IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas nori išbandyti "Dermoxen" produktus?

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas nori išbandyti "Dermoxen" produktus?

01. Jul 2016, 12:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klube esame siūlę išbandyti įvairių produktų ir priemonių, skirtų tiek mamoms, tiek vaikams. Vakar plačiau pristatėme "Dermoxen" produktus, skirtus rūpintis intymia higiena, o šiandien kviečiame dalyvauti testavime.

Dermoxen – tai produktų, sukurtų taip, kad net jautriausiai odai suteiktų realios naudos, linija. Visi Dermoxen prausikliai yra sukurti siekiant sumažinti alergenų ir netoleravimo riziką, o jų pH yra pritaikytas moters fiziologiniam pH tam tikrais jos gyvenimo laikotarpiais.

Dermoxen intymios higienos prausikliai buvo išbandyti atliekant šiuos bandymus:

  • Saugos testas ant rekonstruoto odos modelio;
  • Dermatologinis bandymas remiantis lopo tyrimu;
  • Kiekvienos partijos bandymai dėl nikelio, chromo, kobalto, gyvsidabrio ir paladžio.
  • Prausikliuose nėra agresyvių paviršinio aktyvumo medžiagų ir parabenų, o kvapų sudėtyje nėra alergenų.

Kviečiame išbandyti šiuos produktus!

DermoXEN® PRONEEM, intymios higienos prausiklis

Tinka naudoti nėštumo ir menstruacijų laikotarpiais, 200 ml

20160629132613-36493.jpg 

Intymios higienos prausiklis DermoXEN® PRONEEM kovoja su bakterijų dauginimusi. Tinka naudoti nėštumo ir menstruacijų laikotarpiais. Rekomenduojama žmonėms, kurie lankosi baseinuose, sporto salėse, paplūdimiuose ir kitose pavojų užsikrėsti keliančiose vietose.

Gulsčiųjų ragužių (Tribulus terrestris) ekstraktas išsiskiria antimikrobinėmis ypatybėmis.

Propolio ekstraktui ir nimbamedžių aliejui būdingas drėkinamasis ir raminamasis poveikis.

Rekomenduojama naudoti gydant ginekologines ligas.

Idealiai tinka žmonėms, lankantiems baseiną, sporto salę, paplūdimį ar kitas vietas, kur kyla pavojus užsikrėsti. 

Naudojimas. Naudokite tik išoriškai. Išspauskite nedidelį prausiklio kiekį (gautą paspaudus maždaug du kartus) ir švelniais masažuojamaisiais judesiais plaukite intymias vietas. Po to perplaukite vandeniu.

Saugumo testai. In vivo ir in vitro toksiškumo testas ant rekonstruoto odos modelio. Nikelio, chromo, kobalto, gyvsidabrio ir paladžio testas (mažiau nei 0,00001 %). Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų turinčių alergenus..

Įspėjimai. Nenaudoti, jei pasireiškė jautrumas bet kuriai veikliajai ar pagalbinei medžiagai.

DermoXEN® LENITIVA RAMINAMASIS intymios higienos kremas, 20 ml

 20160629142903-23133.jpg

Raminamasis intymios higienos kremas DermoXEN® LENITIVA tinkamas naudoti esant intymios srities niežuliui, paraudimui arba kitoms problemoms, atsirandančioms dėl makšties sausumo, naudojant įklotus, vilkint siaurus drabužius ar kelnaites su juostele. Dėl sudėtyje esančių medžiagų („Zanthalene®“ ir avenantramido) kremas išsiskiria niežulį bei diskomforto jausmą mažinančiu raminamuoju poveikiu. 

Kremas nepalieka dėmių, jo sudėtyje nėra parabenų, kvapiųjų medžiagų, tiazolinono.

Naudojimas. Naudokite tik išoriškai. Rekomenduojama nedidelį kiekį kremo užtepti ant švarios ir sausos odos. Galima naudoti pakartotinai. Tinka naudoti nuo vaikystės iki menopauzės laikotarpio.

Saugumo testai. Dermatologinis testas, in vitro toksiškumo testas ant rekonstruotų odos ir makšties audinių modelių. Nikelio testas, chromo ir kobalto testas (mažiau nei 0,00001 %).

Įspėjimai. Vengti patekimo į akis, patekus į akis, gausiai praplauti drungnu vandeniu. Nepraryti. Nenaudoti, jei pasireiškė jautrumas bet kuriai veikliajai ar pagalbinei medžiagai.

Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų, parabenų, tiazolinonų.

DermoXEN® LENITIVO intymios higienos prausiklis

Tinka naudoti esant makšties sausumui, 200 ml

20160629132634-11867.jpg

DermoXEN®  LENITIVOintymios higienos prausiklis  dėl sudėtyje esančių prebiotikų skaidulų bei natūralių švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų, papildytų alavijų sultimis, išsiskiria raminamuoju, apsaugančiu nuo paraudimo bei niežulio poveikiu.

Riešutinių lotosų (Nelumbium Speciosum) žiedų ekstraktas turi drėkinamųjų ir valomųjų ypatybių.

Baobabų bei sojų ekstraktams būdingas raminamasis poveikis.

Alavijų sultys išsiskiria drėkinamuoju ir apsauginiu poveikiu.

Rekomenduojama naudoti gydant ginekologines ligas.

Rekomenduojama naudoti menopauzės laikotarpiu.

Naudojimas. Naudokite tik išoriškai. Išspauskite nedidelį prausiklio kiekį (gautą paspaudus maždaug du kartus) ir švelniais masažuojamaisiais judesiais plaukite intymias vietas. Po to perplaukite vandeniu.

Saugumo testai. In vivo ir in vitro toksiškumo testas ant rekonstruoto odos modelio. Nikelio, chromo, kobalto, gyvsidabrio ir paladžio testas (mažiau nei 0,00001 %). Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų turinčių alergenus.

Įspėjimai. Nenaudoti, jei pasireiškė jautrumas bet kuriai veikliajai ar pagalbinei medžiagai. 

TESTAVIME KVIEČIAME DALYVAUTI 9 MOTERIS!

DĖMESIO! Visos, norinčios pretenduoti į Dermoxen" produktų testavimą, siųskite savo laiškus redakcijos e-paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt. Laiško temoje parašykite - Dermoxen testavimas. Laiške nurodykite, kurį iš minėtų produktų renkatės. Atkreipkite dėmesį, jog jų paskirtis šiek tiek skiriasi - vieni labiau tinkami nėštumo laikotarpiu, kiti tiesiog kasdienei higienai.

P.S. Visas testuotojas atrinksime liepos 5 d. ir kiekvienai asmeniškai parašysime laišką, nusiųsdami anketos klausimus, kurie bus bendro pobūdžio (tikrai nieko intymaus nereikės rašyti). Visos testuotojos, gavusios produktus, turės parašyti savo nuomonę ir atsiliepimus bloge.

20160708101025-89353.jpg