IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk AVON kremą ir parašyk savo nuomonę

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk AVON kremą ir parašyk savo nuomonę

30. Apr 2015, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klube reguliariai vyksta įvairūs testavimai - tiek vaikams skirtų produktų, tiek jums, moterims. Šįkart pristatome ir suteikiame galimybę išbandyti AVON odos priežiūros linijos „Nutra Effects“ dieninį ir želinį kremą!

AVON odos priežiūros linijos „Nutra Effects“ dieninis kremas!

20150429130829-59202.jpg

„Hydration“ linijos želinis kremas

20150429130359-30803.jpg

Šis greitai įsigeriantis želinis kremas akivaizdžiai glotnina ir gaivina odą, sukurtas naudoti ir dieną, ir naktį – pagal poreikius. Tinka visų tipų odai.

„Nutra Effects“ - tai nauja „Avon“ odos priežiūros linija, kurios pagrindą sudaro aktyvus sėklų kompleksas – sėklų ekstraktų, būtinų antioksidantų ir vitaminų mišinys. Kiekviena linija pritaikyta konkretaus tipo odos poreikiams, o priemonėse slypinti sėklų galia lemia sveiką ir gražią odos išvaizdą. „Nutra Effects“ priemonėse nėra parabenų ir dažiklių, todėl jie puikiai tiks natūralumą besirenkantiems žmonėms. 

Drėkinamoji „Nutra Effects“ linija sukurta aktyvaus sėklų komplekso su ispaninio šalavijo sėklomis pagrindu. Šios sėklos - tai turtingas vitaminų, mineralų ir vertingų riebalų rūgščių omega 3 ir 6 šaltinis. Ispaninio šalavijo sėklos gali sugerti 12 kartų daugiau vandens nei sveria pačios, tad, būdamos kremo sudėtyje, prailgina drėkinimo laikotarpį.

Šios priemonės stiprina odos apsaugą nuo išorinių veiksnių, tokių kaip vėjas, šaltas ir sausas oras, suteikia intensyvų drėkinimą ir maitinimą 24 val., tad oda atrodo sveikai. Tinka visų tipų odai, bet kokiam amžiui. Rekomenduojama sausėti linkusiai odai.

TESTAVIMUI ATRINKSIME 8 MOTERIS - keturioms atiteks dieninis, keturioms - želinis kremas!

Jei norite išbandyti ir išsamiai aprašyti atsiliepimą apie vieną iš AVON kremų, komentaruose tiesiog parašykite:

-Kodėl norėtumėte išbandyti Avon kremą?

-Ar esate ką nors naudoję iš Avon produktų?

-Ar šiuo metu naudojate kokį nors Avon kremą?

Testuotojas atrinksime ir paskelbsime gegužės 4 d.

P.S. Dėmesio, rašykite tik tos mamytės, kurios tikrai turės laiko parašyti išsamų blogą apie išbandytą Avon kremą su nuotraukomis (praėjus 7-10 dienų nuo jo gavimo)!

www.avon.lt

 

20150421143835-12033.jpg

03. May 2015, 22:41

Man ir mano dukrai yra gan problematiška rankų ir veido oda. Rankos šiurkščios, atšerpetojusios, labai sausėja oda. Tad labai norėtumėm išbandyti šį kremą. Seniau, prieš keliolika, ar prieš dvidešimt metų esu naudojusi šią produkciją. Nebeprisimenu kokią t.y. kremus ar ką kitą. 😀 Tiesa, po to dar buvau užsakiusi dukrai purškiamą plaukų balzamą. Patiko. Šiuo metu AVON kremo nenaudoju. 😀 Bet norėčiau išbandyti šį kremą, pajausti ir pamatyti jo poveikį odai. Gal jis taps mano nuolat kasdien naudojama kosmetikos priemone? 😀 Manau, kad tiktų tas kremas, kurį duotumėt... 😀

mama ingrida mama ingrida 02. May 2015, 20:02

Norėčiau ir aš išbandyti kremą.Kadangi dar jokio kremo nesu naudojusi,nors jau artėju prie keturiasdešimties metukų😀mano oda yra normali ir riebi vietomis.Taigi manau jog būtų pats laikas pradėti naudoti kremą ir nežinau ką išsirinkti.Avon produkciją žinau ir esu naudojusi dekoratyvią kosmetiką,prausiklius,vaikų linijos truputi.

kodelcia kodelcia 30. Apr 2015, 22:51

Taip pat labai norėčiau pratestuoti šį naująjį kremą (ypač domintų želinis), nes po žiemos oda linkusi sausėti. Šiaip jau geras penketas metų esu Avon produkcijos gerbėja ir naudotoja (ir dabar laukiu užsisakytų kelių mėgtamiausių gaminukų iš platintojos). Veido kremas, kurį paskutinį kartą teko naudoti iš Avon - Anew Reversalist. Labiausiai patinka plaukų aliejukai su šilku ir kt . 😀

kvikutis kvikutis 30. Apr 2015, 19:03

Būtu įdomu išmėginti šį Avon kremą, kadangi atėjus pavasariui susiduriu su odos problemomis, nes mano oda yra linkusi sausėti tai nuolat turiu naudoti drėkinamąjį veido kremą, o štai atšilus orams kasdien naudoju ir kremą nuo saulės, nes turiu nemažai pigmentinių dėmių ant veido. Todėl būtų gerai pavasariui-vasarai išsirinkti naują kremą kuris pasižįmėtų greotu įsigėrimu ir žinoma drėkinamosiosmis savybėmis. Šiuo metu naudoju kito gamintojo dieninį-drėkinamąjį kremą, kuris dėja sunkiau įsigeria ir šiek tiek riebina odą vos sušilus. Iš Avon produktų linijos esu bandžiusi dekoratyvinę kosmetiką, nagų priežiūros priemones, vyrui ne kartą buvau užsakiusi dušo gelių,kūno losjonų, o štai kremo bandžiusi nesu :-)

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 29. Apr 2015, 21:50

Taip ! Žinoma norėčiau išbandyti,reklamos labai vilioja,paskelbtas naujas kremukas su savo veikiamom galiom. Prieš maždaug pora savaičių baiginėjosi kremas,kurį naudojau iš AVON,tai- "Planet Spa'' su juodųjų ikrų ekstraktu,šis man labai labai patiko ir jau žadėjau tokį pat vėl įsigyti nes oda ira labai sausa ir pleiskanoja,bet dabar siaučia reklamos naująjį išbandyti tai labai norėtūsi ir naujovės 😀 . Esu iš tų,kuri nei vieno AVON leidinio niekada nepraleidžiu ir turiu kazką užsisakyti. 😀 Viskas ką sakausi labai patinka ir tinka. Esu pilnai pasiruošusi aprašyti išsamiai,nes manau kad tikrai tureciau ką papasakoti ir daugiau,bei ikleti nutrauku ką turiu. 😀

irmantaite irmantaite 29. Apr 2015, 20:48

Šių naujų kremų reklamą jau mačiau ir labai noriu išbandyti juos. O ypač „Hydration“ linijos želinį kremą. Mano oda sausėjanti, o artėjant vasarai ypač reikia drėkinančio kremo. Kadangi šis kremas dar ir glotnina ir gaivina odą, tai kaip tik man. Dar mėgstu išbandyti naujoves 😀
Iš Avon produkcijos esu naudojus ir dabar naudoju dušo žėlę, turėjau dekoratyvinės kosmetikos, t.p. bandžiau Anew kremo mėginuką. Patiko.

29. Apr 2015, 20:45

Nemažai skaičiau apie ispaninį šalaviją, naudojame jį maisto gamybai, labai būtų įdomu pabandyti ir išoriškai 😀
O šiaip turiu labai sausą veido odą.. ☹ Nebežinau kaip ją "pagirdyti" gal šitas kremukas padės...
O Avon pagrinde esu naudojusi dekoratyvinę kosmetiką

Jovita Vladičkienė Jovita Vladičkienė 29. Apr 2015, 19:04

Norėčiau ir aš išbandyti AVON kremuką. 😉
Sunku išsirinkti tinkamiausia, todėl dabar esu pasinėrusi į paieškas.
Kol kas nerandau nieko tinkamiausio.
Mano veido oda yra mišri, pleiskanoja, ir yra papuošta kapilerais. 😀
Galbūt AVON bus skirtas man.

Liucyte Liucyte 29. Apr 2015, 17:12

Norėčiau išbandyti AVON kremą, nes mano veido oda labai jautri, vietomis sausėti linkusi, kartais net papleiskanojanti, šiurkšti. Esu išbandžiusi begalę kremų, bet paties pačiausio neturiu -- kiekvienąkart pirkdama veido kremą pasimetu paieškose ir dideliuose svarstymuose. Galbūt AVON kremas atitiktų mano odos tipą bei poreikius. AVON produkcijos dar nesu bandžiusi.

lina_baj lina_baj 29. Apr 2015, 16:22

Noriu išbandyti Avon kremą, nes kol kas nesu atradusi savo kremo - veido oda sausa, jautri, nuo saulės paraustanti. Esu išbandžiusi nemažai kremų, bet Avon produkcijos kremų dar neteko bandyti. Galbūt atrasiu kažką tinkamo? Iš Avon produkcijos bandžiusi labai man tikusį lūpdažį, puikių dušo kremų-žele, kūno sviestą, makiažo pagrindą. Kol kas nenusivyliau. Įdomu, kaip būtų su kremu 😀

LePukuota LePukuota 29. Apr 2015, 16:10

10 metų atgal platinau Avon kosmetiką, tad išbandyta buvo daugelis produktų, bet šiuo metu nieko nenaudoju, nors veido kremas visuomet mano kosmetikos krepšelyje ir naudojamas reguliariai, tad mielai išbandyčiau ir Avon kompanijos kremuką bei pasidalinsiu asmenine patirtimi su kitomis mamomis 😉