IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite TRI-BIO eko produktus

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite TRI-BIO eko produktus

28. Aug 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nori gyventi pasaulyje, kur kiekvienas mėgaujasi aukščiausia gyvenimo kokybe, rūpinasi savo ir savo artimųjų sveikata, rūpinasi aplinka, kurioje gyvena ir kurioje gyvens mūsų vaikai ir anūkai? Ir visa tai, neeikvojant laiko, energijos ir išteklių?

TRI-BIO skatinta vartotojus naudoti kuo daugiau ekologiškai draugiškų produktų. Nori įrodyti, kad ekologiškos priemonės gali būti tokios pat veiksmingos ir pasiekiamos už prieinamą kainą.

TRI-BIO valymo priemonių sudėtyje nėra dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, jos rekomenduojamos vaikams ir žmonėms, turintiems jautrią odą ar polinkį į astmą ar alergiją. Visi produktai turi EKO sertifikatą.

Kiekvienam malonu, kai namai spindi švara, todėl dar visai neseniai priemones dažnas rinkdavosi pagal principą "kuo efektyvesnė ir stipresnė, tuo geriau”. Laimei, vis dažniau užduodame sau klausimą, kaip šios chemiškai stiprios valymo priemonės veikia mus, mūsų vaikus ir aplinką, kurioje gyvename.

Tai svarbu. Bet ar būtina atsisakyti baltos patalynės ir pradėti pirkti specialiose ekologinėse parduotuvėse, išleidžiant palyginus didelę pinigų sumą? Tokį klausimą sau iškėlė ekologiškų produktų gamintojai "Sonata Enterprise Inc” Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pagaliau buvo pasiūlytas sprendimas: naujos kartos ekologinės, natūralios ir probiotinės valymo priemonės TRI-BIO.

Šios priemonės taip pat efektyvios kaip ir ir gerai žinomos cheminės priemonės (kompanijos devizas: EKO, KURI VALO), bet nekenksmingos žmonėms, įskaitant vaikus ir jautrią odą turinčius asmenis.

  • Šios priemonės tausoja paviršių ir aplinką.
  • Produktų gamybai naudojami aukščiausios kokybės komponentai ir naujausios biocheminės technologijos. 
  • Produkcija koncentruota, todėl ekonomiška naudoti. 
  • Visi produktai yra iš natūralių augalų ir mineralų (TRI-BIO NATŪRALŪS) ir / arba turi probiotikų - naudingų gyvų mikroorganizmų, kurie ypač gerai išvalo mikroskopiniame lygmenyje (TRI-BIO PROBIOTIKAI). Po išplovimo paviršiuje susiformuoja nematomas apsauginis sluoksnis, kuris stabdo kenksmingų mikroorganizmų dauginimąsi ir sumažina infekcijų riziką.
  • Ir dar - produktų kaina prieinama visiems.

Pabandykite produktus TRI-BIO kartą ir visada juos naudosite!

Šį kartą jums siūlome išbandyti:

Natūralų eko-skalbiklį TRI-BIO “WHITE" (su bio-enzimais ir mineralais) ir

natūralų eko-skalbiklį TRI-BIO “COLOR" (su bio-enzimais ir mineralais)

 20170824202011-38441.jpg

 

Natūralų eko vandens minkštiklį TRI-BIO skalbyklėms (gelis “TRYS VIENAME" - valo, saugo ir taupo)

20170824202117-56107.jpg

 

Natūralų dėmių valiklį TRI-BIO "ENZYM" (eko-formulė su bio-enzimais ir mineraliniais komponentais)

20170824202146-15137.jpg

 

Probiotinį dezodorantą audiniams TRI-BIO (pašalina nemalonų kvapą)

20170824202222-46976.jpg

Visos, norinčios pretenduoti į TRI-BIO testavimą, rašykite komentaruose:

-Kodėl jums svarbu plauti ir valyti su eko priemonėmis?

-Kokias priemones iki šiol naudojote buityje?

-Ar tikrai esate pasiryžusios ir turėsite laiko bei noro parašyti išsamų blogą su nuotraukomis po savaitės, gavus ir išbandžius visus produktus?

10 testuotojų atrinksime rugpjūčio 30 d.


Mergaiciukas Mergaiciukas 30. Aug 2017, 07:24

Svarbu naudoti ekologiškas priemones, nes auginu du vaikučius, vienas yra sergantis astma, labai alergiškas, o kitas dar tik 10 mėnesių amžiaus. Iki šiol naudojame Neutral, Ringuva, Frosch baby buitinės chemijos priemones,Fairy indaplovių tabletes. Tikrai paašysime atsiliepimą su nuotraukomis ir vaikų įspūdžiais, ypač alergiško vaiko. Ačiū ir iki.

picama picama 29. Aug 2017, 12:50

Noriu išbandyti eko skalbiklį! Todėl, kad man svarbu draugiškumas gamtai (ir taip daug nuotekų su visokiais cheminiais priedais, sunkiai suyrančiais), namams (nemalonu, kai namų kvapą, pvz., obuolių pyrago, užgožia kažkoks nenatūralus rūbų skalbiklio aromatas), vaikams (per jų jautrią odą viskas skverbiasi gilyn).
Iki šiol naudoju tik ekologiškus skalbiklius. Dažniausiai renkuosi vietinius, gamintus Lietuvoje, taip noriu išvengti ilgo jų transportavimo daromos žalos aplinkai.
Blog'as tikrai būtų išsamus ir su foto

kristinalt kristinalt 29. Aug 2017, 07:18

Norėčiau ir aš išbandyti šias priemones - ypač dėmių valiklį ir skalbiklį. Šiuo metu skalbiu, valau dėmes ir plaunu indus Ringuva produkcija. Skalbiant ir valant man labai svarbu, kad priemonės būtų kuo natūralesnės, be pašalinių dirgiklių. Šios priemonės man naujos, nebandytos. Mėgstu testuoti naujus produktus ir juos aprašyti, tad atsiliepimą tikrai parašysiu.

Loreta_K Loreta_K 28. Aug 2017, 23:13

Atsakymas labai paprastas - man rūpi mano šeimos narių bei mano sveikata. Jau laukdamasi pirmagimio pradėjau domėtis draugiškesnėmis žmogui bei aplinkai priemonėmis, tad jau daugiau kaip 8 metai kai namų valymo bei skalbimo priemones renkuosi kuo natūralesnes, šios TRI-BIO man naujiena, būtų įdomu išbandyti! Paskutiniu metu namus švarinu su Attitude, Frosch, Probiotic, Neutral gaminiais. 😉

LePukuota LePukuota 28. Aug 2017, 22:31

Svarbu plauti ir valyti su eko priemonėmis dėl mūsų pačių ir mūsų vaikučių sveikatos. Nori nenori aplink "prisigaudai" chemijos. Buity naudoju eko indų ploviklį arba naudoju sodą, taip pat ir voniai valyti renkuosi ekologišką valiklį. Skalbiniams naudojame įvairiai, dažniausiai cheminius ploviklius, nes sunku atplauti dėmes iš vaikiškų drabužių. Naudotos priemonės - Frosch, Balance, Probiotic, iš spintelės - soda, actas. Labai mėgstu testuoti naujus produktus ir tikrai parašyčiau atsiliepimą 😉👍

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 28. Aug 2017, 15:06

Niekada nesukau sau galvos dėl produktų, kuriuos naudoju. Nei dėl skalbiklių, nei dėl kosmetikos ar dar kažko. Kol netapau mama. Galbūt yra ir nuo vaikystės sąmoningų žmonių, kurie supranta, kaip svarbu rūpintis savo aplinka ir nenaudoti bet ko, bet va man prireikė ilgo kelio naudojant visokius produktus, kol atsigręžiau į aplinkai draugiškas priemones. Tikiuosi, kad matydamas mano pastangas, mano mažas sūnelis savo galvelėje jau nuo vaikystės dėliosis teisingą pasaulėžiūrą ir supras, kaip svarbu mylėti gamtą, ir labai labai svarbu mylėti savo šeimą ir save. O juk kai mylim, stengiamės rinktis tik saugius ir patikimus produkus: tiek maistą ar gėrimus, tiek kosmetiką ar buitinę chemiją.
Po truputį mūsų namuose atsiranda vis daugiau ekologiškų priemonių ar rankų darbo natūralių gaminių, todėl tikrai norėčiau išmėginti šias priemones ir tikrai turėsiu laiko ir noro aprašyti rezultatus. Manau, tai yra labai aktualu ir svarbu daugeliui mamyčių ir ne tik joms. Todėl geriausias būdas skatinti visus mylėti gamtą ir save yra skleisti gerą informaciją i"š lūpų į lūpas"

Solveiga25 Solveiga25 28. Aug 2017, 10:52

Kadangi turime mažąjį šeimos narį, tai ir norisi rinktis visas namų valymo priemones atsakingai. Iš tiesų ankščiau nesusimąstydavau , kokia žalą gali daryti priemonės, kuriose gausu chemijos, bet kadangi mūsų šeima pasipildė, todėl supratau, kad reikia į viską žiūrėti rimčiau ir dabar kiekvieną priemonę renkuosi daug atsakingiau ir ieškau , kad ji būtų kuo arčiau natūralumo. Esame naudoję Balance priemones, kurios tikrai patiko. Tačiau apie TRI-BIO girdžiu pirmą syk, todėl būtų puiku išbandyti ir atrasti kažką naujo tinkančio mūsų visai šeimynėlei. Esame nusiteikę išbandyti ir parodyti, kaip pavyko ! 😀

kodelcia kodelcia 28. Aug 2017, 09:34

Kol nebuvo vaikučių, nesusimąstydavau apie skalbiklių ir valiklių cheminę sudėtį bei jų poveikį aplinkai bei žmogaus organizmui. Bet su kiekvienu vaikučiu vis labiau sąmoningėju - žiūriu ne tik kad skalbiniai nedirgintų odelės, bet ir kitos valymo priemonės buityje. Labiausiai pamėgau Balance skalbiklį ir juo skalbiu visos šeimos rūbus. Nemėgstu intensyvių kvapų ir kvėpiklių, nes erzina uoslę. Gyvendami kaime turim bėdą dėl dideliio vandens kietumo, bet dar nesu atradus natūralaus ir man patinkančio minkštiklio. Mielai pasidalintume naudojimosi patirtimi su kitomis mamytėmus. Tiesa, be galo sudomino audinių bio dezodorantas - kadangi vyras kasdien dirba ūky su gyvuliais, neišvengiamai jo darbiniai drabužiai prisigeria nemalonių kvapų, kuriuos sudėtinga pašalinti. Tad gal šis dezodorantas taps nr 1 naikinant nemalonius, sunkiai pašalinamus kvapus?

Ever Ever 28. Aug 2017, 08:54

Sveiki, na iki sūnaus gimimo man svarbu būdavo, kad skalbiniai tiesiog skaniai kvepėtų 😀 Gimus sūnui paaiškėjo, kad jį vargina atopinis dermatitas. Teko pereiti visai šeimai prie natūralesnių priemonių. Vis dėl to daugelis priemonių man nepatinka dėl kvapo arba jo nebuvimo. Tarkime išskalbus su NEUTRAL man atrodydavo, lyg skalbiniai iš viso neskalbti. Neblogai susidraugavome su FROSCH produkcija. Namuose dažnai naudojame tiesiog sodą valyti paviršiams. Labai esame patenkinti GREEN SHIELD antibakterinėmis servetėlėmis paviršiams, kurie liečiasi su maistu, valyti. Bet labai norėtųsi išbandyti ir kažką naujo. Ypač įdomu, kad produktuose yra mineralų ir probiotikų, kurie sudaro apsauginį sluoksnį. Taip pat labai sudomino audinių biodezodorantas.

kristuliuuxx kristuliuuxx 26. Aug 2017, 19:30

-Kodėl jums svarbu plauti ir valyti su eko priemonėmis?
- Labai svarbu, nes auginu tris vaikučius, vyriausiasis sūnus serga bronchine astma, dukrytė labai daug laiko praleidžia šliaužiodama todėl namus stengiuosi plauti priemonėmis kurios turi kuo mažiau chemijos. Žinoma rūpi ir mus supanti gamta, norisi kuo mažiau ją teršti.
-Kokias priemones iki šiol naudojote buityje?
- Pirkdama visas valomas priemones žiūriu, kad būtu kuo natūralesni, kuo mažiau chemijos. Ko gero dauguma pritars, kad sunku rasti gerą priemonę, kuri pateisintu visus lūkesčius ir žinoma už prieinamą kainą.
-Ar tikrai esate pasiryžusios ir turėsite laiko bei noro parašyti išsamų blogą su nuotraukomis po savaitės, gavus ir išbandžius visus produktus?
- Esu pasiryžusi pasidalinti išsamiu blogu su nuotraukomis, kai išbandysiu produktus.

ODISEJAaa ODISEJAaa 26. Aug 2017, 14:34

Svarbu todėl,kad ir taip visur vien chemija. Norisi mažiau chemijos ypač auginant vaikus.
Iki šiol naudojome įvairias priemones ,paprastas ir eko.
Esame pasryžę ir turėsime laiko išsamiam blogui.😀

gintariuks gintariuks 26. Aug 2017, 14:02

Auginant mažas atžalėles namuose norisi gyventi sveikiau. Iki dukrytės gimino naudojau paprastas,pigiausias priemones. Dabar pirkdama atsižvelgiu į gaminio sudėtį ir ekologiškumą.
Pasižadu ižbandžiusi išsamiai aprašyti kiekvieną produktą!

Raudona braškė Raudona braškė 26. Aug 2017, 13:20

Gimus sūnui, gimė ir noras gyventi sveikiau, ne tik žiūrėti ką dedi į burną, bet ir kuo plauni rūbus bei kuo valai namus. Juolab, kad mažas vaikas lyg lakmuso popierėlis - visos netinkamos priemonės ar maistas atsiliepia sveikatai ir savijautai.
Dėl šių priežasčių namie koek įmanoma daugiau valiklių,ploviklių ir skalbiklių. Laikui bėgant tiek pripratau prie tokių firmų kaip Neutral,Probiotic, kad kartą nusipirkus Ariel skalbiklį, nebegalėjau pakęsti jo aktyvaus kvapo.
Esu pasiryžusi aktyviai išbandyti man nematytus produktus, nes jie atrodo išties profesionaliai. Namie tiesiog idealios sąlygos bandymams - ir šuo, ir besikleckinantis datželinukas, ir sportuojamtis vyras, bei aš...kas savaitę išskalbianti min dvi skalbimo mašinas skalbinių. Pasižadu spalvinga ir gausiai iliustruoti sabo bandymus 😀

epaskeviciene epaskeviciene 26. Aug 2017, 08:41

Kai prieš 4 metus mūsų pirmagimis susirgo atopiniu dermatitu, gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Teko peržiūrėti ne tik skalbimo priemones, bet ir kosmetiką, valymo priemones, perkamus maisto produktus. Nors ligą greitai įveikėme, ekologiškas ir "skaityk sudėtį" gyvenimo būdas įaugo i kraują 😀 Tiesa, sūnui kartais pasireiškia dermatito požymiai, tad itin svarbu stebėti jo odelės reakciją, išbandant net ir ekologiškas skalbimo priemones. Iki šiol naudojome Ringuvos ir Neutral firmų skalbimo priemones, bet jų linijoje man trūksta eko vandens minkštiklio, nes pas mus vanduo labai kietas.. Būtų labai smagu išbandysi TRI-BIO skalbimo priemones, na, o sūnaus odelė manau įvertintų 😀 Na, o iš mano pusės pasižadėjimas parašyti išsamų įvertinimą ir palyginimą su jau naudotais eko produktais.

irmantaite irmantaite 25. Aug 2017, 23:55

Dėl vaikų ir mūsų pačių sveikatos labai svarbu kokias skalbimo priemones renkamės. Labai nemėgstu to išliekančio skalbimo priemonių kvapo rūbuose ir kituose skalbiniuose. Esame pamėgę bekvapes ProBiotic ir Balance skalbimo priemones, Ringuva muilą su tulžimi dėmėms pašalinti. TRI-BIO priemonės man nebandytos, todėl norėčiau jas išbandyti ir parašyti išsamų blogą su nuotraukomis 😀

V&A mamytė V&A mamytė 25. Aug 2017, 23:03

Kai tampi mama, savaime imi rūpintis, kurti saugią aplinką savo vaikams, sau. Be to, gimęs sūnelis su atopiniu dermatitu-alergija dar labiau privertė susimąstyti apie saugias priemones, alergenus namuose, kad nebūtų kaip toje reklamoje, namuose taip švaru, kad net 'niežti'.
Pas mus namuose karaliauja 'Neutral' ir 'Ringuvos' priemonės. Taip pat naudoju natūralias priemones, kaip citrina, soda.
Man būtų smagu, nereikia net ryžto, parašyti blogą su nuotraukomis išmėginus naują, dar negirdėtą, o tuo labiau nemėgintą TRI_BIO produkciją.
Ir dar dėmėsį atkreipė reklamoje rodomi nykščiai 👍 nes jie mano dukrytės mėgiamiausi nuotraukose, ji visada irgi juos rodo - taigi ir nuotrauka su nykščiais pažadame, gal net visa šeima 😍

Grumbolciki Grumbolciki 25. Aug 2017, 22:57

Svarbu,nes auginu mažą dukrytę ir labai svarbu kokia aplinka supa ją😀Neutral,PROBIOTIC,Attitude,Planet pure.Taip labai norime išbandyti,ypač dėmių valiklį😀

floryte floryte 25. Aug 2017, 21:23 floryte

pamiršau parašyti, kad iki šiol dėmes valydavau su Frosch. Pažadu viską išsamiai nufotografuoti ir aprašyti.

floryte floryte 25. Aug 2017, 21:20

Labai norėčiau išbandyti dėmių valiklį, mat dukrytė bepiešdama darželyje yra keletą drabužėlių su dažais taip išterlinusi, kad mano turimos dėmių valymo priemonės jų nebepanaikina. Žinoma, agresyvių valymo priemonių neperku ir nenaudoju, saugodama šeimos sveikatą. Labai smalsu, ar TRI-BIO "Enzym" priemonė turi tokią galią?..😀

ramune. ramune. 25. Aug 2017, 20:16

Gimus dukrai, kuri pasirodo daug kam alergiška, naudojame Neutral , Balance ir muilo riešutus. Norėtume išbandyti ir šią siūlomą naujovę. Nes sako, kad reikia karts nuo karto keisti nsudojamas priemones. Atsiliepimus būtinai parašyčiau 😀

1 2