IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Išbandykite NAUJOJI RINGUVA produktus

IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Išbandykite NAUJOJI RINGUVA produktus

12. Oct 2016, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tos mamytės, kurio aktyviai dalyvauja "Mamyčių klubo" gyvenime, paįvarina savo kasdienybę ne tik dalyvaudamos įvairiuose konkursuose, dalindamosios aktualiomis temomis, kalbėdamos apie tai, kas joms rūpi, bet ir išbandydamos įvairius produktus. Šiandien siūlome išbandyti keletą vienos didžiausių švaros prekių gamintojų Lietuvoje „Naujoji Ringuva" produktų.

TINDI muilas vaikams be kvapių ir dažančių medžiagų ypač jautriai odai, 90 g

20161010105414-75055.jpg

Tualetinis muilas vaikams TINDI pagamintas iš aukštos kokybės, natūralios, augalinės kilmės žaliavų – palmių ir palmių branduolių aliejaus, kuriuose gausu sočiųjų riebalų rūgščių, todėl oda yra maitinama. Dėka šiuose aliejuose esančių natūralių antioksidantų – vitamino A ir E – ji yra apsaugoma nuo žalingo aplinkos poveikio. Palmių ir palmių branduolių aliejaus cheminė sudėtis yra artima odos lipidiniam sluoksniui, todėl idealiai tinka kūno priežiūrai ir užtikrina gerą muilo putojimą. Muilo sudėtyje esantis glicerinas bei lanolinas palaiko drėgmės pusiausvyrą odoje, todėl nusiprausus nejaučiamas tempimas, sausumas. Muile nėra kvapių medžiagų, sintetinių dažiklių, parabenų. Rekomenduojamas net pačiai jautriausiai odelei. Muilas patikrintas Alergologų ir klinikinių imunologų draugijos.

Naudojimas: Rankas, veidą ar kūną sudrėkinti vandeniu ir išmuilinti kietu muilu. Po to kruopščiai nuskalauti tekančiu vandeniu.

TINDI šampūnas vaikams su alavijų ir medaus ekstraktais, 200 ml

20161010105444-19421.jpg

Šampūnas vaikams TINDI su alavijų ir medaus ekstraktais pagamintas iš natūralios kilmės medžiagų, sudėtyje nėra SLES ir SLS, dažiklių ir alergizuojančių kvapų, parabenų. Praturtintas natūraliais alavijų ir medaus ekstraktais, kurie suteikia plaukams švelnumo ir šilkinio blizgesio bei mažina galvos odos pleiskanojimą, drėkina ją ir saugo nuo sudirgimų. Švelnus akytėms, malonaus kvapo, subalansuoto pH. Tinka naudoti kasdien. Šampūnas patikrintas Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Dermatovenerologijos centre.

Naudojimas: Užtepkite šampūną ant drėgnų plaukų ar į delną ir ištrinkite visą galvą. Švelniai masažuokite plaukus ir odą 2-3 minutes, po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

BALANCE ekologiškas vaisių ir daržovių ploviklis, 500 ml

20161010105513-16768.jpg

Naujas ekologiškas ploviklis, specialiai sukurtas šviežių vaisių ir daržovių plovimui, tokių kaip obuoliai, apelsinai, vynuogės, pomidorai, paprikos, agurkai, brokoliai. Tinka naudoti trapiems, minkštiems vaisiams ir uogoms, tokiems kaip braškės, persikai, šilauogės ir kt. Tai saugi ir efektyvi priemonė. Sudėtyje esanti soda efektyviai pašalina apnašas, purvą ir vašką nuo vaisių ar daržovių paviršiaus. Natūralus muilažolės ekstraktas sukuria putojimą, kuris lengviau nuplauna nešvarumus, nepalikdamas poskonio bei plėvelės. BALANCE vaisių ir daržovių ploviklis – negailestingas nešvarumams ir nepageidaujamoms apnašoms, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, todėl neturi kenksmingos įtakos aplinkai. Efektyviai šalinantis pesticidus, 100% biologiškai suyrantis ploviklis yra beskonis ir lengvai pašalinamas kartu su nešvarumais plaunant.

Plaukite vaisius ir daržoves su BALANCE ekologišku plovikliu ir galėsite nebesijaudinti dėl apnašų kiekio ant jų paviršiaus!

Naudojimas: Vaisių ar daržovę apipurkšti plovikliu, palikti 20-30 sekundžių ir po to gerai nuplauti vandeniu.

BALANCE ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams, 1000 ml

20161010105535-50896.jpg

BALANCE ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams sukurtas jautrią odelę turinčių vaikų ir kūdikių drabužiams skalbti. Skalbiklis praturtintas medvilnės ekstraktu, kuris suteikia audiniams minkštumo, apsaugo nuo įsielektrinimo, pagreitina audinių išdžiūvimą, pasižymi odą raminančiu poveikiu. BALANCE skalbiklis draugiškas ne tik Jūsų mažylio odelei, bet ir aplinkai, kurioje gyvenate, nes yra 100% biologiškai skaidus. Tinka skalbti rankomis ir automatine skalbimo mašina. Šis skalbiklis – puikus pasirinkimas, jei jūsų vaikas turi jautrią arba alergišką odą, kadangi jo sudėtyje nėra dirgiklių – dažančių, kvapių medžiagų, fosfatų ir alergenų. Skalbiklis vaikų drabužiams BALANCE dermatologų patikrintas, rekomenduojamas kūdikių nuo pat gimimo drabužiams, patalynei, apatiniam trikotažui skalbti. Jis nedirgina kūdikio odelės, kvėpavimo takų ir yra draugiškas Jūsų mažylio odai. Produktas sertifikuotas EU Ecolabel ženklu, t.y. atitinka Europos Sąjungos ekologiškumo reikalavimus. 

Naudojimas: Prieš naudojimą suplakti. Rekomenduojama skalbti žemiausioje įmanomoje temperatūroje visą galimą skalbinių kiekį. Jei esama infekcinių ligų ar pasireiškia alergija namų dulkėms, patalynę skalbti 60 °C temperatūroje. Dozuoti pagal skalbinių nešvarumą ir vandens kietumą, laikytis dozavimo nurodymų. Taip prisidėsite prie vandens taršos, atliekų ir energijos suvartojimo mažinimo. Laikytis drabužių etiketėse nurodytų rekomendacijų.

Testavimui atrinksime net 15 mamų (!), iš kurių 5 išbandys vaikišką muilą ir šampūną, 5 - daržovių/vaisių ploviklį ir 5 - skalbiklį vaikų drabužiams!

Norint pretenduoti į šiuos testavimus, komentaruose parašykite:

-ką norėtumėte testuoti iš aukščiau išvardintų produktų?

-kodėl norite išbandyti šiuos "Naujoji Ringuva" produktus?

-Ar esate bandę šio gamintojo produkcijos anksčiau?

-Ar tikrai esate pasiryžusios surasti laiko testuoti šią produkciją vieną savaitę ir atsiųsti išsamų blogą su nuotraukomis?

Laukiame jūsų laiškų jau dabar!

Testuotojas atrinksime ir paskelbsime spalio 13 d.

www.ringuva.lt

20151026093125-68068.jpg 

 

saulelydis123 saulelydis123 12. Oct 2016, 22:07

Pirmiausia nustebino daržovių-vaisių ploviklis-net nesu girdėjus,kad tokių būna 😀
O labiausia norėtumėm šampūno ir muilo,nes jie mūsų mėgstamiausi ir,kai namuose tiek galvyčių ir rankyčių ,visad atrodo dar tik nupirkau,o jau vėl pirkt reik.
Ringuvos produkciją mėgstam ir naudojam daug ką. O labių labiausia man patinka muilas,kuris vadinasi Dėmių valiklis.Neperdėsiu,pasakius,kad tai stebuklinga priemonė,nes... kol šio muilo neturėjau dažnai liūdindavo jokiomis priemonėmis neišplaunamos dėmės. Musu Salomeja lanko keramikos burelį ir beveik visad grįžta nuo molio dėmėtais rankogaliais-niekad man niekas neišplaudavo.Bet kartą,kai ji grižo su baltos puošnios mokyklinės palaidinės rudom nuo molio rankovėm nuo pat pažastų iki rankogalių,man rankos nusviro.... Pamiršo mergaitė persivilkt ... Man buvo nesuvokiama KAIP TAIP ĮMANOMA išsiterliot.Sakiau:"Salomėja,tai kaip Tu lipdei,kad šitaip išsimurzinai? " Sakė:"žiedžiau ". Ir tada buvo pirmoji pažintis su Ringuvos muilu-dėmių valikliu.Juo reikia gerai ištrint dėmes, palaikyt 15minucių ir po to išplauti.Nors nesitikėjau,kad galima išgelbeti rūbą, vis tik pabandžiau tą priemonę.Ir mano džiaugsmui IŠSIPLOVĖ! Salomėja irgi džiaugėsi:"Valiooo! Matai,IŠSIPLOVĖ,neliko nė dėmeles ,balta balta, o sakei,kad išmest jau reiks" Po šio stebuklo dabar tik ir tenaudojam šį muilą,kuriam nėra nieko neįmanomo.

LePukuota LePukuota 12. Oct 2016, 20:00

Naujoji Ringuva turtinga savo produktų gausa, naudojam skalbiamuosius muilus, skystus skalbiklius, indų ploviklį, šampūną Tindi, o štai vaisių ploviklio dar neteko naidoti, tad mielai šį produktą pratestuotume 😉

Raudona braškė Raudona braškė 12. Oct 2016, 08:42

Su sūnum Dominyku ypač mėgstame išbandyti viską kas nauja. Abu esam laaaabai smalsūs, tad puikiai tiktume į testuotojų pareigas.
Šiuo metu turim vieną bėdelę - galvos plovimo baimę, tad naujas, ryškus ir žaismingas šampūno TINDI buteliukas galbūt padėtų tą baimę išgyvendinti. O smalsumas išbandyti kažką naujo gal net ir paskatintų nebebijoti šio ritualo.
Kolkas naudojame tik ekologišką Balance drabužėlių skalbiklį.
Naujam iššūkiui, bandymui, fotoreportažui laiko tikrai atrasim, nes maudynės pas mus ypač mėgstamos, o mamos fotoaparatas visad įkrautas, tad specialiai prisiruošti šia reikalui tikrai nereikės 👍😉

Grumbolciki Grumbolciki 11. Oct 2016, 22:17

Visada pasiryžus testuoti😉😀😀

Grumbolciki Grumbolciki 11. Oct 2016, 22:15

Noriu išbandyti skalbiklį vaikų drabužiams😀Visada smagu išbandyti kažką naujo ir sukurto LT😀Šampūną,muilą vaikučiams,taip pat muilą su tulžimi naudojame😀Tad būtų labai džiugu išbandyti šį skalbiklį,manau tiks ir patiks😉

JurgaMi JurgaMi 11. Oct 2016, 16:36

Ringuva - tai meilė iš pirmo žvilgsnio 😀 Anksčiau skeptiškai žiūrėjau į lietuviškus buitinės chemijos produktus, bet atsiradus Balance ekologiškai linijai, Ringuva produkcija liko mūsų namuose. Tikriausiai esu išbandžiusi visus ekologiškos linijos produktus: skalbiklius, indų ploviklius, grindų ploviklį. Tiesa pasakius, per laiką išbandžiau ir daug ne ekologiškų jų produktų: sklabiklį sporto rūbams, muilus - ūkišką, Smilė, Tindi, Linea, net žalią muilą su kalių augalų apsaugai, Ringuvos sklabiklius su tulžimi, Tindi šampūnus, dėmių ir vonios valiklius, žodžiu, Ringuva tikrai ne naujiena mūsų namuose 😀 Net ir ekologiškas vaisių ir daržovių ploviklis mums ne naujiena, nes vos ne visą žiemą ir pavasarį juo plovėme pirktinius vaisius ir daržoves 😀
Jeigu pasisektų pakliūti tarp testuotojų, būtų smagu išbandyti ekologišką vaikiškų rūbų skalbiklį, nes paprastai visus rūbus ir patalyne skalbiu su ekologišku universaliu ar spalvotų skalbinių skalbikliu. Būtų įdomu atrasti skirtumus 😀

kodelcia kodelcia 11. Oct 2016, 12:19

Mano berniukai labai norėtų išbandyti muiliuką ir šampūną. Per dienas daug kartų plaunam rankytes, o ir maudynės mūsų namuose kaip smagus vakaro ritualas 😀 kol kas nesam bandę nei vieno iš šių produktų, bet parduotuvėje ir žurnaluose tėveliams matę!

Mergaiciukas Mergaiciukas 11. Oct 2016, 10:58

Labai norėtume išbandyti Balance ekologišką skalbiklį vaikučių rūbeliams ir Balance ekologišką vaisių ir darovių ploviklį. Norim, nes už savaitės- dviejų turėsim antrą vaikutį ir šio drabužėlių skalbiklio dar nesame bandę. Dar tokio gaminio, kaip daržovių ir vaisių ploviklio nesame bandę ir net (gėda) girdėję 😀 O vaisių ir darovių valgome tikrai daug.
Esame išbandę labai daug Naujosios Ringuvos gaminių. Labai patiko ekologiškas indų ploviklis, dėmių valiklis drabužiams, muilo skiedrelės skalbimui, muilas vaikams, muilas rankoms, šampūnas vaikams ir t.t.
Esam pasiryžę išsakyti savo nuomonę apie produktus, nes dienos ilgos ir šaltos, labai daug laiko praleidiame namuose 😀

sraigiukas sraigiukas 11. Oct 2016, 10:49

Esame išbandę indų ploviklį, skalbiklius ir šampūną. O va vaisių ploviklio nesu mačiusi parduotuvėse, o gal neatkreipiau dėmesio. Tai norėtume išbandyti šį gaminį savo šeimoje.

irmantaite irmantaite 11. Oct 2016, 00:24

Norėčiau išbandyti BALANCE ekologišką vaisių ir daržovių ploviklį. Viena ausim girdėjau kad toks produktas gaminamas 😀 Intriguojantis, nes dar mažai girdėta jog vaisius ir daržoves galima plauti specialiu plovikliu. Labai įdomus produktas, manau jau metas mums jį išbandyti ir savo patirtimi pasidalinti su kitais. Laiko testuoti šią produkciją atrasim ir pažadu atsiųsti išsamų blogą su nuotraukomis. O iš siūlomų testuoti produktų esame sumuilinę ne vieną muilo gabalėlį ir labai pamėgę Balance skalbiklį, jis pas mus Nr.1

V&A mamytė V&A mamytė 10. Oct 2016, 22:38

Norėčiau išmėginti skalbiklį vaikų drabužiams, nes 7 metus naudoju Neutral ir nekilo mintis išmėginti naujo produkto, net nežinojau kad tokį gamina Ringuva. Skalbinių pas mus daug 😀 skalbimo mašina tik spėja suktis, todėl tikrai būtų apie ką rašyti 😉
Vaikai nori išmėginti šampūną. "Putos, putos, putos - mamyte, išeis daaaaaaaaug putų". O 'Tindi' muilas mūsų rankytes saugo nuo bakterijų ir išsausėjimo jau kokius 5 metus. REKOMENDUOJU mėlyną pakelį - bekvapis, nesausina odos, putoja - tobulas tiek mažoms, tiek didelėms rankytėms. Visada su akcija pasipildome vonios lentynėlę, nes jis greitai dingsta 😉
O štai daržovių/vaisių ploviklis man sukėlė daug minčių, pamąstymų... pirma, nebuvau apie tokį girdėjusi; antra, mąstau ar aš jį naudočiau kasdien (vaisius žinoma plaunu kruopščiai, kai kuriuos pamerkiu, obuolių žieveles nulupu ir pan, o jei naudočiau ploviklį, ar tikrai jis nusiplaus nepalikdamas "pėdsakų"? Štai čia kyla abejonė, ar norėčiau jį testuoti ☺ o gal kaip tik testavimas pakeistu mano konservatorišką nuomonę apie jį ?
Skalbdama dėmes, kurių nepašalina skalbiklis, visada dėmes įtrinu Ringuvos ūkišku muilu su tulžimi - nieko geresnio nesu radusi (kitas mūsų naudojamas produktas).
Manau, išvardinau daug argumentų kodėl mes galėtume testuoti "Ringuvos" produktus. Straipsnį su nuotraukomis ir atsiliepimais, pastebėjimais taip pat parašytume.
Ir pabaigai, įrodymas kad "Ringuvos" muilas mums tobuliausias, perkamiausias 🌷

katerinav katerinav 10. Oct 2016, 22:33

Norėčiau išbandyti skalbiklį vaikų drabužėliams arba šampūną ir muiliuką. Esu pirkusi muilą, labai patiko dėl natūralumo, malonaus kvapo. Pažadu testuotų produktų blogo įrašą 😀

eriqutia eriqutia 10. Oct 2016, 21:57

Oho, kaip įdomu! Labai norėčiau išbandyti vaisių ir daržovių ploviklį (apie tokią priemonę nei girdėt nei matyt neteko) ir vaikiškų drabužių skalbiklį (namuose auga du mažyliai, tad testuoti tikrai rasim ką ☺)
Naujosios Ringuvos šampūną ir muiliuką vaikams naudojame - tai vaikų mėgstamos priemonės mūsų vonioje (o man labai patinka jų kainos ir kokybės santykis). Tiesa, šio prekės ženklo mūsų namuose yra ir daugiau..
Jei tapsime testuotojais, prižadu, laiku ir išsamiai pasidalinti patirtimi bei pastebėjimais ☺

vaidlina vaidlina 10. Oct 2016, 19:56

Esame bande muila ir sampuna. Labai geri gaminiai.

vaidlina vaidlina 10. Oct 2016, 19:55

Labai noretume isbandyti darzoviu ir vaisiu plovikli. Gyvename kaime,tai dauuug visko "nupraustume". Prizadame ivykdyti visas salygas!

Dovileab Dovileab 10. Oct 2016, 19:43

Labai įdomu būtų išbandyti BALANCE ekologišką vaisių ir daržovių ploviklį, nes apie tokį dalyką iki šiol net nebuvau girdėjusi. Labai suintrigavo 😀! Iki šiol nuo pat dukrytės gimimo naudoju skystą Balance skalbiklį bei minkštiklį, esu labai patenkinta. Jei pasiseks, esu pasiruošusi parašyti išsamų atsiliepimą apie produktą.

ramune. ramune. 10. Oct 2016, 19:09

Tindi muilą naudoju jau daug metų, nuo tada, kai dar vaikų neturėjau 😀 puikus, perkame ir patenkinti visi lig šiol. Šampūną taip pat bandėme. O štai skalbiklio ir vaisių ploviklio dar nenaudojome. Būtų smagu išbandyti 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 10. Oct 2016, 17:23

Mes noretume išbandyti skalbiklį BALANCE.Norime jį išbandyti,nes dar nebandėme šio produkto ir labai norisi išmėginti.
Naudojame šia produkcija ir dabar,muila,indu ploviklį bei šampūna.Esame ir kitos produkcijos naudoje šios.
Esame pasiruoše testavimui su nuotraukomis. 😀

Sonrisita Sonrisita 10. Oct 2016, 16:46

Norėčiau išmėginti skalbiklį vaikų drabužiams. Kadangi besilaukdama pirmagimio pripratau prie vieno ir to paties skalbiklio, kitų jau net nesu bandžius bandžius maždaug 6 m, tad įdomu išmėginti ir kitų firmų ekologiškus skalbiklius.
Mūsų namuose visada būna Naujosios Ringuvos kelių rūšių muilo, t.y. Tindi (dažniausiai žydroje pakuotėje) ir ūkinio muilo, tinkančio skalbti mažylių rūbelius.
Išmėginus mielai aprašyčiau savo patirtį 😀

jaldija jaldija 10. Oct 2016, 16:45

Labai norėčiau išnandyti ekologišką skalbiklį. Airido odelė jautri nuo gimimo, ir seniai skalbiame tik Amway skalbikliais. Vaikui jau 10 metų, bet net ir dabar kartais ima ir paberia odelę, ypač sušilus ir suprakaitavus.Amway produkcija tiko ir patiko, todėl nemaišome ir naudojame tik ją. Prausiklius irgi renkamės itin atsargiai.
Visai norėtųsi išbandyti kažką naujo, tuo labiau, kad tai ekologiškas produktas.
Labai man patiko Balance indų ploviklis. Kai išbandėme jį, likome patenkinti, ir perėjome prie šio lietuviško produkto.

1 2