti ir ieškoti geriausių variantų savo odai.
Mano apžvalgų galima pamatyti ir instagram - gabi.jak

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 05. Apr 2016, 11:26

Labai norėčiau pabandyti ekologišką blakstienų tušą MULTI EFFECT. Kaip tik baigiasi mano tušas, mėgstu apimtį suteikiančius tušus, tad būtų puiki galimybė išbandyti dar nebandytos firmos produktą. Na, ir žinoma pasižadu parašyti atsiliepimą 😉